Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marile victorii ale USR PLUS. Ce orase a castigat Alianta in fata PNL si PSD

Adevărul Adevărul,
Marile victorii ale USR PLUS. Ce orase a castigat Alianta in fata PNL si PSD

Alianta USR PLUS a reusit cateva victorii spectaculoase la alegerile locale 2020: a castigat Timisoara, Brasov, Alba Iulia, Bacau, si Campulung Muscel. continuă pe Adevărul

MARCEL CIOLACU: USR PLUS au castigat pe greselile facute de cele doua partide mari

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, considera ca victoriile repurtate de Alianta USR-PLUS la alegerile din 27 septembrie se datoreaza greselilor facute de PNL si PSD sau saturatiei la care a ajuns electoratul dand exemplu, in acest sens, judetele Braila si Vrancea.

Din televiziune in politica: Elena Lasconi (USR-PLUS) a castigat Primaria Campulung Muscel. Primele declaratii

Candidata USR-PLUS, Elena Lasconi, fost om de televiziune, a castigat detasat Primaria Campulung Muscel. Ea s-a impus in fata candidatului PSD Liviu Taroiu, primarul in functie, si a liberalului Nicolae Zaharia.

Elena Lasconi (USR PLUS) anunta ca a castigat Primaria Campulung Muscel (numaratoare paralela)

Candidatul USR PLUS la functia de primar al municipiului Campulung Muscel, realizatoarea TV Elena Lasconi, anunta ca a castigat detasat alegerile, conform numaratorii paralele, potrivit Agerpres.

Ioan Turc, candidatul PNL - USR - PLUS, a castigat alegerile in municipiul Bistrita

Presedintele PNL Bistrita-Nasaud, Ioan Turc, a castigat functia de primar al municipiului Bistrita, in urma alegerilor locale de duminica, potrivit numaratorilor paralele realizate atat de liberali, cat si de social-democrati.

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde: in Bucuresti, Alianta PNL-USR PLUS castiga cele mai multe primarii de sector. PSD ramane cu un singur mandat de primar

Potrivit exit poll-ului, realizat de casa de sondare CURS-Avangarde, date valabile pentru ora 19. 30candidatii sustinuti de alianta PNL-USR PLUS au castigat alegerile pentru Primariile din Sectorul 1, Sectoru.

VIDEO Rezultate alegeri locale 2020: Candidatul USR-PLUS Allen Coliban castiga Primaria Brasov cu peste 40% Liberalul George Scripcaru a fost 16 ani primar

Una din victoriile importante ale USR-PLUS la alegerile de duminica este la Brasov, unde liberalul George Scripcaru, primar de 16 ani, a pierdut in fata lui Allen Coliban. El a castigat Primaria Brasov cu peste 40% din voturi, potrivit rezultatelor finale ale Biroului Electoral Judetean Brasov.

USR-PLUS a castigat si la Dumbravita. Schimbare de paradigma in bogata comuna de langa Timisoara

Horia Bugarin, candidatul USR-PLUS, a reusit sa-l invinga pe Victor Malac, primarul PSD-ist din comuna periurbana Dumbravita.

ALEGERI LOCALE 2020 Candidatul USR PLUS, Allen Coliban, a castigat primaria Brasov cu peste 40%

Candidatul USR PLUS, Allen Coliban, a castigat Primaria municipiului Brasov, cu peste 40% din voturile valabil exprimate, in viitorul legislativ local urmand sa aiba mandate trei forte politice - Alianta USR PLUS si PNL - cu un numar egal de voturi si PSD, releva datele AEP Brasov.

Surse. Surprizele USR PLUS: Fritz castiga la Timisoara, Viziteu la Bacau si Elena Lasconi la Campulung. inca doua orase mari sunt disputate intens

Candidatul USR PLUS Dominic Fritz a castigat Primaria Timisoara. Surse politice au declarat pentru Adevarul ca Lucian Viziteu e favorit pentru Bacau, in timp ce Elena Lasconi si-a adjudecat Primaria Campulung Muscel. Stelian Ion e umar la umar cu Vergil Chitac PNL) la Constanta, in timp ce Allen Coliban si George Scripcaru isi disputa Primaria Brasov.

Surse. Marea surpriza din Bucuresti. Ce fief PSD ar putea fi castigat de USR-PLUS

Simona Spataru, candidatul sustinut de Alianta USR-PLUS si PNL pentru Primaria Sectorului 4, ar putea sa-l invinga pe actualul primar Daniel Baluta PSD), sustin surse politice pentru Adevarul. Primele EXIT POLL- uri arata ca, la ora 16. 00, Simona Spataru are doua procente in fata rivalului din PSD. O prezenta ridicata la urne ar asigura victoriei Simonei Spataru pe finalul zilei, sustin sursele citate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )