Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ce marturisire ar fi facut Gheorghe Dinca in fata colegilor de celula. Numai anchetatorilor nu a vrut sa le spuna adevarul

Playtech Playtech,
Ce marturisire ar fi facut Gheorghe Dinca in fata colegilor de celula. Numai anchetatorilor nu a vrut sa le spuna adevarul

Gheorghe Dinca le-ar fi spus colegilor de celula ca doar el si Dumnezeu sunt cei care stiu unde se afla Luiza Melencu, dand de inteles ca declaratiile date in fata anchetatorilor nu ar fi fost adevarate. Barbatul din Caracal si-a petrecut ultimele zile in Arestul Central din Bucuresti, intr-o celula in care se mai afla . continuă pe Playtech

A inceput reconstituirea rapirii Luizei. Gheorghe Dinca explica, pas cu pas, ce a facut cu fata

40- Zi extrem de tensionata la Caracal. Anchetatorii fac reconstituirea rapirii Luizei. Gheorghe Dinca a fost dus la locul de unde a luat-o pe Luiza, apoi in locul in care i-a aruncat.

Ce s-a citit pe fata lui Gheorghe Dinca in timpul reconstituirii crimelor. E o defectiune de tip psihic

Dumitru Bortun, profesor de comunicare la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA), sustine ca Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, este acum detasat deoarece.

Cazul Caracal explodeaza! Ce a vazut un vecin in casa lui Gheorghe Dinca

Un martor care a intrat in curtea lui Gheorghe Dinca dinCaracal a facut marturii infioratoare. Barbatul povesteste ca intr-o zi l-aajutat pe Gheorghe Dinca la crapat de lemne, iar acesta.

Ce le-a cerut Gheorghe Dinca anchetatorilor, in timpul reconstituirii crimelor de la Caracal. Martorii, revoltati

Gheorghe Dinca a surprins astazi cu o cerere deosebita la adresa anchetatorilor. Azi este una dintre cele mai importante zile din cele mai bine de sapte saptamani de la apelul disperat al Alexanrei la 112. Martorii veniti sa vada cursul scenelor tragice care au facut o familie sa-si piarda prematur fiica au fost de-a dreptul .

Cum arata Gheorghe Dinca dupa 50 de zile de arest. Monstrul din Caracal a fost adus la reconstituirea rapirii si uciderii Alexandrei Macesanu

Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal acuzat de uciderea Luizei Melencu si a Alexandrei Macesanu, a fost scos din arest pentru a participa la reconstituirea crimei asupra Alexandrei. infatisarea lui Dinca este schimbata fata de cum arata la arestarea lui.

Gheorghe Dinca, adus in padurea in care au fost descoperite fragmentele osoase

Update: Gheorghe Dinca a ajunsla liziera padurii pentru a le explicaprocurorilor ce a facut cu probele in cazul Luizei Melencu, adolescenta rapita in luna aprilie, pe care a declarat ulterior ca a.

Familia Luizei, scandal la reconstituire: Gheorghe Dinca, la un pas sa fie linsat din nou

Continua reconstituirea in cazul crimelor din Caracal, unde principalul inculat, Gheorghe Dinca, participa alaturi de anchetatori la reconstituirea disparitiei Luizei Melencu. Familia Luizei Melencu a facut.

Motivul pentru care sotia lui Gheorghe Dinca nu vine sa il viziteze in arest. Cine nu o lasa pe Elena sa faca asta

Gheorghe Dinca se afla in arest de aproape doua luni. Cu toate acestea, sotia sa, Elena, nu vine sa il viziteze. Cine nu o lasa sa faca asta? Motivul pentru care sotia lui Gheorghe Dinca nu vine sa il viziteze in arest Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, este in arest de aproximativ doua .

Gheorghe Dinca, complet schimbat dupa doua luni de arest! Ce a observat toata lumea, la reconstituirea crimelor din Caracal

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, s-a aflat astazi pe teren pentru a face reconstituirea crimelor pentru care si-a recunoscut culpabilitatea. Inculpatul este complet schimbat dupa doar doua luni de arest. Ce a observat toata lumea, in prima zi de reconstituire? Gheorghe Dinca, complet schimbat dupa doua luni de arest Luni si marti, 16 .

Detaliul socant observat de multi romani la Gheorghe Dinca in timpul reconstituirilor

Inchisoarea nu pare foarte grea pentru Gheorghe Dinca. Citeste si: Gheorghe Dinca, dus din nou in Caracal, la casa unde a comis posibilele crime in timpul reconstituirilor la care a participat alaturi de o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )