Libnet.ro
UNICEF

10:15

MAREA BRITANIE: Vanzarile Dacia au crescut cu peste 85% in martie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAREA BRITANIE: Vanzarile Dacia au crescut cu peste 85% in martie

Vanzarile de masini noi in Marea Britanie au inregistrat un declin de 3,4% in martie, din cauza incertitudinilor cu privire la Brexit si a reducerii cererii pentru autoturismele cu motor diesel, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

MAREA BRITANIE: Ministerul Apararii a deschis o investigatie privind un videoclip cu soldati britanici

Ministerul Apararii din Marea Britanie a deschis o investigatie dupa ce mai multi soldati au fost filmati folosind un afis cu liderul opozitiei, Jeremy Corbyn, drept tinta pentru antrenamentele de tragere cu arme de foc.

Jean-Claude Juncker: Marea Britanie nu va mai primi o scurta amanare a Brexit dupa 12 aprilie

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat ca Marea Britanie nu va mai obtine o scurta amanare a Brexit daca Parlamentul Regatului Unit nu va aproba acordul de iesire din UE la data de 12 aprilie, cel tarziu.

VIDEO Ministerul Apararii din Marea Britanie investigheaza mai multisoldati britanici care au folosit un afis cu Jeremy Corbyn drept tinta pentru focuri de arma

Ministerul Apararii din Marea Britanie a deschis o investigatie dupa ce mai multi soldati au fost filmati folosind un afis cu liderul opozitiei, Jeremy Corbyn, drept tinta pentru antrenamentele de tragere cu arme de foc, scrie Politico.

Efectele Brexit: BMW si Peugeot au oprit productia la fabricile din Marea Britanie

Fabrica Mini a BMW din Marea Britanie a oprit, luni, activitatea pentru o perioada de o luna, in timp ce Vauxhall a Peugeot a incetat productia pentru doua saptamani, cu toate ca Brexitul a fost amanat.

UE: Marea Britanie mai are la dispozitie doar trei scenarii de Brexit. Trebuie sa aleaga o cale de urmat, acum mai mult ca niciodata

A devenit din ce in ce mai probabil ca Marea Britanie sa paraseasca Uniunea Europeana fara un acord de divort, a spus Michel Barnier, negociatorul-sef al blocului comunitar pentru Brexit, potrivit.

CHIAR DACA BREXITUL A FOST AMANAT: BMW si Peugeot au oprit temporar productia la fabricile din Marea Britanie

Fabrica Mini a BMW din Marea Britanie a oprit ieri activitatea pentru o perioada de o luna, iar uzina Vauxhall a Peugeot a incetat productia pentru doua saptamani, chiar daca Brexitul a fost amanat.

Juncker: UE a avut multa rabdare cu Marea Britanie, dar rabdarea se termina / Ce spune seful Comisiei Europene despre un al doilea referendum britanic pe tema Brexit

Jean-Claude Juncker, seful Comisiei Europene, a declarat ca Uniunea Europeana a avut multa rabdare cu Marea Britanie, dar rabdarea se termina, relateaza Reuters preluat de zf. ro. Declaratia a fost facuta.

Marea Britanie vrea sa opreasca ,,turismul pentru organe facut de britanici in China

Pacientii din Marea Britanie ar putea sa fie obligati sa renunte la practica cumpararii de organe din China. Tot mai multi pacienti care sufera de boli ce fac transplantul de organe o necesitate aleg sa calatoreasca in China pentru a-si cumpara organele de care au nevoie, informeaza The Guardian.

Topul celor mai stresante locuri de munca din Marea Britanie

O firma britanica a realizat topul celor mai stresante locuri de munca. Dupa ce au analizat cazurile a peste o suta de mii de angajati, acestia au ajuns la concluzia ca nivelul de stres creste odata cu numarul orelor suplimentare inregistrate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )