Libnet.ro
UNICEF

19:00

Presedintele Klaus Iohannis, primit cu aplauze la Blaj, unde Papa Francisc va beatifica sapte episcopi greco-catolici(VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis, primit cu aplauze la Blaj, unde Papa Francisc va beatifica sapte episcopi greco-catolici(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si Prima Doamna, Carmen Iohannis, au ajuns duminica, in jurul orei 10. 30, la Blaj, acolo unde Papa Francisc va oficia Divina Liturghie cu Beatificarea a sapte episcopi greco-catolici. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis, primit cu aplauze la Blaj, unde Papa Francisc a beatificat sapte episcopi greco-catolici(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si Prima Doamna, Carmen Iohannis, au ajuns duminica, in jurul orei 10. 30, la Blaj, acolo unde Papa Francisc a oficiat Divina Liturghie cu Beatificarea a sapte episcopi greco-catolici.

Papa Francisc in Romania: Ce cadouri i-a oferit presedintele Klaus Iohannis

Oua incondeiate din Bucovina, o scoarta din Oltenia, o minge si un tricou cu autograful lui Gheorghe Hagi si o pagaie a lui Ivan Patzaichin se numara printre cadourile oferite, vineri, de presedintele Klaus Iohannis Suveranului Pontif.

VIDEO. Premierul Dancila si ministrii, huiduiti de pelerinii veniti sa-l vada pe Papa Francisc / Presedintele Iohannis, primit cu aplauze

Premierul Viorica Dancila si ministrii au fost huiduiti de pelerinii venita la manifestarile cu ocazia vizitei Papei Francisc la Bucuresti. Nu a scapat nici presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, caruia oamenii i-au strigat Borfasule! si Demisia!. in schimb, presedintele Klaus Iohannis a fost intampinat cu aplauze.

Presedintele Klaus Iohannis face o declaratie de presa la ora 17.00

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi, la ora 17:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni.

Presedintele Klaus Iohannis face o declaratie de presa la ora 17.00

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va sustine joi, la ora 17:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni.

KLAUS IOHANNIS: Strategiile pentru prevenirea efectelor fenomenelor meteo extreme - urgente

Presedintele Klaus Iohannis sustine, in contextul tragediei din judetul Prahova, unde patru copii au fost luati de o viitura, ca este nevoie de elaborarea unor strategii pentru prevenirea efectele fenomenelor meteo extreme.

KLAUS IOHANNIS: Titus Corlatean nu va fi ministru la nimic

ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca a convocat partidele la consultari saptamana viitoare, pentru a decide cum se va pune in practica rezultatul de la referendumul din 26 mai. ---- Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca nu va accepta propunerea de numire a lui Titus Corlatean ca membru al Guvernului.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE PROPUNERILE DE REMANIERE: Titus Corlatean nu va fi ministru la nimic

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, pentru saptamana viitoare, partidele parlamentare la consultari pentru a gasi cele mai bune solutii pentru implementarea rezultatelor referendumului pe justitie din 26 mai. Iohannis a declarat, cu prilejul unei conferinte de presa ce a avut loc, ieri, la Palatul Cotroceni: 6,5 milioane de romani au raspuns cu DA la fiecare intrebare. Acum suntem in momentul in care trebuie sa decidem cum sa punem in practica ce a decis poporul. Am decis sa chem partidele la consultari pe aceasta tema si ne vom intalni marti si miercuri.

Eugen Tomac: PMP va lua parte la consultarile organizate de presedintele Iohannis pe tema implementarii referendumului

PMP va participa la consultarile organizate de Presedintele Klaus Iohannis,saptamana viitoare, cu privire la punerea in aplicare a rezultatului referendumului din 26 mai, a precizat Eugen Tomac,.

Ce cadou i-a adus Papa Francisc lui Klaus Iohannis

Papa Francisc a ajuns vineri dimineata in Romania. Dupa o scurta ceremonie la Otopeni, Sfantul Parinte a mers la Cotroceni unde s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, unde au facut schimb de daruri.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )