Libnet.ro
UNICEF

11:00

Marturia sotului asistentei din Tandarei care a murit de coronavirus: Am aflat ca avea diabet, dar e exclus

Antena3 Antena3,
Marturia sotului asistentei din Tandarei care a murit de coronavirus: Am aflat ca avea diabet, dar e exclus

O asistenta medicala din Tandarei a murit. Sotul ei a vorbit despre tragedie, marti, intr-un interviu acordat Antena 3. continuă pe Antena3

O asistenta medicala din Tandarei a murit

O asistenta medicala din Tandarei a murit.

Marturia unui roman din Spania infectat cu coronavirus: Nu mai traisem asa ceva

Un roman din Spania a marturisit cum a fost infectat cu coronavirusul si cum a reusit sa invinga boala.

CORONAVIRUS. O asistenta medicala de 42 de ani, din Tandarei, al patrulea cadru medical care moare dupa ce a contractat COVID-19. Bilantul deceselor a ajuns la 332

O asistenta medicala in varsta de 42 de ani, din Tandarei, a devenit al patrulea cadru medical din Romania care moare, dupa ce a contractat COVID-19. Totusi, ea este a treia care s-a infectat cu coronavirus i.

Al treilea cadru medical decedat: O asistenta medicala din Tandarei

O asistenta medicala din Tandarei a decedat pe 13 aprilie, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Femeia avea 42 ani, a fost confirmata COVID 19 in data de 2 aprilie 202 la Spitalul suport Fetesti unde a fost si internata. Cu aceasta s-a ajuns la 332 de decese in Romania.

Tismaneanu isi cere scuze finale pentru meme-ul rasist cu ciorile din Tandarei: Nu exista cuvinte magice pentru a repara durerea pe care am provocat-o

Politologul Vladimir Tismaneanu isi cere scuze pentru meme-ul rasist pe care l-a distribuit pe Facebook. Precizarile sale vin dupa ce reprezentanti ai comunitatii roma au criticat dur postarea cu ciorile din Tandarei, CNCD a anuntat ca se autosesizeaza, iar institutul Elie Wiesel a calificat gestul drept rasism in elita culturii.

CORONAVIRUS: Muncitorii straini din Australia care si-au pierdut locurile de munca ar trebui sa plece acasa

Muncitorii straini din Australia care si-au pierdut locurile de munca din cauza crizei coronavirusului ar trebui sa plece acasa, a declarat duminica seful Departamentului Tezaur din aceasta tara, Josh Frydenberg, citat de dpa.

Romania, singura tara din lume care permite zborurile speciale cu muncitori sezonieri

Presa Curata a dezvaluit un document postat de Organizatia Europeana pentru Siguranta Navigarii Aeriene care cuprinde 41 de state europene, cunoscuta ca Euro Control, care arata ca Romania este singura tara din lume care permite zboruri speciale charter cu muncitori sezonieri din Romania catre alte state.

Cum sfideaza carantina locuitorii din Tandarei. Doi tineri au fost prinsi in timp ce se furisau sa ajunga la iubite

Doi tineri din Tandarei care au vrut sa plece din oras pentru a merge la intalnire au prinsi de jandarmi pe un drum laturalnic. Orasul Tandarei se afla in carantina totala de pe 4 aprilie.

CNCD reactioneaza dupa postarea lui Vladimir Tismaneanu cu ciorile din Tandarei Si Institutul Elie Wiesel ia pozitie: Rasism in elita culturii

Seful CNCD, Asztalos Csaba, a anuntat pe Facebook ca institutia se va autosesiza in cazul postarii lui Vladimir Tismaneanu a unei imagini in care apar niste ciori cu mesajul aeroportul Tandarei, toate zborurile au fost anulate.

CORONAVIRUS. Procurorii au deschis un dosar penal in cazul a doi medici de la Spitalul Gerota din Capitala, care au mintit in ancheta epidemiologica

Cazul Gerota este departe de a fi incheiat. Spitalul a fost inchis temporar in luna martie din cauza unui focar de coronavirus, iar ulterior s-a decoperit ca un medic gastroenterolog care stia ca a intrat in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )