Libnet.ro
UNICEF

10:31

AUTORITATEA DE REGLEMENTARE DIN MAREA BRITANIE AVERTIZEAZA Investitorii in criptomonede ar trebui sa fie pregatiti sa piarda toti banii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AUTORITATEA DE REGLEMENTARE DIN MAREA BRITANIE AVERTIZEAZA Investitorii in criptomonede ar trebui sa fie pregatiti sa piarda toti banii

Autoritatea de Supraveghere din Marea Britanie FCA) a avertizat astazi ca investitiile in criptomonede vin cu riscuri foarte ridicate, iar investitorii ar trebui sa fie pregatiti chiar sa isi piarda toti bani, informeaza CNBC. continuă pe Ziarul Bursa

Vasluianca venita din Marea Britanie si care trebuia sa fie in carantina, gasita la munte

O vasluianca ce se intorsese recent din Marea Britanie si care ar fi trebuit sa fie in carantina a fost gasita de jandarmii din Brasov in zona telecabinei Capra Neagra, relateaza Mediafax.

UPDATE Primul caz de COVID-19 cu noua tulpina din Marea Britanie a fost confirmat in Romania

Primul caz de COVID-19 cu noua tulpina din Marea Britanie a fost confirmat in Romania, anunta Ministerul Sanatatii. Este vorba despre o femeie din Giurgiu care nu a calatorit in strainatate si care nu este internata, avand o forma foarte usoara si fiind tratata la domiciliu, a confirmat medicul Catalin Apostolescu, purtatorul de cuvant al Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, pentru HotNews. ro.

Turista din Vaslui revenita din Marea Britanie si care trebuia sa fie in carantina, depistata la rand la telecabina. A atras atentia fiindca nu purta masca

O femeie din Vaslui, care a revenit recent din Marea Britanie si care ar fi trebuit sa respecte perioada legala de carantina a fost depistata de jandarmii din Brasov in timp ce se afla la telecabina Capra Neagra. Femeia a atras atentia oamenilor legii pentru ca nu purta masca de protectie, iar verificarea in baza de date si la Directia de Sanatate Publica a aratat ca nu avea voie sa paraseasca domiciliul declarat.

Noua tulpina de SARS-CoV-2 din Marea Britanie a fost confirmata si in Romania

Noua tulpina de SARS-CoV-2 care circula in Marea britanie a fost confirmata si in Romania. Pacienta este din Giurgiu si nu este internata. Probele bioloice au fost analizate la Institutul Matei Bals din Capitala.

Marea Britanie a aprobat si vaccinul Moderna

Agentia de reglementare medicala din Marea Britanie a aprobat vineri vaccinul Moderna pentru prevenirea Covid-19, a anuntat ministerul sanatatii, adaugand ca a convenit achizitionarea a inca 10 milioane de doze, transmite Reuters.

Cine este primul pacient roman infectat cu noua tulpina de coronavirus B.1.1.7 din Marea Britanie

Ministerul Sanatatii a confirmat joi primul caz de infectare cu noua tulpina a SARS-CoV-2, de pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre o tanara de 27 de ani din judetul Giurgiu care s-a prezentat la camera de garda a Institutului de Boli Infectioase Matei Bals pe data de 3 ianuarie.

Marea Britanie autorizeaza al treilea vaccin, cel al Moderna, si a ajuns la 1,5 milioane de persoane vaccinate

Autoritatea britanica de reglementare in sectorul sanitar a autorizat vineri vaccinul produs de compania Moderna, al treilea vaccin anti-COVID-19 autorizat de Marea Britanie, care pana in prezent a vaccinat peste un milion si jumatate de persoane, a anuntat vineri Ministerul Sanatatii de la Londra, relateaza AFP.

Un nou vaccin a fost aprobat in Marea Britanie. Ultimele vesti date de oamenii de stiinta

Un nou vaccin a fost aprobat in Marea Britanie. Ultimele vesti date de oamenii de stiinta sunt imbucuratoare. Marea Britanie a cumparat cele de-al treilea vaccin anti-coronavirus existent. Vaccinul Moderna va fi disponibil din martie Un nou vaccin a fost aprobat in Marea Britanie. Ultimele vesti date de oamenii de stiinta sunt imbucuratoare. inca un .

Marea Britanie deschide noi centre de vaccinare masiva si se pregateste pentru ce e mai rau

Marea Britanie se afla intr-un moment periculos al pandemiei COVID-19, a declarat astazi premierul Boris Johnson, in timp ce principalii sai consilieri sanitari cred ca cele mai grele saptamani ale pandemiei urmeaza sa vina, desi numarul persoanelor vaccinate a depasit 2,4 milioane, relateaza Reuters si AFP.

Coronavirus Marea Britanie: ingrijorari legate de transmiterea COVID-19 in supermarketuri

Marea Britanie este ingrijorata in ceea ce priveste transmiterea COVID-19 in supermarketuri mai ales atunci cand oamenii nu poarta masti, a declarat luni ministrul responsabil pentru campania de vaccinare, Nadhim Zahawi, citat Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )