Libnet.ro
UNICEF

11:00

Vasluianca venita din Marea Britanie si care trebuia sa fie in carantina, gasita la munte

Hotnews Hotnews,
 Vasluianca venita din Marea Britanie si care trebuia sa fie in carantina, gasita la munte

O vasluianca ce se intorsese recent din Marea Britanie si care ar fi trebuit sa fie in carantina a fost gasita de jandarmii din Brasov in zona telecabinei Capra Neagra, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Turista din Vaslui revenita din Marea Britanie si care trebuia sa fie in carantina, depistata la rand la telecabina. A atras atentia fiindca nu purta masca

O femeie din Vaslui, care a revenit recent din Marea Britanie si care ar fi trebuit sa respecte perioada legala de carantina a fost depistata de jandarmii din Brasov in timp ce se afla la telecabina Capra Neagra. Femeia a atras atentia oamenilor legii pentru ca nu purta masca de protectie, iar verificarea in baza de date si la Directia de Sanatate Publica a aratat ca nu avea voie sa paraseasca domiciliul declarat.

UPDATE Primul caz de COVID-19 cu noua tulpina din Marea Britanie a fost confirmat in Romania

Primul caz de COVID-19 cu noua tulpina din Marea Britanie a fost confirmat in Romania, anunta Ministerul Sanatatii. Este vorba despre o femeie din Giurgiu care nu a calatorit in strainatate si care nu este internata, avand o forma foarte usoara si fiind tratata la domiciliu, a confirmat medicul Catalin Apostolescu, purtatorul de cuvant al Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, pentru HotNews. ro.

Viata din Marea Britanie, mai scumpa, peste noapte: multe firme europene nu mai vor sa livreze in UK

Va mai trece mult timp pana cand toate consecintele Brexit vor iesi la iveala. Cea mai recenta dintre ele face insa foarte dificila viata britanicilor si, implicit, a romanilor din.

Elevii din Marea Britanie nu vor sustine examene in acest an

Elevii din Anglia nu vor sustine examene formale in acest an din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat miercuri ministrul Educatiei, Gavin Williamson, ci vor primi note in urma evaluarii facute de profesori, potrivit Reuters, citata de Agerpres.

Noua tulpina de SARS-CoV-2 din Marea Britanie a fost confirmata si in Romania

Noua tulpina de SARS-CoV-2 care circula in Marea britanie a fost confirmata si in Romania. Pacienta este din Giurgiu si nu este internata. Probele bioloice au fost analizate la Institutul Matei Bals din Capitala.

Cine este primul pacient roman infectat cu noua tulpina de coronavirus B.1.1.7 din Marea Britanie

Ministerul Sanatatii a confirmat joi primul caz de infectare cu noua tulpina a SARS-CoV-2, de pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre o tanara de 27 de ani din judetul Giurgiu care s-a prezentat la camera de garda a Institutului de Boli Infectioase Matei Bals pe data de 3 ianuarie.

Femeie care trebuia sa stea in carantina, gasita in statiunea Poiana Brasov. Nu purta nici masca de protectie

O femeie din Vaslui, care trebuia sa stea in carantina pentru ca tocmai revenise din Marea Britanie, s-a dus sa se distreze in Poiana Brasov. Ea a atras atentia jandarmilor tocmai pentru ca nu purta.

Marea Britanie autorizeaza al treilea vaccin, cel al Moderna, si a ajuns la 1,5 milioane de persoane vaccinate

Autoritatea britanica de reglementare in sectorul sanitar a autorizat vineri vaccinul produs de compania Moderna, al treilea vaccin anti-COVID-19 autorizat de Marea Britanie, care pana in prezent a vaccinat peste un milion si jumatate de persoane, a anuntat vineri Ministerul Sanatatii de la Londra, relateaza AFP.

Marea Britanie a aprobat si vaccinul Moderna

Agentia de reglementare medicala din Marea Britanie a aprobat vineri vaccinul Moderna pentru prevenirea Covid-19, a anuntat ministerul sanatatii, adaugand ca a convenit achizitionarea a inca 10 milioane de doze, transmite Reuters.

Marea Britanie intensifica vaccinarea, cu spitalele aproape coplesite de cresterea internarilor

Centrele medicale ambulatorii din Marea Britanie au inceput astazi administrarea celui de-al doilea vaccin impotriva COVID-19, cel al AstraZeneca-Oxford, cu obiectivul de a atinge tinta de 13 milioane de persoane din principalele grupe de risc vaccinate pana la jumatatea lunii februarie, in timp ce spitalele se plang ca au ajuns la limita capacitatii si personalul sanitar este epuizat, relateaza agentia EFE.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )