Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mars in memoria victimelor Revolutiei. Presedintele Klaus Iohannis se alatura evenimentului

Antena3 Antena3,
Mars in memoria victimelor Revolutiei. Presedintele Klaus Iohannis se alatura evenimentului

Sute de persoane au plecat duminica seara, din Piata Victoriei, intr-un mars de comemorare a Revolutiei din decembrie 1989, cu traseul Piata Universitatii - sediul Ministerului de Interne. continuă pe Antena3

Sute de oameni au participat la marsul in memoria victimelor Revolutiei din 1989. Iohannis si Orban, prezenti la mars FOTO

Sute de persoane au participat la marsul pentru comemorarea victimelor Revolutiei din 1989. Participantii au pornit in jurul orei 17. 15 din Piata Victoriei spre Piata Universitatii. in Piata Revolutiei au fost citite numele tuturor mortilor de la Revolutia din decembrie 1989. Presedintele Iohannis a participat si el la acest mars.

Gestul simbolic al presedintelui Klaus Iohannis, in memoria victimelor Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis a depus, sambata, la Troita din Piata Universitatii, o coroana de flori .

VIDEO UPDATE Klaus Iohannis si premierul Orban au depus coroane de flori in memoria victimelor Revolutiei Cum s-au desfasurat evenimentele acum 30 de ani

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a depus o coroana de flori in memoria victimelor Revolutiei, in Piata Universitatii, la 30 de ani de cand in aceasta zi revolutia a izbucnit si in Capitala. in jurul orei 13. 30 a depus coroane de flori si premierul Ludovic Orban. Mesajul premierului de Ziua Memoriei Victimelor Comunismului.

Iohannis a depus o coroana de flori in Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a depus, sambata, o coroana de flori in Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei din decembrie 1989. Dupa ceremonie, el a discutat timp de mai multe minute cu oamenii prezenti in zona.

Presedintele Klaus Iohannis depunde juramantul pentru cel de-al doilea mandat

Presedintele Klaus Iohannis depune juramantul de investire in functie pentru cel de-al doilea mandat in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, informeaza Agerpres. ro.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis a depus juramantul pentru urmatorul mandat, in Parlament. Sala e pe jumatate goala

Plenul Parlamentului s-a reunit, sambata, intr-o sedinta solemna, in care presedintele Klaus Iohannis, reales pentru un nou mandat de cinci ani, a depus juramantul.

Presedintele Klaus Iohannis, apel la unitate dupa comemorarea celor cazuti in lupta pentru libertate: Eroii si martirii nostri au fost impreuna si tot impreuna au izbandit (FOTO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un apel la unitate, duminica seara, dupa ce a participat la marsul dedicat eroilor Revolutiei Romane. Suntem aici pentru ca avem datoria sa rememoram izb.

Presedintele Klaus Iohannis, dupa depunerea juramantului: Romania europeana, moderna si puternica, visul unor intregi generatii, pentru care romanii au ridicat baricade in `89, trebuie sa devina realitate (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de unitate catre natiunea romana, sambata, cand si-a preluat formal al doilea mandat, si a facut un apel la depasirea perioadei de.

Iohannis si Orban, la slujba oficiata de Patriarhul Daniel in memoria eroilor Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban au participat duminica la slujba de pomenire a eroilor Revolutiei din decembrie 1989 de la Catedrala Patriarhala.

KLAUS IOHANNIS A PROMULGAT LEGEA FIA Pragurile la SIF-uri, pe cale sa devina istorie

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, astazi, Legea privind reglementarea fondurilor de investitii alternative FIA) cea care, printre altele, prevede eliminarea pragului de detinere la SIF-uri situat in prezent la 5%.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )