Libnet.ro
UNICEF

15:30

Marius Copil, infrangere in 50 de minute in primul tur al probei de dublu la Australian Open

Adevărul Adevărul,
Marius Copil, infrangere in 50 de minute in primul tur al probei de dublu la Australian Open

In primul tur al probei masculine de dublu din cadrul turneului Australian Open, Marius COpil si ungurul Marton Fucsovics au fost invinsi fara drept de apel de britanicii Luke Bambridge/Jonny OMara. continuă pe Adevărul

Australian Open: Echipele Horia Tecau/Jean-Julian Rojer si Marius Copil/Marton Fucsovics, eliminate n primul tur

Perechile formate din Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) si Marius Copil/Marton Fucsovics Romania/Ungaria) au fost eliminate inca din primul tur al probei de dublu masculin de la Australian Open.

Marius Copil, victorie lejera in primul meci de la Australian Open. Adversar de COSMAR in turul urmator

Jucatorul roman de tenis Marius Copil 60 ATP) l-a invins marti dimineata pe spaniolul Marcel Granollers 108 ATP) si s-a calificat in turul al doilea al turneului de Grand Slam de la Australian Open. Rom.

VIDEO Forma slaba continua: Jelena Ostapenko, eliminata n primul tur la Australian Open

Dupa ce a fost eliminata in runda inaugurala la turneele de la Sydney si Shenzhen, Jelena Ostapenko 22 WTA) nu a reusit sa treaca nici de primul tur de la Australian Open. Letona a cedat in fata Mariei Sakkari Grecia, locul 43 WTA), scor 1-6, 6-3, 2-6.

Australian Open. Marius Copil s-a calificat in turul doi

Australian Open. Tenismanul roman Marius Copil s-a calificat, marti, in runda a doua a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce l-a invins pe spaniolul Marcel Granollers cu 6-3, 6-4,.

VIDEO Australian Open: Andy Murray, eliminat n primul tur dupa un meci epic de peste patru ore cu Roberto Bautista-Agut

La doar cateva zile dupa ce a anuntat ca urmeaza sa se retraga din tenis in acest an, Andy Murray a luptat cu toate fortele in primul tur de la Australian Open. Condus cu 2-0 la seturi, britanicul a avut puterea sa revina si sa trimita in decisiv partida disputata in compania lui Roberto Bautista-Agut, cap de serie numarul 22. Andy nu a mai putut insa sa tina ritmul in ultimul act, iar spaniolul a pus capat partidei dupa patru ore si 9 minute, scor 6-4, 6-4, 6-7 5), 6-7 4), 6-2.

INTERVIU Marius Copil: Daca sunt ok cu capul pot sa fac multe!

Marius Copil s-a calificat in turul al doilea la Australian Open, dupa ce l-a invins pe spaniolul Marcel Granoller, scor 6-3, 6-4, 6-4.

INTERVIU Marius Copil: Daca sunt OK cu capul, pot sa fac multe

Marius Copil s-a calificat in turul al doilea la Australian Open, dupa ce l-a invins pe spaniolul Marcel Granoller, scor 6-3, 6-4, 6-4.

Marius Copil s-a calificat in turul doi la Australian Open

Singurul reprezentant al Romaniei in competitia masculina de la Australian Open, Marius Copil, a obtinut calificarea in turul secund.

Australian Open: Ana Bogdan, eliminata n primul tur dupa ce a condus cu 4-2 n decisiv

Ana Bogdan locul 82 WTA) este a patra jucatoare din Romania care paraseste competitia de la Australian Open in primul tur. Bogdan a fost eliminata de Iga Swiatek locul 177 WTA, 17 ani), venita din calificari, desi a condus cu 4-2 in setul decisiv. A fost 6-3, 3-6, 6-4 pentru sportiva din Polonia.

Australian Open: Monica Niculescu a parasit competitia n primul tur

Monica Niculescu 99 WTA) si-a incheiat parcursul la editia din acest an de la Australian Open inca din primul tur, jucatoarea noastra fiind invinsa de Amanda Anisimova 87 WTA). Americanca in varsta de doar 17 ani s-a impus in doua seturi, scor 7-63), 6-4.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )