Libnet.ro
UNICEF

05:15

Marile retele comerciale: Exista cantitati si stocuri pentru toti. Fiti cumpatati si chibzuiti la ce si cat cumparati!

Adevărul Adevărul,
Marile retele comerciale: Exista cantitati si stocuri pentru toti. Fiti cumpatati si chibzuiti la ce si cat cumparati!

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania transmite ca exista cantitati si stocuri pentru totii clientii si ii indeamna pe acestia sa fie cumpatati si chibzuiti la ce si cat cumpara. continuă pe Adevărul

Asociatia Marilor Retele Comerciale roaga clientii sa fie cumpatati si chibzuiti la ce si cat cumpara

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania ii roaga pe clienti sa fie cumpatati si chibzuiti la ce si cat cumpara si ii asigura ca exista cantitati si stocuri pentru toti, daca suntem solidari si ne gandim la nevoile tuturor.

Coronavirus: Asociatia Marilor Retele Comerciale ii roaga pe oameni sa fie chibzuiti la cat cumpara: Sunt stocuri, daca suntem solidari si ne gandim si la nevoile tuturor

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania ii roaga pe oameni sa fie cumpatati si chibzuiti la ce si cat cumpara si da asigurari ca exista cantitati si stocuri pentru toti, daca suntem solidari si ne gandim la nevoile tuturor. in ultimele zile, la magazine si la farmacii au fost cozi, iar pe retelele de socializare au circulat fotografii cu oameni care asteapta cu caracioarele la rand pe strada, in fata magazinelor, sau cu rafturi golite.

Asociatia Marilor Retele Comerciale, apel la clienti: Fiti cumpatati si chibzuiti la ce si cat cumparati

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania AMRCR) face apel la romani sa fie chibzuiti la ce anume si cat cumpara. Reprezentantii Asociaiei transmit, printr-un comunicat de presa, ca exista.

Recomandari pentru toti romanii, in plina criza coronavirus. Ce sa faci in aceste 5 situatii

Grupul de Analiza a facut recomandari in ceea ce priveste pandemia din Romania. Acestea sunt luate in considerare in mai multe cazuri. Mai ales atunci cand se intra in contact cu o persoana aflata in izolare. Recomandari pentru toti romanii, in plina criza coronavirus Deoarece Romania a devenit o tara din ce in ce mai .

Este oficial: Reguli noi de la ANAF pentru toti cei care au conturi in banci. Totul se pune in aplicare de pe 27 martie

ANAF da drumul la noi reguli in ceea ce privesc popririle, acestea vor intra in vigoare de pe data de 27 martie 2020. Deoarece au fost multe probleme in ultimul timp, au apelat la noi mecanisme. Este oficial: Reguli noi de la ANAF pentru toti cei care au conturi in banci Pe data de 12 .

Florin Citu, anuntul pentru toti romanii care au credite si afaceri. Scenariile care le-au fost pregatite in plina criza

Ministrul de Finante, Florin Citu, a facut declaratii prin care a explicat romanilor masurile pe care le va lua statul in urmatoarea perioada, pentru a putea trece cu bine de criza sanitara instaurata in tara. Ministrul a anuntat masurile care vor fi luate pentru protectia romanilor care au credite, dar si a celor care au .

ANSVSA anunta ca exista suficiente stocuri de alimente pentru a satisface cerintele populatiei

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) face apel la calm catre populatie si informeaza ca stocurile de produse alimentare sunt suficiente pentru a satisface nevoile cetatenilor.

ANSVSA: Exista suficiente stocuri de alimente pentru a satisface cerintele populatiei

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) precizeaza ca stocurile de produse alimentare sunt suficiente pentru a satisface nevoile cetatenilor, in contextul epidemiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )