Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mariah Carey, parasita de iubitul sau miliardar din cauza cheluielilor extravagante

Hotnews Hotnews,
 Mariah Carey, parasita de iubitul sau miliardar din cauza cheluielilor extravagante

Miliardarul australian James Packer, iubitul cantaretei Mariah Carey, a parasit-o pe artista dupa aproape un an de la logodna cuplului, din cauza cheltuielilor extravagante ale acesteia si a faptului ca interpreta americana a acceptat sa apara intr-un reality-show, potrivit unor surse citate de presa internationala, noteaza News. ro. continuă pe Hotnews

Mariah Carey, parasita de iubitul miliardar: Cheltuie excesiv si era dispusa sa-si prezinte viata tuturor (FOTO)

Miliardarul australian James Packer, iubitul cantaretei Mariah Carey, a parasit-o pe artista dupa aproape un an de la logodna cuplului, din cauza cheltuielilor extravagante ale.

Mariah Carey, parasita de logodnic inainte de nunta. Milionarul s-a suparat ca diva cheltuieste prea mult!

James Parker i-a dat papucii lui Mariah Carey, fiind revoltat de faptul ca artista cheltuieste mult prea mult. Cei doi s-au despartit astfel cu doar cateva luni inainte de nunta lor, pe care artista a mediatizat-o excesiv in ultima perioada.

Iubitul cantaretei Mariah Carey a parasit-o pe artista din cauza cheltuielilor excesive ale acesteia

Miliardarul australian James Packer, iubitul cantaretei Mariah Carey, a parasit-o pe artista dupa aproape un an de la logodna cuplului, din cauza cheltuielilor extravagante ale acesteia si a faptului ca interpreta americana a acceptat sa apara intr-un reality-show, potrivit unor surse citate de presa internationala, noteaza News. ro.

Mariah Carey, diavolita de Halloween

Mariah Carey si-a ales deja costumul cu care va petrece de Halloween. Iata cum isi va face aparitia artista, dar si fostul sau sot si cei doi copii ai lor, cu totii reunindu-se pentru aceasta sarbatoare pagana.

Toyota recheama in service 5,8 milioane de autovehicule, din cauza airbag-urilor defecte Takata

Producatorul auto mondial Toyota, recheama 5,8 milioane de masini vandute mondial, din cauza problemelor cu airbagurile furnizorului Takata, anunta Ziarul Financiar. Actiunea vizeaza 1,47 milioane de.

Toyota recheama 5,8 milioane de vehicule la nivel mondial, din cauza airbagurilor Takata

Toyota Motor a anuntat ca recheama aproximativ 5,8 milioane de vehicule in Japonia si restul lumii, din cauza posibilelor defectiuni ale dispozitivelor de umflare a airbagurilor Takata, relateaza Reuters.

Sediul serviciilor secrete germane evacuat, din cauza unor vapori toxici de acid sulfuric

Noul sediu al agentiei germane de informatii Bundesnachrichtendienst, BND ) din Berlin, inca neoperational, a fost evacuat ieri dupa amiaza, din cauza unor vapori toxici de acid sulfuric.

ASSAI: Romania risca sa intre in infringement, din cauza nivelului ridicat de cost al politei RCA

Romania risca, in orice moment, infringementul din partea Uniunii Europene, dar si amenzi aplicate statului roman, suportate de catre cetateni, prin taxe si impozite, din cauza nivelului ridicat de cost al politei RCA, atentioneaza Asociatia Societatilor de Service Auto Independente ASSAI), intr-un comunicat de presa.

Sesizare FARA PRECEDENT la Buzau. Un barbat a sesizat OPC pentru ca nu poate merge la toaleta din cauza jocurilor de noroc

Nu este o gluma, ci cat se poate de adevarat. Un barbat a sesizat comisarii de la OPC Buzau, reclamand ca din cauza jocurilor de noroc nu poate merge la toaleta. Barbatul este suparat din cauza fap.

Sesizare FARA PRECEDENT la Buzau. Un barbat a anuntat OPC pentru ca nu poate merge la toaleta din cauza jocurilor de noroc

Nu este o gluma, ci cat se poate de adevarat. Un barbat a sesizat comisarii de la OPC Buzau, reclamand ca din cauza jocurilor de noroc nu poate merge la toaleta. Barbatul este suparat din cauza fap.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )