Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oprisan: O sustin pe Viorica Dancila, este o femeie cinstita. Dragnea o teroriza

România Liberă România Liberă,
Oprisan: O sustin pe Viorica Dancila, este o femeie cinstita. Dragnea o teroriza

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat ca o va sustine pe Viorica Dancila pentru funct. continuă pe România Liberă

MARIAN OPRISAN: O sustin pe Viorica Dancila, este o femeie cinstita

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat ca o va sustine pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte al social-democratilor, adaugand ca aceasta este un politician cinstit, care s-a eliberat de agreement-ul pe care il avea cu fostul lider al partidului, Liviu Dragnea, care, in opinia sa, o teroriza.

Scandal in PSD! Liviu Plesoianu: Viorica Dancila este TELEGHIDATA. Sper sa nu aiba SFETNICI din zona SERVICIILOR! Vrea sa-mi blocheze candidatura la sefia partidului (VIDEO)

Liviu Plesoianu acuza conducerea PSD ca vrea sa-i sabotezecandidatura la sefia partidului. Deputatul social-democrat mai spune ca nu este singurul caruie i se pun bete in roate. Codrin Stefanescu ar.

Oprisan, despre Dancila: E o femeie cinstita si desteapta. Era terorizata de Liviu Dragnea

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca ar fi sustinut-o pe Viorica Dancila la sefia PSD si daca nu ar fi fost premier, pentru ca este o femeie desteapta, determinata si cinstita, dar care a fost terorizata de Liviu Dragnea.

Marian Oprisan: Liviu Dragnea o teroriza pe Viorica Dancila (VIDEO)

Baronul Marian Oprisan a declarat, vineri, dupa sedinta CEx a PSD ca Liviu Dragnea o teroriza pe Viorica Dancila. Oprisan a reiterat faptul ca o va sustine pe Dancila sa sefia partidului, sambata, la.

PSD a crescut in sondaje cu Viorica Dancila la conducere. Ce s-a intamplat dupa plecarea lui Dragnea

Viorica Dancila nu mai este ca la inceputul mandatului de premier si in timpul in care Liviu Dragnea era presedintele PSD. Atitudinea ei a devenit mai ferma si pare, in momentul de fata, membrul social democrat cel mai realist. Nu doar ca a inteles abordarea gresita pe care a avut-o partidul sub vechea conducere, dar .

Surse: A inceput lupta pentru putere in PSD. Viorica Dancila le-a transmis liderilor PSD ca demisioneaza din fruntea Guvernului daca pierde sefia partidului

Aseara, intr-o intalnire la Vila Lac, premierul Viorica Dancila le-a transmis liderilor PSD ca va demisiona din fruntea Guvernului in cazul in care nu va castiga sefia partidului la Congresul de sambata, sustin pentru Adevarul surse participante la discutie. Demisia Vioricai Dancila de la Palatul Victoria ar echivala cu pierderea puterii pentru PSD, un scenariu sumbru in partid. Practic, guvernarea o transforma pe Dancila in favorita la congres.

Digi 24: Revolta in PSD. Viorica Dancila, acuzata ca vine cu deciziile in plic

E revolta din ce in ce mai mare in PSD, atat in randul celor care cred in lupta cu statul paralel dusa ani de zile de Liviu Dragnea, dar si in randul celor care vor reforma si figuri noi la varful partidului. Oricum ar fi, Viorica Dancila i-a ostilizat pe multi dintre social-democrati. Deocamdata revolta e mocnita si neexprimata oficial, caci multi asteapta Congresul ca sa-si plateasca politele.

Viorica Dancila, prima reactie dupa sedinta PSD: Am validat candidaturile. Nu este un congres despre o singura persoana, ci unul despre reforma partidului

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri,candidaturile valide ce urmeaza sa fie votate in cadrul Congresului. Prima decizie este cea referitoare la postul de comisar european. interimari. Doamna.

Viorica Dancila, prima reactie dupa CExN al PSD: Am validat candidaturile. Nu este un congres despre o singura persoana, ci unul despre reforma partidului

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri,candidaturile valide ce urmeaza sa fie votate in cadrul Congresului. Prima decizie este cea referitoare la postul de comisar european interimar. Doamna.

Viorica Dancila, intrebata daca isi da demisia de la Guvern in caz ca nu va fi aleasa la congres: Exclus, ar insemna sa ii santajez pe colegi

Premierul Viorica Dancila, presedintele interimar al PSD, a declarat vineri seara, intr-o interventie la Antena 3, ca este exclus sa isi dea demisia din functia de sef al Guvernului in cazul in care nu va fi aleasa la congresul social-democratilor de sambata presedinte al formatiunii politice, ea adaugand ca o astfel de abordare ar insemna un santaj la adresa colegilor din partid.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )