Libnet.ro
UNICEF

13:15

Marea Britanie deschide noi centre de vaccinare masiva si se pregateste pentru ce e mai rau

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie deschide noi centre de vaccinare masiva si se pregateste pentru ce e mai rau

Marea Britanie se afla intr-un moment periculos al pandemiei COVID-19, a declarat astazi premierul Boris Johnson, in timp ce principalii sai consilieri sanitari cred ca cele mai grele saptamani ale pandemiei urmeaza sa vina, desi numarul persoanelor vaccinate a depasit 2,4 milioane, relateaza Reuters si AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirus Marea Britanie: ingrijorari legate de transmiterea COVID-19 in supermarketuri

Marea Britanie este ingrijorata in ceea ce priveste transmiterea COVID-19 in supermarketuri mai ales atunci cand oamenii nu poarta masti, a declarat luni ministrul responsabil pentru campania de vaccinare, Nadhim Zahawi, citat Reuters.

Coronavirus: Marea Britanie depaseste 3 milioane de cazuri si 80.000 de decese

Marea Britanie a raportat sambata aproape 60. 000 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, ceea ce ridica numarul total al persoanelor testate pozitiv de la inceputul pandemiei la peste trei milioane, pe fondul propagarii in aceasta tara a unei variante mai contagioase a virusului, relateaza AFP.

Un nou vaccin a fost aprobat in Marea Britanie. Ultimele vesti date de oamenii de stiinta

Un nou vaccin a fost aprobat in Marea Britanie. Ultimele vesti date de oamenii de stiinta sunt imbucuratoare. Marea Britanie a cumparat cele de-al treilea vaccin anti-coronavirus existent. Vaccinul Moderna va fi disponibil din martie Un nou vaccin a fost aprobat in Marea Britanie. Ultimele vesti date de oamenii de stiinta sunt imbucuratoare. inca un .

AUTORITATEA DE REGLEMENTARE DIN MAREA BRITANIE AVERTIZEAZA Investitorii in criptomonede ar trebui sa fie pregatiti sa piarda toti banii

Autoritatea de Supraveghere din Marea Britanie FCA) a avertizat astazi ca investitiile in criptomonede vin cu riscuri foarte ridicate, iar investitorii ar trebui sa fie pregatiti chiar sa isi piarda toti bani, informeaza CNBC.

Marea Britanie, in grafic sa vaccineze pana la jumatatea lui februarie cele mai vulnerabile persoane. Fiecare adult ar urma sa primeasca macar o doza pana in toamna

Marea Britanie este in grafic pentru a avea vaccinate impotriva COVID-19 cele mai vulnerabile persoane pana la jumatatea lunii februarie, dar si sa administreze macar o injectie fiecarui adult pana in.

Turista din Vaslui revenita din Marea Britanie si care trebuia sa fie in carantina, depistata la rand la telecabina. A atras atentia fiindca nu purta masca

O femeie din Vaslui, care a revenit recent din Marea Britanie si care ar fi trebuit sa respecte perioada legala de carantina a fost depistata de jandarmii din Brasov in timp ce se afla la telecabina Capra Neagra. Femeia a atras atentia oamenilor legii pentru ca nu purta masca de protectie, iar verificarea in baza de date si la Directia de Sanatate Publica a aratat ca nu avea voie sa paraseasca domiciliul declarat.

Vasluianca venita din Marea Britanie si care trebuia sa fie in carantina, gasita la munte

O vasluianca ce se intorsese recent din Marea Britanie si care ar fi trebuit sa fie in carantina a fost gasita de jandarmii din Brasov in zona telecabinei Capra Neagra, relateaza Mediafax.

Liderul suprem al Iranului a interzis importurile de vaccinuri pentru COVID-19 din SUA si Marea Britanie

Liderul suprem al Iranului a interzis, vineri, guvernului sa importe vaccinuri pentru COVID-19 din Statele Unite si Marea Britanie, etichetand puterile occidentale drept nedemne de neincredere, in timp ce infectia se raspandeste in tara cea mai afectata din Orientul Mijlociu, transmite Reuters.

Coronavirus Marea Britanie: Record de decese in ultimele 24 de ore, situatia spitalelor din Londra este critica

Marea Britanie a inregistrat vineri 1. 325 de decese legate de Covid-19, un record de la inceputul pandemiei, in timp ce numarul de cazuri raportate in ultimele 24 de ore depaseste si el cifra record de 68. 000, potrivit AFP.

Marea Britanie autorizeaza al treilea vaccin, cel al Moderna, si a ajuns la 1,5 milioane de persoane vaccinate

Autoritatea britanica de reglementare in sectorul sanitar a autorizat vineri vaccinul produs de compania Moderna, al treilea vaccin anti-COVID-19 autorizat de Marea Britanie, care pana in prezent a vaccinat peste un milion si jumatate de persoane, a anuntat vineri Ministerul Sanatatii de la Londra, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2318 seconds )