Libnet.ro
UNICEF

13:00

Premierul Orban, la evenimentul dedicat eroilor martiri de la Ateneul Roman: Comemoram acele zile teribile, pline de tragism si maretie, si ne dam seama ca Revolutia face parte din noi insine (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Orban, la evenimentul dedicat eroilor martiri de la Ateneul Roman: Comemoram acele zile teribile, pline de tragism si maretie, si ne dam seama ca Revolutia face parte din noi insine (VIDEO)

Revolutia Romana, singura pentru care s-a varsat sange in 1989, a ramas vine in memoria noastra, precum si in cea europeana, a declarat premierul Ludovic Orban, duminica, 22 decembrie, la evenimentul. continuă pe B1

Marsul de comemorare al eroilor martiri. Presedintele si premierul au ajuns

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban au ajuns duminica seara la marsul de comemora.

Peste 40 de platani au fost plantati in Braila, in memoria eroilor martiri cazuti in Revolutia din 1989

O actiune de plantare a 46 de platani, in memoria celor 46 de eroi martiri cazuti la Braila in Revolutia din 1989, a avut loc vineri, in Parcul Monument din municipiul Braila, transmite Agerpres. Aceasta.

Klaus Iohannis si premierul Orban participa la slujba de pomenirea a eroilor Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa duminica la slujba de pomenire a eroilor Revolutiei din decembrie 1989 de la Catedrala Patriarhala.

Premierul Orban: PNL sustine alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat vineri ca liberalii sustin alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, dar cu dezbatere si vot in Parlament, pentru ca alte modalitati de adoptare a reglementarilor pot fi atacate ulterior.

Premierul Orban, dupa ce primarul general Firea a solicitat fonduri in plus: Daca cineva risipeste banii publici, nimic nu-i poate da dreptul sa vina sa ceara bani de la bugetul de stat

Bugetul primariilor din Bucuresti concureaza cu banii alocati multor ministere, a declarat premierul Ludovic Orban, care a precizat ca nu are baza legala pentru a raspunde favorabil la solicitarea de fonduri.

Premierul Orban: ANAF trebuie sa-si schimbe obiceiurile. Suntem tara cu cea mai mare evaziune pe TVA, dar cu cel mai mic grad de colectare din UE

ANAF trebuie sa-si schimbe obiceiurile, a declarat premierul Ludovic Orban, miercuriseara, intr-o interventie la Digi 24, referindu-se la faptul ca Fiscul ar trebui mai degraba sa controleze marea.

Cum au fost suprinsi presedintele Iohannis si premierul Orban inainte de inceperea marsului de comemorare a victimelor Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban au ajuns duminica seara la marsul de comemorare a victimelor Revolutiei Romane, care se desfasoara in Piata Universitatii.

Cum au fost surprinsi presedintele Iohannis si premierul Orban inainte de inceperea marsului de comemorare a victimelor Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban au ajuns duminica seara la marsul de comemorare a victimelor Revolutiei Romane, care se desfasoara in Piata Universitatii.

Klaus Iohannis anunta ca premierul Orban ar putea demisiona

Klaus Iohannis a spus ca Ludovic Orban ar putea demisiona din functia de premier al Romaniei pentru a putea provoca alegeri anticipate.

Guvernul ar putea proroga mai multe termene in Educatie. Premierul Orban, mesaj pentru ministrii sai: Nu mai accept introducerea pe ordinea de zi a niciunei ordonante de urgenta, pe care nu o discutati in prealabil cu mine (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban le-a transmis ministrilor din cabinetul sau ca nu mai accepta introducerea pe ordinea de zi a niciunei ordonante de urgenta, in cazul in care actul normativ nu este discutat in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )