Libnet.ro
UNICEF

05:30

Marian Oprisan si-a scos masina la vanzare. Cati bani cere pe autoturismul din 2004, singurul care apare in declaratia de avere (FOTO)

B1 B1,
Marian Oprisan si-a scos masina la vanzare. Cati bani cere pe autoturismul din 2004, singurul care apare in declaratia de avere (FOTO)

Marian Oprisan, vicepresedintele Consiliului Judetean Vrancea si-a scos la vanzare autoturismul din 2004. Aceasta se vinde pe un site de profila la pretul de 21. 000 de euro si este singurul autoturism pe. continuă pe B1

FOTO Marian Oprisan si-a scos masina la vanzare pe OLX. Cat cere baronul de Vrancea pe bolidul cumparat in 2004

Desi fostul presedinte al Consiliului Judetean Vrancea este un impatimit al autoturismelor si a fost vazut de-a lungul timpului la volanul multor masini, aceasta era singura care figura in declaratia de avere.

Marian Oprisan isi vinde singura masina trecuta pe numele lui: Masina pentru pretentiosi

Marian Oprisan, fost presedinte al Consiliului Judetean Vrancea, in prezent vicepresedinte al aceleiasi institutii, isi vinde singura masina trecuta pe numele lui, un autoturism marca Audi A8.

Cati bani castiga un postas in Romania. Cum ajungi sa te angajezi la Posta Romana

Sa fii postas in Romania nu este deloc simplu. Posta Romana are in prezent un numar de 25. 000 de angajati. Dintre acestia 11. 400 sunt postasi, iar restul sunt angajatii ghiseului de la Posta Romana. Putini dintre noi stiu cati bani castiga un postas in Romania si cum poti sa te angajezi la posta. Cati bani .

Cati bani castiga o asistenta medicala in Romania. Salariul pe care il incaseaza in fiecare luna

Cati bani castiga o asistenta medicala in Romania, in fiecare luna. Se stie ca salariile tuturor cadrelor medicale s-au majorat acum doi ani, dupa ce Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a promulgat legea 1532017, acolo unde sunt specificate remuneratiile lor. Iata, asadar, care sunt sumele! Cati bani castiga o asistenta medicala in Romania De mentionat este .

Cosmin Olaroiu da lovitura vietii. Cati bani primeste pentru a reveni in China

Cosmin Olaroiu ar putea da lovitura vietii dupa despartirea de Jiangsu Suning. Tehnicianul roman a primit o propunere tentanta din partea gruparii chineze Shanghai SIPG. Cati bani primeste Cosmin Olaroiu pentru a reveni in China? Cosmin Olaroiu se invarte in lumea oamenilor bogati. Este supranumit seicul-seicilor pe buna dreptate, caci antrenorul roman este platit .

Romanii, loviti de o noua taxa. Cati bani pot da din buzunar soferii din aprilie 2021

Miercuri, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, pe nume Tanczos Barna, a estimat ca o dezbatere publica in ce priveste oportunitatea introducerii unei taxe de poluare ar putea incepe in luna aprilie, dupa aprobarea bugetului si finalizarea discutiilor in ce priveste Programul National de Relansare si Rezilienta, noteaza Agerpres. Romanii, loviti de o noua taxa in .

Cati bani vrea Guvernul sa dea partidelor in 2021. Diminuarea bugetului, mimata de actuala coalitie

Cabinetul Citu vrea sa dea partidelor parlamentare anul acesta mai putini bani decat in 2020, insa suma propusa arata ca guvernantii inca nu sunt dispusi sa stranga cureaua pana acolo unde le permite legea, ci au ales o diminuare simbolica.

Cati bani va incasa Simona Halep, daca va castiga Australian Open 2021

Simona Halep poate castiga o alta suma consistenta de bani, daca va castiga Australian Open 2021. Premiile pentru castigator, finalist si semifinalisti au mai scazut fata de anul precedent, dar sumele pe.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )