Libnet.ro
UNICEF

17:01

MARIUS TURBATU, ESKY: Romania, una dintre tarile din regiune cu o crestere spectaculoasa in turism

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARIUS TURBATU, ESKY: Romania, una dintre tarile din regiune cu o crestere spectaculoasa in turism

Reporter: Cum vedeti evolutia turismului in cei 15 ani de activitate in domeniu? Marius Turbatu: La nivel mondial turismul este una dintre industriile ce a avut parte de o dezvoltare accentuata in ultimele doua decade. Contextul este dat de cresterea economica produsul intern global s-a triplat intre 1999 si 2019 conform datelor Worldbank), modificarea comportamentelor de consum - oamenii au inceput sa investeasca mai mult in experiente decat in bunuri materiale - si, nu in ultimul rand, deschiderea granitelor, factor ce a usurat logistica deplasarilor externe. continuă pe Ziarul Bursa

Europarlamentarul Siegfried Muresan: Romania, una dintre cele doua corigente din UE. O avem pe Viorica Dancila si ne aflam intr-o situatie mai rea decat orice alta tara europeana

Europarlamentarul PNLSiegfried Muresan spune caViorica Dancila s-a facut de ras in fata noului presedinte al Comisiei Europene. Liberalul sustine ca neasumarea trimiterii unor.

Wizz Air - una dintre cele mai tinere flote aeriene din lume

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cel mai mare transportor low-cost din Europa Centrala si de Est detine una dintre cele mai tinere flote aeriene din lume, conform celor mai recente cifre ale furnizorului de informatii aeriene elvetiene CH-AVIATION.

Mihaela Radulescu, proiect de senzatie la PRO TV! Va prezenta una dintre emisiunile emblema ale postului

Mihaela Radulescu revine pe sticla, cu un proiect senzational la PRO TV. Dupa ce a prezentat Ferma. Un nou inceput si a fost jurat la Romanii au Talent, bruneta intra in bucatarie. Mihaela Radulescu, proiect de senzatie la PRO TV! Conform informatiilor aparute, Mihaela Radulescu va prezenta noul sezon Masterchef, care revine pe sticla dupa .

Atentie, parinti. Boala cronica de care sufera o treime dintre copii, din cauza ghiozdanului prea greu si a telefonului

Telefonul, tableta sau ghiozdanul ii afecteaza din ce in ce mai mult pe copii. Mai nou, exista o boala cronica de care au inceput sa sufere mai bine de o treime dintre copiii romanilor. Din pacate, lista gadget-urilor care tot apar nu scurteaza deloc lista lucrurilor care ii fac dependenti si care ii imbolnavesc. Ce .

EUROSTAT: Romania, una din tarile UE cel mai putin dependente de importurile de petrol

Romania se numara printre statele Uniunii Europene cel mai putin dependente de importurile de petrol, cu o pondere de 61% a importurilor nete in consumul de petrol, arata datele pentru anul 2017 publicate de Eurostat.

HOROSCOP 29 AUGUST. Succes major pentru una dintre zodii! A venit si timpul ei!

Horoscop 29 august. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 29 august Berbec Esti un ascultator bun, iar cei din jurul tau vor aprecia asta. De asemenea, aceasta calitate se va dovedi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )