Libnet.ro
UNICEF

06:00

Jean-Claude Juncker: Marea Britanie nu va mai primi o scurta amanare a Brexit dupa 12 aprilie

Adevărul Adevărul,
Jean-Claude Juncker: Marea Britanie nu va mai primi o scurta amanare a Brexit dupa 12 aprilie

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat ca Marea Britanie nu va mai obtine o scurta amanare a Brexit daca Parlamentul Regatului Unit nu va aproba acordul de iesire din UE la data de 12 aprilie, cel tarziu. continuă pe Adevărul

UE: Marea Britanie mai are la dispozitie doar trei scenarii de Brexit. Trebuie sa aleaga o cale de urmat, acum mai mult ca niciodata

A devenit din ce in ce mai probabil ca Marea Britanie sa paraseasca Uniunea Europeana fara un acord de divort, a spus Michel Barnier, negociatorul-sef al blocului comunitar pentru Brexit, potrivit.

Juncker: UE a avut multa rabdare cu Marea Britanie, dar rabdarea se termina / Ce spune seful Comisiei Europene despre un al doilea referendum britanic pe tema Brexit

Jean-Claude Juncker, seful Comisiei Europene, a declarat ca Uniunea Europeana a avut multa rabdare cu Marea Britanie, dar rabdarea se termina, relateaza Reuters preluat de zf. ro. Declaratia a fost facuta.

VIDEO Ministerul Apararii din Marea Britanie investigheaza mai multisoldati britanici care au folosit un afis cu Jeremy Corbyn drept tinta pentru focuri de arma

Ministerul Apararii din Marea Britanie a deschis o investigatie dupa ce mai multi soldati au fost filmati folosind un afis cu liderul opozitiei, Jeremy Corbyn, drept tinta pentru antrenamentele de tragere cu arme de foc, scrie Politico.

MAREA BRITANIE: Ministerul Apararii a deschis o investigatie privind un videoclip cu soldati britanici

Ministerul Apararii din Marea Britanie a deschis o investigatie dupa ce mai multi soldati au fost filmati folosind un afis cu liderul opozitiei, Jeremy Corbyn, drept tinta pentru antrenamentele de tragere cu arme de foc.

Marea Britanie vrea sa opreasca ,,turismul pentru organe facut de britanici in China

Pacientii din Marea Britanie ar putea sa fie obligati sa renunte la practica cumpararii de organe din China. Tot mai multi pacienti care sufera de boli ce fac transplantul de organe o necesitate aleg sa calatoreasca in China pentru a-si cumpara organele de care au nevoie, informeaza The Guardian.

Efectele Brexit: BMW si Peugeot au oprit productia la fabricile din Marea Britanie

Fabrica Mini a BMW din Marea Britanie a oprit, luni, activitatea pentru o perioada de o luna, in timp ce Vauxhall a Peugeot a incetat productia pentru doua saptamani, cu toate ca Brexitul a fost amanat.

CHIAR DACA BREXITUL A FOST AMANAT: BMW si Peugeot au oprit temporar productia la fabricile din Marea Britanie

Fabrica Mini a BMW din Marea Britanie a oprit ieri activitatea pentru o perioada de o luna, iar uzina Vauxhall a Peugeot a incetat productia pentru doua saptamani, chiar daca Brexitul a fost amanat.

Soc pentru mii de romani! Nu vor mai primi acesti bani dupa ce se vor pensiona

Vesti proaste pentru mii de romani! Nu veti mai primi acesti bani dupa pensionare. Parlamentul a respins definitiv Proiectul de lege privind Codul administrativ al Romaniei, declarandu-l.

Elevii romani vor petrece in scoala cei mai multi ani din toata Europa. Cat dureaza invatamantul obligatoriu in Franta, Germania sau Marea Britanie

Romania va avea cea mai lunga perioada din Europa petrecuta de elevi in scoala, de 16 ani, in 2030, de la grupa mica de la gradinita pana la clasa a XII-a, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru modificarea Legii educatiei nationale 1/2011. Marirea timpului petrecut obligatoriu in scoala va avea loc progresiv dupa cum urmeaza: pana cel tarziu in 2020 clasele a XI-a si a XII-a si grupa mare devin obligatorii, pana in 2023 se adauga la obligativitate si grupa mijlocie de la gradinita, iar pana in 2030 va deveni obligatorie si grupa mica.

Topul celor mai stresante locuri de munca din Marea Britanie

O firma britanica a realizat topul celor mai stresante locuri de munca. Dupa ce au analizat cazurile a peste o suta de mii de angajati, acestia au ajuns la concluzia ca nivelul de stres creste odata cu numarul orelor suplimentare inregistrate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )