Libnet.ro
UNICEF

09:30

Coronavirus: Marea Britanie depaseste 3 milioane de cazuri si 80.000 de decese

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Marea Britanie depaseste 3 milioane de cazuri si 80.000 de decese

Marea Britanie a raportat sambata aproape 60. 000 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, ceea ce ridica numarul total al persoanelor testate pozitiv de la inceputul pandemiei la peste trei milioane, pe fondul propagarii in aceasta tara a unei variante mai contagioase a virusului, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Coronavirus Marea Britanie: Record de decese in ultimele 24 de ore, situatia spitalelor din Londra este critica

Marea Britanie a inregistrat vineri 1. 325 de decese legate de Covid-19, un record de la inceputul pandemiei, in timp ce numarul de cazuri raportate in ultimele 24 de ore depaseste si el cifra record de 68. 000, potrivit AFP.

CORONAVIRUS |Marea Britanie, cel mai ridicat bilant zilnic al deceselor din aprilie

Marea Britanie a raportat, miercuri, peste 1. 000 de decese provocate de coronavirus pentru prima data din luna aprilie in contextul in care guvernul face eforturi pentru a tine sub control infectarile cu noua.

INTERACTIV Coronavirus: Romania vs Europa. Situatia la inceput de 2021. Romania e peste Germania la decesele raportate la numarul populatiei Cum arata numarul cazurilor active raportat la vecini si alte state din UE

Acum, la inceput de 2021, Romania are mai putine cazuri active de persoane infectate cu COVID-19 decat Ungaria si substantial de mai putine cazuri active decat alte tari europene precum Italia, Franta, Marea Britanie sau Spania. Raportat la 100. 000 de locuitori, Romania e putin sub situatia Republicii Moldova si la mica distanta de situatia Germaniei. Cat priveste decesele persoanelor infectate cu COVID-19 raportate la 100. 000 de locuitori, Romania inregistreaza o cifra aproape dubla ca Germania.

Zi neagra pentru Marea Britanie: Peste 1.000 de decese din cauza COVID-19 raportate in ultimele 24 de ore

Marea Britanie, confruntata cu o explozie a contaminarilor cu coronavirus, a inregistrat miercuri 1. 041 de decese, bilantul zilnic depasind o mie de decese pentru prima data din aprilie, scrie AFP.

Record de imbolnaviri de COVID-19 in Marea Britanie. Peste 62.000 de noi cazuri si 1.041 de morti intr-o singura zi

Marea Britanie a inregistrat un nou record de imbolnaviri de COVID-19, in ultima zi fiind raportate 62. 322 de noi cazuri, potrivit guardian. co. uk. De asemenea, numarul deceselor este unul alarmant.

Marea Britanie a aprobat si vaccinul Moderna

Agentia de reglementare medicala din Marea Britanie a aprobat vineri vaccinul Moderna pentru prevenirea Covid-19, a anuntat ministerul sanatatii, adaugand ca a convenit achizitionarea a inca 10 milioane de doze, transmite Reuters.

Un nou vaccin a fost aprobat in Marea Britanie. Ultimele vesti date de oamenii de stiinta

Un nou vaccin a fost aprobat in Marea Britanie. Ultimele vesti date de oamenii de stiinta sunt imbucuratoare. Marea Britanie a cumparat cele de-al treilea vaccin anti-coronavirus existent. Vaccinul Moderna va fi disponibil din martie Un nou vaccin a fost aprobat in Marea Britanie. Ultimele vesti date de oamenii de stiinta sunt imbucuratoare. inca un .

Marea Britanie autorizeaza al treilea vaccin, cel al Moderna, si a ajuns la 1,5 milioane de persoane vaccinate

Autoritatea britanica de reglementare in sectorul sanitar a autorizat vineri vaccinul produs de compania Moderna, al treilea vaccin anti-COVID-19 autorizat de Marea Britanie, care pana in prezent a vaccinat peste un milion si jumatate de persoane, a anuntat vineri Ministerul Sanatatii de la Londra, relateaza AFP.

UPDATE Primul caz de COVID-19 cu noua tulpina din Marea Britanie a fost confirmat in Romania

Primul caz de COVID-19 cu noua tulpina din Marea Britanie a fost confirmat in Romania, anunta Ministerul Sanatatii. Este vorba despre o femeie din Giurgiu care nu a calatorit in strainatate si care nu este internata, avand o forma foarte usoara si fiind tratata la domiciliu, a confirmat medicul Catalin Apostolescu, purtatorul de cuvant al Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, pentru HotNews. ro.

Vaccinul anti-COVID-19 produs de Moderna, aprobat pentru utilizare in Marea Britanie. Regatul a ajuns la 3 vaccinuri autorizate si a comandat deja 367 de milioane de doze

Un al treilea vaccin anti-COVID-19 a fost aprobat pentru utilizare in Marea Britanie. Serul a fost produs de compania americana Moderna si functioneaza intr-o maniera similara cu cel dezvoltat de Pfizer, care.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )