Libnet.ro
UNICEF

14:00

Marea Eclipsa Americana este primul fenomen de acest tip din ultimul secol. De unde se poate vedea

România Liberă România Liberă,
Marea Eclipsa Americana este primul fenomen de acest tip din ultimul secol. De unde se poate vedea

Locuitorii din America de Nord si America Centrala asteapta cu nerabdare prima eclipsa totala de Soare care este vizibila din tarile lor in ultimii 99 de ani. continuă pe România Liberă

VIDEO LIVE Marea Eclipsa din SUA este primul fenomen de acest tip din ultimul secol. Da click pentru a o urmari in direct!

Locuitorii din America de Nord si America Centrala asteapta cu nerabdare prima eclipsa totala de Soare care este vizibila din tarile lor in ultimii 99 de ani.

Marea eclipsa americana se vede in direct la TVR: cum s-au pregatit si ce investitii au facut americanii pentru cel mai important eveniment astronomic

Televiziunea Romana va transmite in direct Marea eclipsa americana, iar Dumitru Prunariu, Alexandru Mironov si Catalin Badea vor explica fenomenul pe intelesul tuturor.

Acest tip ce cancer face mai multe victime de la an la an! Simptomele pe care nu trebuie sa le mai ignori niciodata!

Numarul de morti provocate de cancerul oral creste de la an la an. Acest tip de cancer apare in special la adulti iar fumatul si alcoolul sunt cauze primare ale bolii. Din fericire, aceasta forma de cancer poate fi.

Americanii mai au putin pana la marea eclipsa: un fenomen rar de 2 minute si 40 de secunde similar celui vazut in Romania acum 18 ani

Statele Unite asteapta prima eclipsa totala de soare dupa 99 de ani, care va dura doua minute si 40 de secunde si care va putea fi vazuta de milioane de locuitori din Vestul pana in Estul tarii, de-a lungul unui coridor de 4. 000 de kilometri lungime si 113 kilometri latime, ce traverseaza 14 state americane. O eclipsa partiala va putea fi vazuta in 48 de state americane.

VIDEO Cel mai important eveniment astronomic al anului: eclipsa totala de Soare, vizibila luni in Statele Unite

O eclipsa totala de Soare ce va fi vizibila in anumite regiuni din Statele Unite va avea loc luni, acesta fiind cel mai important eveniment astronomic al anului. Denumita Marea Eclipsa Americana, aceasta este o eclipsa sora a celei care a putut fi observata in Romania pe 11 august 1999, adica in urma cu 18 ani, 11 zile si 8 ore - perioada la care o eclipsa se repeta ciclul Saros), informeaza TVR, care va transmite in direct evenimentul.

Schimbarile majore aduse de eclipsa, explicate de astrologul Maria Sarbu: cum influenteaza destinul fiecarei zodii

Marea Eclipsa Americana din 21 august este cel mai important eveniment astronomic, dar si astrologic al anului. Este o perioada favorabila regasirii celor pierdutisi trecerii de la o etapa de supravietuire la una de putere si depasirea conditiilor sau propriilor limite.

Prima eclipsa totala de soare in America va fi observata, luni, dupa 99 de ani

Marea Eclipsa Americana, prima eclipsa totala de soare in SUA dupa 99 de ani, va fi observata, maine, si ar putea fi cel mai vizionat eveniment astral din istoria omenirii, potrivit Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )