Libnet.ro
UNICEF

11:45

Modul violent in care a murit Mata Hari, cea mai mare spioana din toate timpurile

Adevărul Adevărul,
Modul violent in care a murit Mata Hari, cea mai mare spioana din toate timpurile

Margaretha Geertruida Zelle, cunoscuta ca Mata Hari, a fost o celebra dansatoare exotica olandeza, fiind considerata cea mai mare spioana a timpurilor. Ea a avut parte de o moarte violenta dupa ce a fost condamnata de spionaj. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, conferinta de presa de la ora 18.00 in cea mai neagra zi a bilantului de COVID-19 in Romania

Presedintele Klaus Iohannis sustine miercuri o conferinta de presa de la ora 18. 00 la Palatul Cotroceni. Iesirea presedintelui vine in contextul in care Romania inregistreaza azi cea mai neagra zi a bilantului de COVID-19 - aproape 3. 000 de cazuri in 24 de ore.

Zeci de mamifere ar putea fi in pericol din cauza virusului: care specii pot avea cele mai mari probleme

Numeroase animale pot fi vulnerabile la SARS-CoV-2, virusul care provoaca COVID-19, potrivit unui studiu amplu care observa modul in care virusul ar putea infecta celulele diferitelor mamifere,.

ADVERTORIAL Race For The Cure: Echipa Superbet a reusit sa stranga cea mai mare suma pentru femeile defavorizate care nu-si permit anumite analize medicale

Dintre cele 115 echipe care au participat in cursa digitala caritabila Race For The Cure,cea mai renumita cursa de informare si de strangere de fonduri pentru cancerul de san, echipa Superbet a fost cea mai numeroasa si astfel a reusit sa stranga si cea mai mare suma din taxa de participare si din donatii.

Cea mai neasteptata relatie de la Puterea Dragostei. Care este adevarul, de fapt

Dezvaluiri incredibile despre cea mai neasteptata relatie de la Puterea Dragostei. Fanii emisiunii de pe Kanal D, uimiti de declaratiile facute de apropiati despre doi fosti concurenti. Puterea Dragostei. Adevarul despre cea mai neasteptata relatie Zvonurile legate despre o presupusa relatie dintre Ella si Iancu Sterp se dovedesc a fi adevarate. Cei doi fosti concurenti .

Cea mai mare frica pe care o au toti romanii! S-a aflat acum: 59% din ei se tem de asta

Mai bine de jumatate dintre romani se tem de un anumit lucru. Care este cea mai mare frica a noastra si de ce o impartasim cu totii? Frica, rol important in siguranta si integritatea noastri Frica e una dintre cele mai mari emotii, alaturi de furie si iubire. Aceasta apare ca raspuns in cazul unei .

Cat de mare este cea mai mare pestera din Romania. Este cea mai lunga din estul Europei

Romania, pe langa multele probleme, are si cele mai frumoase locuri de Europa. Nu de putine ori minunatiile naturii din tara au surprins turistii, dar si oamenii de stiinta si cercetatorii. Un astfel de loc este si Pestera Vantului, din Muntii Craiului. Cat de mare este Pestera Vantului, cea mai mare pestera din Romania Conform .

Economia globala se confrunta cu cea mai proasta situatie din ultima suta de ani si lideri de mari companii cer reforme urgente

Economia globala este in cea mai proasta situatie din ultima suta de ani, avertizeaza Yousef Al-Benyan, presedintele lui Business Twenty B20), un grup al directorilor generali CEOs) de inalt nivel din toata lumea care vrea sa reprezinte vocea comunitatii de afaceri din toate sectoarele economiei tarilor Grupului celor 20.

Harris contra Pence: Cea mai importanta dezbatere de vicepresedinti din istorie

La ora la care vicepresedintele Mike Pence si candidata rivala Kamala Harris se vor intalni pentru singura dezbatere pe care o vor avea la aceste alegeri, presedintele Donald Trump inca va mai fi in izolare, recuperandu-se dupa Covid-19. Confruntarea candidatilor la vicepresedintie nu atrage de obicei o atentie excesiva, dar de data aceasta lucrurile stau altfel. Stacheta este atat de ridicata, incat John Hudak, directorul Centrului pentru Management Public Eficient al Brookings Institution, a scris ca va fi cea mai importanta de cand au inceput dezbaterile dintre vicepresedinti, in urma cu 40 de ani, noteaza Diario de Noticias.

SCHIMBARI CLIMATICE Septembrie 2020, cea mai calduroasa luna septembrie inregistrata in perioada moderna

2020 - pe cale sa devina cel mai calduros an masurat vreodata Septembrie 2020 a fost cea mai calda luna septembrie inregistrata in lume de la debutul masuratorilor meteorologice, potrivit serviciului european de monitorizare a schimbarilor climatice Copernicus, care evoca posibilitatea ca 2020 sa detroneze 2016 de pe primul loc in clasamentul celor mai calzi ani inregistrati vreodata in epoca moderna, arata AFP, citata de Agerpres.

Schimbari climatice Septembrie 2020, cea mai calda luna septembrie inregistrata in perioada moderna

Septembrie 2020 a fost cea mai calda luna septembrie inregistrata in lume de la debutul masuratorilor meteorologice, potrivit serviciului european de monitorizare a schimbarilor climatice Copernicus, care evoca posibilitatea ca 2020 sa detroneze 2016 de pe primul loc in clasamentul celor mai calzi ani inregistrati vreodata in epoca moderna, informeaza AFP si CNN.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )