Libnet.ro
UNICEF

15:30

Marea Britanie incheie 48 de ani de legaturi stranse cu Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie incheie 48 de ani de legaturi stranse cu Europa

Marea Britanie incepe un nou capitol al existentei sale dupa iesirea din Uniunea Europeana si incheierea perioadei de tranzitie pe timpul careia a respectat regulile UE. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Britanie a depasit pragul de 73.000 de decese cauzate de coronavirus

Guvernul britanic a raportat, joi, 964 de noi decese cauzate de coronavirus, ceea ce inseamna ca Marea Britanie a ajuns la un total de 73. 512 persoane care au murit dupa ce s-au infectat cu Covid-19.

Romanii care merg sa lucreze in Marea Britanie vor avea nevoie de viza de munca

De la 1 ianuarie 2021, romanii care vor sa lucreze in Marea Britanie trebuie sa obtina o viza de munca. Aceasta masura se va aplica pentru toti cetatenii Uniunii Europene de anul viitor, cand se incheie perioada de tranzitie a retragerii Regatului Unit din UE.

Soferii francezi de camioane se pregatesc pentru un posibil haos la granita cu Marea Britanie, dupa reintroducerea controalelor

Birocratia, noile sisteme de granite smart care nu sunt inca interconenctate si comerciantii nepregatiti risca sa provoace haos la frontiera, au avertizat soferii francezi de camioane, in ajunul reintroducerii controalelor la granita cu Europa de catre Marea Britanie, transmite Reuters.

Unul dintre primele camioane care a trecut granita dintre UE si Marea Britanie dupa Brexit a fost condus de un roman

La cateva momente dupa ce Marea Britanie si-a incheiat divortul cu Uniunea Europeana, primele camioane care transportau marfuri peste noua frontiera cu Regatul Unit si-au prezentat documentele de vamesilor francezi inainte de a fi incarcate pe un tren pentru a trece prin Eurotunnel, informeaza Reuters. Printre primii soferi de TIR s-a numarat si un roman, Toma Moise.

Soferii francezi de camioane se pregatesc pentru un posibil haos la granita cu Marea Britanie

Birocratia, noile sisteme de granite smart care nu sunt inca interconenctate si comerciantii nepregatiti risca sa provoace haos la frontiera, au avertizat soferii francezi de camioane, in ajunul reintroducerii controalelor la granita cu Europa de catre Marea Britanie.

Acordul comercial post Brexit, dintre UE si Marea Britanie, aprobat de regina Elisabeta a II-a

Proiectul de lege privind acordul comercial post-Brexit a fost aprobat de regina Elisabeta a II-a, a anuntat presedintele Camerei Comunelor Lindsay Hoyle in primele ore ale zilei de joi, ceea ce inseamna ca a devenit oficial lege in Marea Britanie, informeaza dpa.

Marea Britanie a aprobat utilizarea unui nou vaccin anti-COVID-19. Guvernul britanic a comandat 100 de milioane de doze

Vaccinul impotriva Covid-19 dezvoltat de cercetatorii de la Universitatea Oxford si AstraZeneca a fost aprobat pentru utilizare in Marea Britanie, relateaza BBC.

Marea Britanie: Numar record de noi contaminari cu SARS-CoV-2. Bilantul deceselor a depasit pragul de 71.500

Marea Britanie a inregistrat marti un numar record de noi contaminari cu SARS-CoV-2, cu peste 11. 000 mai mult fata de ziua precedenta, au anuntat autoritatile.

Marea Britanie trebuie sa vaccineze doua milioane de oameni saptamanal pentru a evita un al treilea val de SARS-CoV-2

Marea Britanie este necesar sa vaccineze doua milioane de persoane saptamanal, cu scopul de a evita un al treilea val al epidemiei covid-19, conchide London School of Hygiene and Tropical Medicine LSHTM), o universitate londoneza, intr-un studiu, relateaza Reuters.

Marea Britanie. Promotiile pentru alimentele bogate in grasimi, sare si zahar precum si pentru bauturi racoritoare, restrictionate

Campaniile promotionale pentru alimentele bogate in grasimi, sare si zahar precum si pentru bauturi racoritoare vor fi restrictionate in supermarketurile din Marea Britanie, in cadrul masurilor destinate reducerii obezitatii, transmite Bloomberg.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )