Libnet.ro
UNICEF

05:45

Tanara de 19 ani ranita in carnagiul din Ialomita a fost transferata de la Slobozia la Bucuresti. Fata e intubata si stabila

Antena3 Antena3,
Tanara de 19 ani ranita in carnagiul din Ialomita a fost transferata de la Slobozia la Bucuresti. Fata e intubata si stabila

Tanara de 19 ani ranita sambata dimineata in accidentul rutier care a avut loc in judetul Ialomita a fost transferata de la Slobozia la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala. Potrivit informatiilor. continuă pe Antena3

Mega Image, mesaj dupa carnagiul din Ialomita. Pasagerii microbuzului erau angajati ai companiei: Vom sprijini familiile

Mega Image a transmis un mesaj la scurt timp dupa carnagiul din Ialomitia. Compania sustine ca va fi alaturi de familiile indurerate si ii va spriini in toate demersurile necesare. Anuntam cu regret.

Marturii cumplite despre carnagiul din Ialomita. Sotul uneia dintre victime, in pijamale la locul tragediei: Cand am ajuns acolo curgeau salvarile, nu m-au lasat sa intru. Le-am spus ca sotia mea e acolo!

Rudele victimelor din Ialomita au inceput sa vina la locul tragediei. Sunt marturii teribilie de la locul faptei. Un barbat a venit in pijama spunand ca abia isi dusese sotia la microbuz pentru a se duce la.

Titi Aur, despre carnagiul din Ialomita: Soferii nu constientizeaza pericolul de pe sosele. Daca nu porti centura de siguranta, poti avea leziuni fatale si la 30 de kilometri la ora

Titi Aur a vorbit in exclusivitate, la Antena 3, despre tragedia petrecuta in Ialomita, unde mai multe persoane au murit si altele au fost ranite. Acesta sustine ca soferilor le lipseste constientizarea si.

Acesta este motivul pentru care carnagiul din Ialomita, unde au murit mai multi oameni, s-a petrecut

Accidentul grav de circulatie produs sambata dimineata pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu Gheorghe, comuna Balaciu, intre un tir si un microbuz de transport pasageri, a fost provocat de.

Ultimele informatii despre ranitii din accidentul din Ialomita

Fata de 19 ani ranita sambata in accidentul rutier din judetul Ialomita, transferata de la Slobozia la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala, se afla internata in continuare, in stare grava, pe Sectia.

Carnagiu in Ialomita. Tanara de 19 ani adusa la Spitalul Bagdasar-Arseni este in stare foarte grava

Tanara de 19 ani ranita sambata dimineata in accidentul rutier care a avut loc in judetul Ialomita si care a fost transferata de la Slobozia la Spitalul Bagdasar-Arseni este in stare foarte grava,.

Ce a facut soferul TIR-ului cu doar cateva minute inainte de cumplita tragedie din Ialomita

Apar noi informatii cu privire la carnagiul din Ialomita. Soferul TIR-ului trebuia sa ajunga in Ciulnita. Acesta transporta pene de pasare si plecase vineri la ora 16:00 din Targu-Jiu. Potrivit.

Primele imagini cu microbuzul din Ialomita, inainte de carnagiul in care si-au pierdut viata zece oameni

Antena 3 a prezentat in exclusivitate primele imagini cu microbuzul de 16pasageri, plus soferul, din Ialomita, inainte de carnagiu. Filmarea a fost preluata de la camerele de supraveghere din.

Opt femei si-au pierdut viata in microbuzul mortii din Ialomita. Majoritatea erau mame, cu varste cuprinse intre 22 si 58 de ani. Astazi, ele nu vor mai ajunge acasa

Au aparut noi detalii cu privire la victimele din microbuzul mortii din Ialomita. Potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de Antena 3, au murit opt femei cuvarste cuprinse intre 22 si 58 de.

Cine era soferul microbuzului zdrobit de un TIR in accidentul din Ialomita. Detaliul crunt despre Cosmin

Vestea cumplitei tragedii din Ialomita in care au murit 10 oameni a cazut ca un trasnet peste satul din Baragan. Soferul microbuzului, Cosmin, de 42 de ani, era si el tot din sat. Are un fiu, in varsta de 16.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )