Libnet.ro
UNICEF

07:00

Iohannis despre tragedia din Ialomita: Nepasarea criminala a PSD costa vieti de romani

Antena3 Antena3,
Iohannis despre tragedia din Ialomita: Nepasarea criminala a PSD costa vieti de romani

Presedintele Klaus Iohannis a transmis sambata condoleante familiilor victimelor accidentului rutier care a avut loc in judetul Ialomita, precizand ca l-a intristat foarte mult, si a subliniat ca lipsa de in. continuă pe Antena3

Iohannis, despre accidentul din Ialomita: Lipsa de infrastructura ucide, asa cum si coruptia ucide

Lipsa de infrastructura ucide, precum si coruptia ucide, a declarat sambata, la Iasi, presedintele K.

Iohannis, despre accidentul din Ialomita: Sa intelegem ca lipsa de infrastructura ucide la fel cum si coruptia ucide

Presedintele Klaus Iohannis s-a referit sambata, la reuniunea PNL de la Iasi, in contextul discutiilor despre Autostrada Moldovei, la accidentul din Ialomita. soldat cu moartea a zece persoane, el afirmand ca lipsa de infrastructura ucide la fel cum si coruptia ucide si ca aceasta nepasare criminala a PSD-istilor costa vieti, costa vieti de roman.

Titi Aur, despre carnagiul din Ialomita: Soferii nu constientizeaza pericolul de pe sosele. Daca nu porti centura de siguranta, poti avea leziuni fatale si la 30 de kilometri la ora

Titi Aur a vorbit in exclusivitate, la Antena 3, despre tragedia petrecuta in Ialomita, unde mai multe persoane au murit si altele au fost ranite. Acesta sustine ca soferilor le lipseste constientizarea si.

Ce voia sa faca soferul de TIR chiar in ziua in care si-a pierdut viata in tragedia din Ialomita

Noi informatii au aparut in cazul tragediei din Ialomita, inregistrat in aceasta dimineata pe DN 2A, in localitatea Sfantu Gheorghe, judetul Ialomita. Se pare ca soferul avea planuri pentru ziua in care.

Marturii cumplite despre carnagiul din Ialomita. Sotul uneia dintre victime, in pijamale la locul tragediei: Cand am ajuns acolo curgeau salvarile, nu m-au lasat sa intru. Le-am spus ca sotia mea e acolo!

Rudele victimelor din Ialomita au inceput sa vina la locul tragediei. Sunt marturii teribilie de la locul faptei. Un barbat a venit in pijama spunand ca abia isi dusese sotia la microbuz pentru a se duce la.

Acesta este motivul pentru tragedia din Ialomita

Accidentul grav de circulatie produs sambata dimineata pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu Gheorghe, comuna Balaciu, intre un tir si un microbuz de transport pasageri, a fost provocat de.

Klaus Iohannis, despre accidentul din Ialomita: Lipsa de infrastructura ucide, precum si coruptia ucide. Aceasta nepasare criminala a PSD costa vieti de romani! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, sambata, la Iasi, despre tragicul accident care s-a produs in judetul Ialomita, soldat cu moartea a zece persoane si ranirea altor sapte. Seful statului a subliniat, in.

VIDEO Iohannis, dupa accidentul din Ialomita: Lipsa de infrastructura ucide, precum si coruptia ucide. Aceasta nepasare criminala a pesedistilor costa vieti

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa accidentul grav din Ialomita, in care 10 persoane au murit, sustinand ca lipsa de infrastructura ucide, iar nepasarea criminala a pesedistilor costa vieti.

Ministrul Razvan Cuc anunta masuri dupa tragedia din Ialomita: Dispozitive de scanare a retinei pentru evaluarea starii de oboseala a soferilor(VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, anunta masuri dupa accidentul grav din Ialomita, soldat cu 10 morti si 7 raniti, pentru ca asemenea tragedii sa nu se mai repete. Concret, ministrul sustine ca vor.

Cine era soferul microbuzului zdrobit de un TIR in accidentul din Ialomita. Detaliul crunt despre Cosmin

Vestea cumplitei tragedii din Ialomita in care au murit 10 oameni a cazut ca un trasnet peste satul din Baragan. Soferul microbuzului, Cosmin, de 42 de ani, era si el tot din sat. Are un fiu, in varsta de 16.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )