Libnet.ro
UNICEF

01:05

MARIUS CONSTANTIN BUDAI: Pentru prima data in 10 ani preturile au crescut mai mult decat salariile in doar doua luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARIUS CONSTANTIN BUDAI: Pentru prima data in 10 ani preturile au crescut mai mult decat salariile in doar doua luni

Marius Constantin Budai acuza PNL de minciuna si nepasare, prin intermediul unei postari pe Facebook. continuă pe Ziarul Bursa

MARIUS CONSTANTIN BUDAI: Populatia sufera din cauza scaderii nivelului de trai, iar Citu vorbeste despre epoca de aur

PNL minte populatia tarii prin declaratiile conducerii sale, sustine sustine chestorul Camerei Deputatilor, Marius Constantin Budai, prin intermediul unei postari pe Facebook.

Vanzarile Ford in China au crescut pentru prima data in ultimii trei ani

Vanzarile Ford in China - cea mai mare piata auto din lume - au crescut cu 3% in perioada aprilie-iunie 2020, fiind prima crestere trimestriala din ultimii aproape trei ani.

Targul Berii, in acest weekend, in Bucuresti. Printre participanti, Berea Grivita, pentru prima data in retail. Este prima fabrica transparenta din Romania (VIDEO)

Prezenta record la targul de bere Auchan 2020. Peste 200 de producatori romani si 100 straini sunt asteptati pana pe 21 iulie in toate hipermarketurile din tara. Evenimentul reprezinta cea mai mare.

Angajatul unei case de cultura, retinut dupa ce a fost acuzat ca a corupt sexual o copila de 10 ani. Sa-ti mai bag mana o data, ca, sa vezi, iti creste!

O copila de 10 ani a fost abordata de un barbat aflat aproape de pensie, pe care il considera ca un bunic, ademenind-o cu un cadou. Bunica fetei spune ca a fost nevoie de multa vreme, dar si de consiliere psihologica, pentru ca fata sa-si revina din soc.

PSD, acuze la PNL: Pentru prima oara in ultimul deceniu, avem scumpiri intr-un ritm mai mare decat al salariilor!

PSD acuza guvernul PNL ca, desi au facut imprumuturi triple fata de perioada in care guvernau ei, economia s-a prabusit, nivelul de trai a scazut, sute de mii de locuri de munca s-au pierdut si ne confruntam pentru prima oara in ultimul deceniu, cu o crestere a preturilor intr-un ritm mai mare decat al salariilor.

Eugen a intrat in unitate pentru ultima data. A fost cea mai scurta tura din viata lui. A trecut cu privirea pe la fiecare coleg. E al naibii de greu, copii! Nici nu stiti cat doare!

Eugen a fost o viata intreaga pompier si a uitat numarul de misiuni la care a participat. Cu toate acestea, luni a fost cea mai grea zi pentru el. Pentru ca a fost ultima. inca de dimineata a intrat in.

10 ani de la moartea Madalinei Manole. Cel mai bun prieten al cantaretei rupe tacerea!

Se implinesc zece ani de cand glasul Madalinei Manole incanta ingerii din Cer. Pentru a nu ramane uitarii, an de de an, cel mai bun prieten al cantaretei scrie in memoria ei cateva randuri emotionante.

FOTO Accident rutier in Apuseni. Copil de 10 ani ranit grav dupa ce masina in care se afla a lovit o autoutilitara

Un accident rutier in care au fost implicate un autoturism si o autoutilitara care transporta inghetata a avut loc, vineri seara, pe DN 74, pe raza comunei Arieseni.

Litoralul romanesc, invadat de alge. Este cea mai mare cantitate de plante marine adusa de ape in ultimii 10 ani: E clar, nici natura nu tine deloc cu noi (VIDEO)

Este dezastru pe litoralul romanesc. Tone de alge au invadat plajele, si malul marii, formand un covor verde, infiorator. Stratul tot mai gros si mirosul greu de suportat ii indeparteaza pe cei care vin sa se.

Pedofil retinut in Olt dupa ce a atins in zonele intime o fata de 10 ani

Un barbat de 62 ani este acuzat ca a agresat sexual o fata care i-ar fi putut fi nepoata.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )