Libnet.ro
UNICEF

22:45

PSD a crescut in sondaje cu Viorica Dancila la conducere. Ce s-a intamplat dupa plecarea lui Dragnea

Playtech Playtech,
PSD a crescut in sondaje cu Viorica Dancila la conducere. Ce s-a intamplat dupa plecarea lui Dragnea

Viorica Dancila nu mai este ca la inceputul mandatului de premier si in timpul in care Liviu Dragnea era presedintele PSD. Atitudinea ei a devenit mai ferma si pare, in momentul de fata, membrul social democrat cel mai realist. Nu doar ca a inteles abordarea gresita pe care a avut-o partidul sub vechea conducere, dar . continuă pe Playtech

Scandal in PSD! Liviu Plesoianu: Viorica Dancila este TELEGHIDATA. Sper sa nu aiba SFETNICI din zona SERVICIILOR! Vrea sa-mi blocheze candidatura la sefia partidului (VIDEO)

Liviu Plesoianu acuza conducerea PSD ca vrea sa-i sabotezecandidatura la sefia partidului. Deputatul social-democrat mai spune ca nu este singurul caruie i se pun bete in roate. Codrin Stefanescu ar.

Mihai Fifor, anunt inainte de Congres: PSD Arad s-a decis sa mearga pe mana premierului. O vom sustine pe Viorica Dancila pentru un mandat de presedinte al PSD

Social-democratul Mihai Fifor, purtatorul de cuvant al PSD, a anuntat vineri, intr-o postare pe Facebook, ca filiala din Arad a partidului o sustine pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte al.

PSD Constanta o voteaza pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte a partidului

PSD Constanta o voteaza pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte a partidului, in cadrul cong.

Viorica Dancila, la un pas de sefia PSD. Cine sunt ceilalti favoriti la functiile de conducere

Premierul Viorica Dancila are prima sansa la sefia PSD, mai ales ca va fi un singur tur de scrutin, astfel incat, Ecaterina Andronescu si Serban Nicolae nu se pot alia in turul doi Marea disputa va fi la.

Surse: A inceput lupta pentru putere in PSD. Viorica Dancila le-a transmis liderilor PSD ca demisioneaza din fruntea Guvernului daca pierde sefia partidului

Aseara, intr-o intalnire la Vila Lac, premierul Viorica Dancila le-a transmis liderilor PSD ca va demisiona din fruntea Guvernului in cazul in care nu va castiga sefia partidului la Congresul de sambata, sustin pentru Adevarul surse participante la discutie. Demisia Vioricai Dancila de la Palatul Victoria ar echivala cu pierderea puterii pentru PSD, un scenariu sumbru in partid. Practic, guvernarea o transforma pe Dancila in favorita la congres.

Viorica Dancila, anunt de ultima ora despre Congresul PSD: Cred ca am facut primii pasi spre reforma

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri seara, la Antena 3, cu privire la candiatura sa la sefia PSD, ca isi doreste sa reformeze partidul, pentru ca acesta sa devina cat mai unit si inchegat pe.

Viorica Dancila: Pana in august, stabilim candidatul PSD la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a declarat ca PSD isi va stabili candidatul la prezidentiale pana in luna august. Daca la europarlamentare am avut un rezultat care a nemultumit partidul, nu am reusit sa.

Viorica Dancila, prima reactie dupa sedinta PSD: Am validat candidaturile. Nu este un congres despre o singura persoana, ci unul despre reforma partidului

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri,candidaturile valide ce urmeaza sa fie votate in cadrul Congresului. Prima decizie este cea referitoare la postul de comisar european. interimari. Doamna.

Viorica Dancila, prima reactie dupa CExN al PSD: Am validat candidaturile. Nu este un congres despre o singura persoana, ci unul despre reforma partidului

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri,candidaturile valide ce urmeaza sa fie votate in cadrul Congresului. Prima decizie este cea referitoare la postul de comisar european interimar. Doamna.

Petrecere PSD la un celebru local din nordul Capitalei. Viorica Dancila a dat strigarea

Petrecere mare in PSD, marti seara, la Clubul Diplomatilor. Dupa o scurta intrevedere cu Calin Popescu Tariceanu, de la ora 19. 00, Viorica Dancila si-a invitat colegii la celebrul local din nordul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )