Libnet.ro
UNICEF

09:15

Marea Loja Nationala si Academia Romana premiaza cele mai stralucite realizari stiintifice si culturale

Adevărul Adevărul,
Marea Loja Nationala si Academia Romana premiaza cele mai stralucite realizari stiintifice si culturale

Marea Loja Nationala, Academia Romana si 15 dintre cele mai prestigioase Universitati din tara vor decerna 7 premii a cate 10. 000 euro fiecare, in cadrul Galei Premiilor Marii Loji, eveniment ajuns la a treia editie. Ceremonia va avea loc pe data de 21 iunie, la Ateneul Roman. continuă pe Adevărul

Cele mai proaste drumuri nationale din Romania sunt in judetul Vaslui

Judetul Vaslui se poate lauda ca are cele mai proaste drumuri din Romania. Practic, nu exista drum national care sa nu fie plin de gropi pe anumite portiuni. De cele judetene nici nu se mai pune problema, deoarece 80% dintre ele arata ca dupa razboi.

FOTO Cele mai vechi ilustrate din Hunedoara si Deva: ce oras era mai frumos in urma cu un secol?

Castelul Corvinilor si cetatea medievala a Devei au fost monumentele cele mai des infatisate in primele ilustrate trimise de calatorii care ajungeau in cele doua orasele. Cele mai vechi carti postale, in serie, din Hunedoara si din Deva dateaza de la sfarsitul secolului al nouasprezecelea.

Europa Centrala este lovita de inundatii masive: Cehia, Austria si Germania, cele mai afectate tari

Centrul Europei este sub ape. Bilantul provizoriu al inundatiilor indica patru morti, 10 raniti si mii de oameni evacuati. Cele mai afectate state sunt Cehia, Austria si Germania, unde autoritatile au decretat.

Cele mai COOL 15 bai din lume!

Baia este unul dintre cele mai private locuri din casa, coltisorul in care ne putem destinde mintea, relaxa corpul si ne putem rupe de stresul cotidian. O cada plina cu spuma, lumanarele parfumate si o lumina difuza sunt doar cateva dintre ingredientele unor momente de relaxare perfecta, dupa o zi agitata. In plus, oamenii se simt intotdeauna fresh dupa un dus! Concluzia sunt foarte multe lucruri pe care baia le poate oferi, asa ca amenajarea ei trebuie facuta cu o atentie sporita, creativitate si inspiratie din plin. Continue reading .

Romania, ca la tara. Cele mai proaste drumuri si afacerile prin cares-au scurs sute de milioane de euro pe asfaltari

Problemele mici, dar numeroase ne transforma uneori o zi normala intr-un calvar. De multe dati ele incep cu drumul spre serviciu. Desi Statul ne incurajeaza indirect sa ne cumparam masini noi si sa le casam pe cele vechi, tot institutia care administreaza banii pe care ii platim lunar sub forma de taxe ne pune bete-n roate, la propriu. adevarul. ro va propune o vedere inspre cele mai proaste strazi din tara, drum national cu drum national.

Cele mai proaste drumuri ale Banatului Montan

Drumurile spre Muntele Mic si Semenic, drumul judetean Resita-Gradinari, DN 57 Oravita-Moravita dar si DN 57 de pe Clisura Dunarii concureaza pentru cele mai proaste drumuri ale judetului Caras-Severin. Nu trebuie uitate nici Variantele de Ocolire Domasnea si Caransebes, care sunt mai mult inchise pentru reparatii decat deschise circulatiei.

FOTO Arad- Seleus si Arad Felnac, drumurile judetene cu cele mai multe gropi

Cele mai impracticabile drumuri din judetul nostru sunt Arad- Seleus si Arad Felnac. Este vorba despre doua drumuri judetene foarte circulate si pline de gropi.

FOTO Bilant Bookfest, in exclusivitate. Cele mai vandute carti la salonul de carte

La Targul de Carte Bookfest, care s-a incheiat duminica seara, printre cele mai vandute carti se numara cea a lui Radu Beligan, intre acte, cu 1. 500 de exemplare cumparate. De asemenea, in topul vanzarilor se afla cartile lui Lucian Boia, volumul Mai romani decat romanii?, coordonat de Sandra Pralong, de Larry L. Watts.

Ele sunt cele mai populare 10 pagini romanesti pe Facebook

Printre cele mai populare pagini romanesti pe Facebook se numara branduri media, de ingrijire personala, dar mai ales artisti, potrivit clasamentului realizat de serviciul de monitorizare Facebrands .

Top 9 cele mai puternice fantezii sexuale ale femeilor

Cu siguranta orice barbat s-a intrebat care sunt cele mai fierbinti fantezii sexuale ale femeilor, mai ales ca in multe cupluri acestea sunt subiecte tabu. Fanteziile au un rol puternic excitant si ca atare contr.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )