Libnet.ro
UNICEF

12:16

Maroc are una dintre cele mai mari centrale alimentate cu energie solara

Adevărul Adevărul,
Maroc are una dintre cele mai mari centrale alimentate cu energie solara

Soarele continua sa fie una dintre cele mai bune surse de energie, dar prea putin folosita. in Maroc, insa, a fost creata o centrala speciala. continuă pe Adevărul

in Maroc a fost inaugurata una dintre cele mai mari centrale solare din lume

Noor 1 este prima partea a uneiadintre cele mai mari centrale solare din lume, urmand a fi extinsa in viitorul apropiat. Printre numeroasele constructii pe care le puteti vedea din spatiu se numara si Noor 1, centrala solara construita de marocani la Ourrzazate, care este capabila de a produce nu mai putin de 160 de [].

Imaginea surprinzatoare publicata de una dintre cele mai frumoase romance

Catrinel Menghia devenita intre timp Catrinel Marlon a postat pe contul sau de Instagram o imagine in care calca o pereche de pantaloni. Cel mai probabil, accesoriul apartine iubitului ei Massimiliano di Lodovico,.

Creierul printat 3D ar putea elucida unul dintre cele mai mari mistere

Prin printarea 3D a unui creier fals din gel si monitorizarea cresterii acestuia, oamenii de stiinta de la Universitatea Harvard au descoperit modul in care cortexul uman isi dezvolta circumvolutiunile. Descoperirea a fost publicata in revista Nature Physics si ar putea elucida misterul legat destructura materiei noastre cenusii. Ar putea, de asemenea, ajuta chiar la [].

Ghid de admitere la Oxford. Cum este acceptat un elev roman la una dintre cele mai prestigioase universitati din lume

Un tanar olimpic la matematica, elev in clasa a XII-a la un liceu din Cluj, povesteste experienta impresionanta parcursa pana sa fie admis din acest an la Oxford University, una din cele mai prestigioase institutii de invatamant superior din lume.

Cele mai mari tragedii rutiere care au indoliat Romania in ultimele decenii. Catastrofa din 1980, cand 48 de oameni au murit in chinuri groaznice la Botosani

Pe soselele din Romania au avut loc in ultimele decenii tragedii teribile de circulatie provocate de soferi inconstienti care s-au aventurat in trafic.

Decizie radiala a Mariei Sarapova cu implicatii mari asupra carierei sale in tenis. Simona Halep poate profita

Rusoaica Maria Sarapova, una dintre cele mai valoroase jucatoare de tenis din ultimii zece ani, a decis sa-si faca ordine in cariera.

Masuri sporite de securitate in Koln, la carnavalul traditional

Carnavalul din Koln, una dintre cele mai mari petreceri populare din aceasta perioada a anului organizate in Germania, a inceput joi, insotit de drastice masuri de securitate, dupa ce in Noaptea de Anul Nou in acest oras aproximativ o mie de femei au fost victime ale unor abuzuri sexuale si furturi atribuite in mare parte unor barbati migranti, relateaza agentiile internationale de presa, potrivit Agerpres.

Fostul sef al Complexului Energetic Oltenia, acuzat ca isi spiona angajatii

Scandal cu iz de spionaj la una dintre cele mai mari companii de stat din Romania. Fostul director al Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciurel, este acuzat ca isi spiona angajatii si le intercepta.

Cele mai bune ponturi contra insomniei. Cum se induce somnul prin intentia paradoxala, metoda studiata si folosita in psihoterapie

Oamenii care n-au probleme mai mari de sanatate, diagnosticate sau care trebuie cercetate, dar sunt surprinsi de dimineata incercand sa adoarma, pot incerca sfaturile psihologilor de pacalire a sistemului.

Frying Pan Tower, unul dintre cele mai periculoase hoteluri din lume VIDEO

Un fost far al Garzii de Coasta americane a fost transformat intr-un hotel destinat celor care vor cu adevarat sa traiasca experiente dincolo reguli si conventii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )