Libnet.ro
UNICEF

18:45

Marea Britanie a aprobat si vaccinul Moderna

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie a aprobat si vaccinul Moderna

Agentia de reglementare medicala din Marea Britanie a aprobat vineri vaccinul Moderna pentru prevenirea Covid-19, a anuntat ministerul sanatatii, adaugand ca a convenit achizitionarea a inca 10 milioane de doze, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana a autorizat vaccinul Moderna Este al doilea vaccin anti-Covid autorizat in EU

Comisia Europeana a autorizat miercuri vaccinul anti-Covid realizat de Moderna, dupa ce Agentia Europeana pentru Medicamente a recomandat utilizarea acestui vaccin. Vaccinul produs de Moderna este al doilea vaccin autorizat in UE, dupa cel produs de Pfizer.

Vaccinul anti-COVID-19 produs de Moderna, aprobat pentru utilizare in Marea Britanie. Regatul a ajuns la 3 vaccinuri autorizate si a comandat deja 367 de milioane de doze

Un al treilea vaccin anti-COVID-19 a fost aprobat pentru utilizare in Marea Britanie. Serul a fost produs de compania americana Moderna si functioneaza intr-o maniera similara cu cel dezvoltat de Pfizer, care.

Marea Britanie autorizeaza al treilea vaccin, cel al Moderna, si a ajuns la 1,5 milioane de persoane vaccinate

Autoritatea britanica de reglementare in sectorul sanitar a autorizat vineri vaccinul produs de compania Moderna, al treilea vaccin anti-COVID-19 autorizat de Marea Britanie, care pana in prezent a vaccinat peste un milion si jumatate de persoane, a anuntat vineri Ministerul Sanatatii de la Londra, relateaza AFP.

Un nou vaccin a fost aprobat in Marea Britanie. Ultimele vesti date de oamenii de stiinta

Un nou vaccin a fost aprobat in Marea Britanie. Ultimele vesti date de oamenii de stiinta sunt imbucuratoare. Marea Britanie a cumparat cele de-al treilea vaccin anti-coronavirus existent. Vaccinul Moderna va fi disponibil din martie Un nou vaccin a fost aprobat in Marea Britanie. Ultimele vesti date de oamenii de stiinta sunt imbucuratoare. inca un .

BioNTech: Vaccinul anti-COVID este eficient si impotriva mutatiei depistate Marea Britanie si Africa de Sud

Compania germana BioNTech a anuntat astazi pe site-ul sau ca vaccinul impotriva coronavirusului, conceput impreuna cu Pfizer, actioneaza si impotriva mutatiei-cheie in variantele de coronavirus descoperite in Marea Britanie si Africa de Sud, potrivit unui studiu preliminar.

Pfizer anunta ca vaccinul sau anti-Covid pare eficace impotriva tulpinilor aparute in Marea Britanie si Africa de Sud

Vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de Pfizer si BioNTech pare sa functioneze impotriva unei mutatii cheie a noilor tulpini extrem de infectioase ale coronavirusului descoperite in Marea Britanie si Africa de Sud, potrivit unui studiu de laborator realizat de Pfizer, anunta CNBC.

Vaccinul Moderna este posibil sa ofere protectie timp de cativa ani, sustine directorul executiv al companiei

Scenariul potrivit caruia un vaccin nu ar putea proteja de coronavirs decat pentru cateva luni este rasturnat de directorul executiv al companiei Moderna, Stephane Bancel. Acesta crede ca imunizarea produsa de vaccinul Moderna ar putea dura timp de cativa ani, desi compania trebuie sa stranga mai multe date pentru o evaluare finala, relateaza Reuters.

Marea Britanie intensifica vaccinarea, cu spitalele aproape coplesite de cresterea internarilor

Centrele medicale ambulatorii din Marea Britanie au inceput astazi administrarea celui de-al doilea vaccin impotriva COVID-19, cel al AstraZeneca-Oxford, cu obiectivul de a atinge tinta de 13 milioane de persoane din principalele grupe de risc vaccinate pana la jumatatea lunii februarie, in timp ce spitalele se plang ca au ajuns la limita capacitatii si personalul sanitar este epuizat, relateaza agentia EFE.

Noua tulpina de SARS-CoV-2 din Marea Britanie a fost confirmata si in Romania

Noua tulpina de SARS-CoV-2 care circula in Marea britanie a fost confirmata si in Romania. Pacienta este din Giurgiu si nu este internata. Probele bioloice au fost analizate la Institutul Matei Bals din Capitala.

Coronavirus Marea Britanie: Record de decese in ultimele 24 de ore, situatia spitalelor din Londra este critica

Marea Britanie a inregistrat vineri 1. 325 de decese legate de Covid-19, un record de la inceputul pandemiei, in timp ce numarul de cazuri raportate in ultimele 24 de ore depaseste si el cifra record de 68. 000, potrivit AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )