Libnet.ro
UNICEF

22:30

Marea Britanie are al doilea cel mai mare numar de decese COVID-19 din Europa

România Liberă România Liberă,
Marea Britanie are al doilea cel mai mare numar de decese COVID-19 din Europa

Marea Britanie are al doilea cel mai mare numar de decese COVID-19 din Europa. continuă pe România Liberă

Romania, cel mai mare numar de morti din accidente la locul de munca

Locurile de munca din Romania sunt cele mai periculoase din Uniunea Europeana, in conditiile in care, in 2017, Romania a inregistrat cel mai mare numar de accidente fatale de munca din UE, arata datele publicate marti de Eurostat.

3 asistente si o infirmiera de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus

3 asistente si o infirmiera care lucreaza in sectia de Terapie Intensiva de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus. Toate cele 4 angajate testate pozitiv lucrau pe aceeasi tura. Toti pacientii internati in sectia ATI au fost testati, iar rezultatele testelor sunt negative.

A fost deja inregistrat ritmul cel mai mare de cereri de amanare a platii ratelor

Ritmul cel mai mare de cereri pentru amanarea platii ratelor la credite a fost deja inregistrat, iar.

DELOITTE ROMANIA: Prabusirea monedei euro si a Uniunii Europene reprezinta cel mai mare risc pentru macro-economie

Uniunea Europeana demonstreaza, la zece ani de la criza financiara, ca a invatat foarte putin despre cum sa actionezi impreuna si sa iei masuri paneuropenede combatere a crizeisi de sustinerea economiei, afirma Dimitrios Goranitis, Partener servicii de risc si reglementare, Deloitte Romania, intr-un material de opinie remis Redactiei noastre.

CORONAVIRUS |Marea Britanie vrea sa testeze 100.000 de oameni pentru COVID-19, alesi aleatoriu, inainte de ridicarea restrictiilor

Marea Britanie are in vedere testarea pentru COVID-19 a unui grup ales la intamplare, format din 100. 000 de persoane, pentru a avea o imagine mai clara asupra modului de raspandire a virusului, inainte de a lua de.

Cum a fost afectat de pandemie cel mai mare bazin legumicol din Moldova. Vom avea pierderi uriase

Fermierii se confrunta cu probleme majore cu asigurarea materialelor necesare, dar si cu desfacerea legumelor. De asemenea, lipsa mainii de lucru zilierii nu mai vin; sunt speriati de coronavirus) creeaza mari probleme. Pagubele sunt mari, avand in vedere ca este vorba despre productie perisabila.

Coronavirus Marea Britanie: 586 de noi decese in spitale; nu se intrevede o relaxare a restrictiilor

Inca 586 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit in ultimele 24 de ore in spitalele din Marea Britanie, a anuntat marti ministrul britanic al sanatatii Matt Hancock, bilantul oficial al deceselor provocate de Covid-19 in aceasta tara ajungand la 21. 678, in timp ce guvernul de la Londra anunta ca cel putin deocamdata nu are in vedere o relaxare a masurilor de izolare.

Marea Britanie vrea sa testeze 100.000 de oameni la intamplare pentru a masura raspandirea noului coronavirus

Marea Britanie vrea sa testeze 100. 000 de oameni la intamplare pentru a masura raspandirea noului coronavirusMarea Britanie preconizeaza sa procedeze la testarea privind noul coronavirus a 100. 000 de persoane alese la intamplare, in cadrul unui efort de a intelege mai bine rata infectarii, inainte de a relaxa restrictiile impuse in vederea evitarii raspandirii bolii, a anuntat joi Guvernul, relateaza Reuters.

UPDATE Marcel Vela, MAI: Zborurile catre zone de risc, precum Italia, Spania, Marea Britanie sau Statele Unite, raman suspendate

Marcel Vela, ministrul de Interne, a anuntat ca Ordonanta Militara numarul 10 va avea prevederi care vizeaza deplasarea persoanelor de peste 65 de ani. in plus, cursele aeriene catre zone de risc, precum Italia, Spania, Marea Britanie, Austria sau.

Coronavirus: Marea Britanie ar urma sa testeze 100.000 de persoane inainte de a slabi restrictiile

Marea Britanie intentioneaza sa testeze un grup ales la intamplare de 100. 000 de persoane pentru COVID-19, ca parte a eforturilor sale de a intelege mai bine modul de raspandire a virusului inainte de a slabi restrictiile impuse populatiei, a declarat joi ministrul sanatatii, potrivit Reuters, potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )