Libnet.ro
UNICEF

15:45

Marea Britanie: Boris Johnson cere o pedeapsa minima obligatorie de 14 ani pentru infractiunile legate de terorism

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: Boris Johnson cere o pedeapsa minima obligatorie de 14 ani pentru infractiunile legate de terorism

Premierul britanic Boris Johnson a declarat ca doreste sa instaureze o pedeapsa minima obligatorie de 14 ani de inchisoare pentru infractiunile legate de terorism, dupa atacul cu cutit care s-a soldat cu doi morti, vineri, la Londra, atac comis de un barbat care fusese condamnat pentru terorism si eliberat conditionat. continuă pe Hotnews

Boris Johnson da asigurari ca Marea Britanie iese din UE cel tarziu in 31 ianuarie

Premierul Boris Johnson a subliniat, vineri, ca Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana pana in 31 ianuarie, in cazul in care el si conservatorii sai ies victoriosi la alegerile anticipate din 12.

VIDEO Alegeri Marea Britanie: Johnson si Farage refuza sa vina la o dezbatere despre clima si sunt inlocuiti cu doua blocuri de gheata

Partidul Conservator a depus plangere la autoritatea britanica de reglementare a presei impotriva postului de televiziune Channel 4, care l-a reprezentat pe premierul in exercitiu Boris Johnson printr-un bloc de gheata, in semn de protest fata de refuzul acestuia de a participa la o dezbatere pe tema modificarilor climatice, dar si pe liderul Partidului Brexitului, care a refuzat si el sa participe la aceasta dezbatere, relateaza AFP si Reuters.

BORIS JOHNSON: Oamenii condamnati pentru infractiuni legate de terorism ar trebui sa ispaseasca intreaga pedeapsa

Boris Johnson, prim-ministrul britanic, a declarat sambata ca oamenii condamnati pentru infractiuni legate de terorism nu ar trebui eliberati mai devreme din inchisoare.

Marea Britanie: Conservatorii creditati cu o victorie confortabila la alegerile anticipate din 12 decembrie

Partidul Conservator al premierului Boris Johnson e creditat cu obtinerea unei majoritati confortabile de 68 de mandate in Parlament la alegerile legislative din 12 decembrie, datorita unui avans semnificativ inregistrat in fiefurile traditionale ale opozitiei laburiste, conform unui sondaj mult asteptat realizat de cei de la YouGov si dat publicitatii miercuri noaptea.

VIDEO Premierul Boris Johnson viziteaza locul atacului terorist de la Londra si cere schimbarea legislatiei

Premierul britanic Boris Johnson a vizitat, sambata, locul atacului terorist comis vineri in apropiere de London Bridge si soldat cu moartea a doi trecatori, plus atacatorul ucis de politie si inca trei persoane ranite.

Premierul Boris Johnson viziteaza locul atacului terorist de la Londra si cere schimbarea legislatiei

Premierul britanic Boris Johnson a vizitat sambata locul atacului terorist comis in ziua precedenta in apropiere de London Bridge si soldat cu moartea a doi trecatori, plus atacatorul ucis de politie si inca.

Boris Johnson, premierul Regatului Unit, a vizitat locul atacului terorist comis vineri

Premierul britanic Boris Johnson a vizitat sambata locul atacului terorist comis in ziua precedenta in apropiere de Podul Londreisi soldat cu moartea a doi trecatori, plus atacatorul ucis de politie si i.

Boris Johnson suspenda campania electorala, dupa atacul de la Londra

Premierul britanic in exercitiu, Boris Johnson, liderul Partidului Conservator, a decis suspendarea timp de doua zile a campaniei electorale, in urma atacului terorist comis in centrul Londrei, informeaza Mediafax, citand BBC.

Atacul de pe Podul Londrei. Premierul britanic Boris Johnson omagiaza curajul trecatorilor care au intervenit pe a salva vietile celorlalti

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a declarat vineri, intr-o interventie televizata, ca incidentul de pe Podul Londrei, in care un barbat a injunghiat cu un cutit mai multe persoane - cinci, potrivit unor.

Boris Johnson: Nu o sa va spun cati copii am

Premierul britanic Boris Johnson a declarat vineri ca nu vrea sa spuna cati copii are pentru ca nu vrea sa-i aduca in lumina reflectoarelor inainte de alegerile de pe 12 decembrie, transmite Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )