Libnet.ro
UNICEF

06:30

Gabriela Firea si-a depus din nou candidatura la Primaria Capitalei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gabriela Firea si-a depus din nou candidatura la Primaria Capitalei

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea, si-a depus, duminica, dosarul de candidatura pentru un nou mandat in fruntea Bucurestiului, in cadrul alegerilor locale programate in 27 septembrie, scrie g4media. continuă pe Ziarul Bursa

Consilier surpriza pentru Gabriela Firea. O legenda din fotbalul romanesc ar putea colabora cu candidatul PSD la Primaria Capitalei

Cornel Dinu ar putea ajunge consilierul Gabrielei Firea, informeaza Fanatik. Procurorul nu a mai avut nicio functie publica, nici in politica, nici in sport in ultimii ani, remarcandu-se in schimb prin.

Gabriela Firea si-a depus candidatura la Primaria Capitalei: Am facut-o cu gandul la bucuresteni! Oamenii sunt cei mai importanti!

Gabriela Firea si-a depus duminica dupa-amiaza candidatura la Primaria Capitalei. Printre ceilelalti pretendenti la fotoliul de primar al Capitalei se mai numara si Nicusor Dan, sustinut de PNL si USR si Traian Basescu, din partea PMP, ultimul intrat in cursa.

Gabriela Firea atac la Basescu: Vad ca se practica gandul la cifre Nu ne putem preface ca suntem intr-o perioada normala

Gabriela Firea si-a depus, duminica, candidatura pentru un nou mandat la Primaria generala a Capitalei. Aceasta nu a ratat ocazia de a lansa noi atacuri la adresa guvernului, dar si la adresa lui Traian Basescu, si el inscris in cursa pentru Primarie. Firea neaga de asemenea ca Bucurestiul a devenit focar, intrucat, zice ea, multe cazuri sunt venite din afara municipiului.

Sondaj INSCOP: Nicusor Dan o invinge detasat pe Gabriela Firea in alegerile pentru Primaria Capitalei

Candidatul dreptei Nicusor Dan ar castiga detasat alegerile pentru Primaria Capitalei cu un scor de 46,3%, fata de candidatul PSD, actualul primar Gabriela Firea, care ar obtine doar 38,9%, arata un.

Sondaj: Nicusor Dan in pole position in cursa pentru Primaria Capitalei. Ce sanse are Gabriela Firea Profilul votantilor celor doi candidati

Nicusor Dan conduce in preferintele electoratului din Bucuresti, avand prima sansa in cursa cu Gabriela Firea, releva un sondaj Cult Market Research, realizat la comanda Konrad Adenauer, in perioada 23 iulie-7 august.

Nicusor Dan: Lupta principala se va da intre mine si Gabriela Firea. Mi-as fi dorit ca alianta anti-PSD pentru Capitala sa fie facuta de patru partide (VIDEO)

Nicusor Dan este de parere ca principala lupta pentru Primaria Capitalei se va da intre el si Gabriela Firea, primarul in exercitiu. in direct pe B1 TV, vineri seara, la Buna, Romania! cu Razvan.

Gabriela Firea, despre programul de donare de plasma: Guvernul nu are un plan national!

Gabriela Firea a acuzat Guvernul ca nu are un plan national pentru a-i convinge pe romanii vindecati de coronavirus sa doneze plasma care ar putea ajuta la salvarea vietii a sute de pacienti bolnavi de COVID-19. in acelasi timp, Primaria Capitalei va oferi 1. 000 de euro celor care vor dona plasma.

Gabriela Firea, despre proiectul Testarea BRCA: Un nou proiect care salveaza vieti!

Gabriela Firea a anuntat, astazi, printr-o postare pe Facebook, initierea unui nou proiect in Bucuresti pentru femeila care sufera de cancer mamar.

Gabriela Firea il acuza pe Nicusor Dan ca vrea sa-i aduca pe bucuresteni in stadiul de saracie extrema (VIDEO)

Gabriela Firea PSD), Primarul General al Capitalei, care isi doreste un nou mandat, a declarat ca Nicusor Dan, contracandidatul ei, care este sustinut de PNL-USRPLUS, vrea sa reduca drastic subventiile pentru.

Cum a putut Cristian Popescu Piedone sa candideze din nou la Primarie. Ce au facut parintii victimelor de la Colectiv

Candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria sectorului 5 nu este acceptata de parintii tinerilor care si-au pierdut viata in Colectiv. Acestia sunt dispusi sa recurga la orice demers pentru a impiedica alegerea acestuia intr-o functie publica. Cum a putut Cristian Popescu Piedone sa candideze la Primarie Cristian Popescu Piedone si-a anuntat candidatura la Primaria .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )