Libnet.ro
UNICEF

10:45

Marea dezamagire, de Klaus Iohannis: Presedintele a inceput sa piarda procentele mari de incredere primite in campania electorala

B1 B1,
Marea dezamagire, de Klaus Iohannis: Presedintele a inceput sa piarda procentele mari de incredere primite in campania electorala

Romania lucrului bine facut pe care o anunta presedintele Klaus Iohannis pare sa se anuleze in conditiile in care tot mai multe persoane sunt dezamagite de prestatia acestuia. Grupurile si aliantele . continuă pe B1

Klaus Iohannis, gafa la Bruxelles: A incurcat Marea Neagra cu Marea Mediterana (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut o gafa, joi, in timpul discursului de la finalul reuniunii Consiliului European Extraordinar. Iohannis a incurcat Marea Mediterana cu Marea Neagra in timp ce facea referire la.

Radio Europa Libera: Klaus Iohannis, uitat in culise. Presedintele a inceput sa fie parasit de tovarasii de drum

Tovarasii de drum il parasesc pe Klaus Iohannis, scriu jurnalistii de la Radio Europa Libera. Acestia sustin ca seful statului a parut, chiar uitat in culise, dupa ce a pus la cale consultarea partidelor.

Klaus Iohannis: Romania este dispusa, daca i se solicita, sa trimita mai multi experti in Frontex pentru prevenirea tragediilor din Marea Mediterana

Romania este dispusa, daca i se solicita, sa trimita mai multi experti in Frontex, agentia Uniunii Europene pentru securitate si frontiere externe, a declarat presedintele Klaus Iohannis, dupa ce a participat la summitul european extraordinar convocat dupa suita de tragedii din Marea Mediterana, in care si-au pierdut viata mii de imigranti africani.

UPDATE Klaus Iohannis participa azi la Consiliul European extraordinar: Niciodata problema refugiatilor si a migrarii nu a fost mai acuta. Presedintele face declaratii de presa pe aeroport la ora 12.45

UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa joi, de la ora 12. 45, la salonul oficial al Aeroportului International Henri Coanda. , informeaza un comunicat de presa al Cotroceniului. Presedintele Romaniei participa joi laConsiliului European ce se va tine joi pentru a dezbate problema migrantilor ce vin in Europa prin Marea Mediterana si nu numai.

Presedintele Klaus Iohannis pleaca luni si marti intr-o vizita oficiala in Italia

Presedintele Klaus Iohannis pleaca, luni, intr-o vizita oficiala de doua zile in Italia, unde va avea intalniri cu presedintele Sergio Mattarella, cu presedintele Consiliului de Ministri, Matteo Renzi, cu presedintele Senatului dar si cu reprezentantii diasporei si cu studenti romani din Italia.

Klaus Iohannis pleaca, luni, intr-o vizita oficiala in Italia

Presedintele Klaus Iohannis va pleca, luni, intr-o vizita oficiala de doua zile in Italia, unde se va intalni cu presedintele Sergio Mattarella, cu presedintele Consiliului de Ministri, Matteo Renzi, cu presedintele Senatului dar si cu reprezentantii diasporei si cu studenti romani din Italia, transmite Mediafax.

Klaus Iohannis, in vizita oficiala in Italia luni si marti. Seful statului va fi primit de presedintele si premierul italian

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita oficiala in Italia luni si marti, seful statului avand programate intalniri cu omologul sau italian, premierul Matteo Renzi, presedintele Senatului si reprezentanti ai comunitatii romanesti.

Klaus Iohannis, in vizita oficiala in Italia, luni si marti

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, luni si marti, o vizita oficiala in Republica Italiana, el urmand sa fie primit de catre presedintele si premierul italian, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis si primele esecuri: Ni s-a spus ca are nevoie de o luna, de 100 de zile, ca are alt stil de a face politica. Bine. Cat sa-i mai dam? Sase luni? Un an? Cinci?

Jurnalistul Liviu Avram face un top al greselilor facute de presedintele Klaus Iohannis de la instalarea la Cotroceni. Avram spune ca poporul a fost ingaduitor cu Iohannis si i-a acordat mai mult de o luna,.

Klaus Iohannis incepe luni o vizita de doua zile in Italia

Presedintele Klaus Iohannis va incepe luni o vizita oficiala de doua zile in Italia, unde va avea intalniri cu numerossi oficiali, dar si cu si cu reprezentantii diasporei si cu studenti romani din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )