Libnet.ro
UNICEF

13:16

Un martor rupe tacerea despre Gheorghe Dinca: M-a intrebat ce grupa sanguina am. Avea cutitele asezate in curte

Antena3 Antena3,
Un martor rupe tacerea despre Gheorghe Dinca: M-a intrebat ce grupa sanguina am. Avea cutitele asezate in curte

Un barbat a povestit cum a ajuns in curtea criminalului din Caracal, dupa ce masina lui avea probleme. Martor a povestit ca s-a ingrozit cana vazut mai multe cutite in curte si i s-a parut foarte ciudat. continuă pe Antena3

Un martor-cheie rupe tacerea in cazul Caracal. DIICOT Craiova il monitoriza si supraveghea pe Gheorghe Dinca inaintea rapirii Alexandrei

Mihai Gadea a prezentat informatii uluitoare in cazul crimelor din Caracal. Se pare ca DIICOT Craiova il monitoriza si supraveghea pe Gheorghe Dinca. Un martor-cheie a facut dezvaluiri uluitoare cu privire.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. DIICOT Craiova il monitoriza pe Gheorghe Dinca inainte de rapirea Alexandrei

Ancheta crimelor de la Caracal care au socat intreaga tara se complica. Un martor-cheie a declarat, in exclusivitate pentu Antena 3, ca DIICOT Craiova il monitoriza pe Gheorghe Dinca cu doua saptamani.

Gheorghe Dinca, audiat pentru o a treia victima. Adolescenta a fost gasita decapitata in parcul din Craiova

Felix Banila, procurorul-sef al DIICOT, a declaratca procurorii nu exclud varianta existentei unei a treia victime a lui Gheorghe Dinca. Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii l-ar fi intrebat pe.

Doctorul Sorin Oprescu rupe tacerea: imi voi dovedi nevinovatia. Nu o sa ma transform intr-o victima

Doctorul Sorin Oprescu rupe tacerea, la patru ani de la arestarea sa. Fostul primar al Capitalei a facutdezvaluiri, duminica, la Antena 3. Sorin Oprescu a vorbit la News magazine despre condamnarea.

Date in premiera despre masina groazei a lui Gheorghe Dinca. Cand si-a pregatit criminalul masina-capcana

Antena 3 a prezentat in exlusivitate date despre masina groazei a lui Gheorghe Dinca. -masina avea geamuri fumurii din septembrie 2017, foliile auto erau autorizate -masina devine proprietatea lui Gheorghe Din.

Voi cu Voicu. Minerva, despre cazul Caracal: Gheorghe Dinca nu e criminal. Fetele disparute nu sunt moarte

Minerva a vorbit la Voi cu Voicu despre cazul Caracal si i-a facut un profil lui Gheorghe Dinca. Minerva e de parere ca fetele disparute din Caracal, Alexandra si Luiza, nu sunt moarte si ca inculpatul ar.

Bomba in cazul Caracal. Se investigheaza activitatea lui Gheorghe Dinca in Italia. Ar fi putut actiona sub un alt nume

DIICOT a trimis prin biroul Eurojust in Italia ordin european de ancheta pe numele lui Gheorghe Dinca si cere informatii despre activitatea lui de acolo, cercul relational. Citeste si: Cazul Caracal.

Familia lui Gheorghe Dinca, tratata ca Sfintele Moaste de catre anchetatori. Modul socant in care a aparut baiatul criminalului din Caracal la audieri

Tonel Pop sustine ca familia lui Gheorghe Dinca este tratata cu manusi de catre anchetatori. Avocatul familiei Luizei a vorbit in exclusivitate pentru Antna 3 despre modul cum reactioneaza membrii familiei.

Criminalistii continua sa scaneze locuinta din Caracal. Gheorghe Dinca: Sapaturile nu au rost, anchetatorii nu vor gasi nimic

Ancheta de dinCaracal intraina cincea saptamana. Criminalistii scaneaza lunicasa lui Gheorghe Dinca insperantacavor gasi aici mai multe indicii despre crimele.

Ce l-ar intreba fiica lui Gheorghe Dinca pe tatal ei, daca ar putea. Sigur la asta nu te-ai fi gandit

Daniela Dinca, fiica celui care a sfarsit cel putin doua destine, a marturisit, intr-un interviu pentru Antena 3, ce i-ar spune tatalui ei, daca ar fi lasata sa il viziteze in spatele gratiilor. Ce l-ar intreba fiica lui Gheorghe Dinca pe tatal ei, daca ar putea Daniela Dinca, fiica suspectului de crima din Caracal, a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )