Libnet.ro
UNICEF

08:00

CORONAVIRUS. O asistenta medicala de 42 de ani, din Tandarei, al patrulea cadru medical care moare dupa ce a contractat COVID-19. Bilantul deceselor a ajuns la 332

B1 B1,
CORONAVIRUS. O asistenta medicala de 42 de ani, din Tandarei, al patrulea cadru medical care moare dupa ce a contractat COVID-19. Bilantul deceselor a ajuns la 332

O asistenta medicala in varsta de 42 de ani, din Tandarei, a devenit al patrulea cadru medical din Romania care moare, dupa ce a contractat COVID-19. Totusi, ea este a treia care s-a infectat cu coronavirus i. continuă pe B1

O asistenta medicala de 58 de ani din Brasov, confirmata cu COVID-19, a murit

Ministerul Sanatatii confirma decesul unei asistente medicale de la Spitalul Militar Brasov. Din primele informatii, aceasta, in varsta de 58 de ani, a fost contact al sotului si el confirmat pozitiv.

Tanara de 27 de ani din Neamt decedata din cauza COVID-19 ar fi luat virusul in spital. Prietenul ei ar fi fost trimis cu autobuzul acasa, desi era pozitiv

Tanara de 27 de ani din Neamt care a murit din cauza COVID-19 ar fi luat virusul din spital unde se internase pentru a se trata pentru leucemie, scrie presa locala si Mediafax. Mai mult, prietenul femeii, si el pozitiv, ar fi fost trimis acasa cu autobuzul.

O asistenta medicala din Tandarei ucisa de infectia cu Covid-19. Femeia avea 42 de ani

O asistenta medicala, in varsta de doar 42 de ani, din localitatea Tandarei a decedat luni in urma infectiei cu noul coronavirus. Aceasta suferea de mai multe afectiuni cronice, printre care si diabet zaharat.

Al treilea cadru medical decedat: O asistenta medicala din Tandarei

O asistenta medicala din Tandarei a decedat pe 13 aprilie, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Femeia avea 42 ani, a fost confirmata COVID 19 in data de 2 aprilie 202 la Spitalul suport Fetesti unde a fost si internata. Cu aceasta s-a ajuns la 332 de decese in Romania.

Asistenta medicala din Tandarei, confirmata cu COVID-19, a decedat

Asistenta medicala din Tandarei, infectata cu COVID-19, a decedat. Conform autoritatilor, femeia avea 42 de ani si s-a stins luni, 13 aprilie.

O asistenta medicala din Tandarei a murit

O asistenta medicala din Tandarei a murit.

Marturia sotului asistentei din Tandarei care a murit de coronavirus: Am aflat ca avea diabet, dar e exclus

O asistenta medicala din Tandarei a murit. Sotul ei a vorbit despre tragedie, marti, intr-un interviu acordat Antena 3.

O asistenta medicala de la spitalul din Barlad, unitate suport pentru pacientii COVID-19, infectata cu noul coronavirus

O asistenta medicala din cadrul Spitalului Municipal de Urgenta Elena Beldiman Barlad a fost depistata pozitiv COVID-19. Aceasta este in stare stabila fiind internata in unitatea medicala la care este angajata.

Tismaneanu isi cere scuze finale pentru meme-ul rasist cu ciorile din Tandarei: Nu exista cuvinte magice pentru a repara durerea pe care am provocat-o

Politologul Vladimir Tismaneanu isi cere scuze pentru meme-ul rasist pe care l-a distribuit pe Facebook. Precizarile sale vin dupa ce reprezentanti ai comunitatii roma au criticat dur postarea cu ciorile din Tandarei, CNCD a anuntat ca se autosesizeaza, iar institutul Elie Wiesel a calificat gestul drept rasism in elita culturii.

ENGIE: Servicii gratuite de reparatii pentru persoanele vulnerabile de peste 65 de ani din Bucuresti

Persoanele de peste 65 de ani din Bucuresti, fara sustinatori sau alta forma de ajutor, selectati de catre Directia de Asistenta Sociala a Capitalei, vor beneficia gratuit, pe perioada starii de urgenta, de o gama larga de servicii de reparatii efectuate de Engie Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )