Libnet.ro
UNICEF

23:00

Marsul de comemorare al eroilor martiri. Presedintele si premierul au ajuns

România Liberă România Liberă,
Marsul de comemorare al eroilor martiri. Presedintele si premierul au ajuns

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban au ajuns duminica seara la marsul de comemora. continuă pe România Liberă

FOTO Iohannis, dupa marsul de comemorare a eroilor: Avem datoria sa rememoram izbanda unei generatii pe care s-a cladit Romania europeana

Seful statului, Klaus Iohannis, a postat, duminica, dupa marsul de comemorare a eroilor Revolutiei, mai multe fotografii de la evenimentul la care a participat, subliniind ca a fi impreuna si pe mai departe ca natiune inseamna a continua sa pastram Revolutia Romana din Decembrie 1989!.

Iohannis, la marsul de comemorare a eroilor: Sunt primul presedinte care nu a fost comunist. Poate si asta are legatura cu ce fac

Klaus Iohannis a spus, duminica seara, in timpul marsului Memorial 22 Decembrie 1989: Suntem alaturi de ei! ca este primul presedinte care nu a fost comunist, acesta fiind motivul pentru care a ales sa participe la eveniment, scrie Mediafax.

Klaus Iohannis a depus o coroana de flori la Troita din Piata Universitatii, in memoria eroilor martiri, la 30 de ani de la Revolutia Romana: Sa aveti grija de revolutionari, domnule presedinte (FOTO, VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a depuso coroana de flori la Troita din Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei Romane din decembrie 1989.

Premierul Orban, la evenimentul dedicat eroilor martiri de la Ateneul Roman: Comemoram acele zile teribile, pline de tragism si maretie, si ne dam seama ca Revolutia face parte din noi insine (VIDEO)

Revolutia Romana, singura pentru care s-a varsat sange in 1989, a ramas vine in memoria noastra, precum si in cea europeana, a declarat premierul Ludovic Orban, duminica, 22 decembrie, la evenimentul.

Peste 40 de platani au fost plantati in Braila, in memoria eroilor martiri cazuti in Revolutia din 1989

O actiune de plantare a 46 de platani, in memoria celor 46 de eroi martiri cazuti la Braila in Revolutia din 1989, a avut loc vineri, in Parcul Monument din municipiul Braila, transmite Agerpres. Aceasta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )