Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ce le-a cerut Gheorghe Dinca anchetatorilor, in timpul reconstituirii crimelor de la Caracal. Martorii, revoltati

Playtech Playtech,
Ce le-a cerut Gheorghe Dinca anchetatorilor, in timpul reconstituirii crimelor de la Caracal. Martorii, revoltati

Gheorghe Dinca a surprins astazi cu o cerere deosebita la adresa anchetatorilor. Azi este una dintre cele mai importante zile din cele mai bine de sapte saptamani de la apelul disperat al Alexanrei la 112. Martorii veniti sa vada cursul scenelor tragice care au facut o familie sa-si piarda prematur fiica au fost de-a dreptul . continuă pe Playtech

Gheorghe Dinca participa luni la reconstituirea crimelor din locuinta sa din Caracal

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a marturisit ca le-a omorat pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, participa, luni si marti, la reconstituirea faptelor. Anchetatorii vor reface, luni, traseul parcurs de Dinca dupa ce a luat-o la ocazie pe Alexandra, iar marti, traseul parcurs cu Luiza, transmite Mediafax.

VIDEO Ce spera anchetatorii sa scoata de la Dinca cu ocazia reconstituirii crimelor de la Caracal

Anchetatorii au inceput, luni dimineata, reconstituirea crimei in cazul Alexandrei Macesanu, la locuinta din Caracal a lui Gheorghe Dinca, in prezenta acestuia, adus din arestul IPJ Olt. La aceasta ora, la fata locului sunt politisti, procurori si jurnalisti, insa nu si rude sau prieteni ai victimei, si nici vecini ai presupusului asasin.

Reconstituirea faptelor la casa groazei din Caracal. Gheorghe Dinca, aparat cu mascatii de furia oamenilor

Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost dus luni pentru reconstituire la casa groazei, unde a fost aparat cu mascatii de furia oamenilor. Ajuns la locuinta sa, oamenii au incercat sa ajunga la masina in care era Dinca.

Filmul reconstituirii crimelor de la Caracal. Ce nu poate explica Gheorghe Dinca

Gheorghe Dinca a reconstituit, luni, impreuna cu procurorii si criminalistii, pas cu pas, cum a torturat-o pe Alexandra si cum ar fi scapat de cadavrul tinerei. Folosind un manechin, Dinca si anchetatorii au.

Gheorghe Dinca, complet schimbat dupa doua luni de arest! Ce a observat toata lumea, la reconstituirea crimelor din Caracal

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, s-a aflat astazi pe teren pentru a face reconstituirea crimelor pentru care si-a recunoscut culpabilitatea. Inculpatul este complet schimbat dupa doar doua luni de arest. Ce a observat toata lumea, in prima zi de reconstituire? Gheorghe Dinca, complet schimbat dupa doua luni de arest Luni si marti, 16 .

Gheorghe Dinca se intoarce in casa ororilor! Procurorii incep reconstituirea crimelor de la Caracal

Gheorghe Dinca si procurorii DIICOT se intorc luni si marti in casa ororilor pentru reconstituirea crimelor pe care barbatul din Caracal le-a recunoscut. Anchetatorii ilvor duce pe.

Imagini de la reconstituirea crimelor de la Caracal. Gheorghe Dinca arata cum a pozitionat corpul Alexandrei in butoi

UPDATE Reconstituirea rapirii si uciderii Alexandrei Macesanu continua. Anchetatorii au refacut pasii versiunii lui Gheorghe Dinca. Acestia au adus un butoi cu o inaltime de aproximativ 1,60 m, similar cu ce.

Detalii din reconstituirea crimelor de la Caracal, cu sosia Alexandrei. Gheorghe Dinca arata cum a pus cadavrul in butoi

Reconstituirea in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu continua luni, la Caracal. De aproximativ treiore, anchetatorii si inculpatul Gheorghe Dinca se afla in casa in care ar fi sechestrat-o si apoi.

Primele imagini cu Gheorghe Dinca la reconstituire: Proaspat ras si tuns, principalul suspect al crimelor de Caracal se poarta extrem de dezinvolt printre anchetatori (FOTO)

Gheorghe Dinca a fost scos luni din arest si a mers alaturi de anchetatori pentru reconstituirea celor doua crime pe care le-a marturisit. Plimbat de la casa sa, la locul de unde a luat-o cu masina peAlexandra.

Gheorghe Dinca, in locul de unde a luat-o pe Alexandra. Procurorii incep reconstituirea crimelor de la Caracal

UPDATE Gheorghe Dinca a fost adus de anchetatori in locul in care a luat-o la ocazie pe Alexandra Macesanu pentru reconstituirea traseului. De altfel, acesta urmeaza sa mearga si in locul de unde a luat-o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )