Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gheorghe Dinca, complet schimbat dupa doua luni de arest! Ce a observat toata lumea, la reconstituirea crimelor din Caracal

Playtech Playtech,
Gheorghe Dinca, complet schimbat dupa doua luni de arest! Ce a observat toata lumea, la reconstituirea crimelor din Caracal

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, s-a aflat astazi pe teren pentru a face reconstituirea crimelor pentru care si-a recunoscut culpabilitatea. Inculpatul este complet schimbat dupa doar doua luni de arest. Ce a observat toata lumea, in prima zi de reconstituire? Gheorghe Dinca, complet schimbat dupa doua luni de arest Luni si marti, 16 . continuă pe Playtech

Gheorghe Dinca, transferat in Arestul Politiei Slatina: Luni si marti, procurorii vor face reconstituirea crimelor de la Caracal (VIDEO)

Gheorghe Dinca a fost transferat din Arestul Politiei Capitalei la Politia Slatina. Decizia a fost luata pentru ca acesta sa participe, luni si marti, la reconstituirea crimelor din casa lui, care va fi facuta.

Primele imagini cu Gheorghe Dinca la reconstituire: Proaspat ras si tuns, principalul suspect al crimelor de Caracal se poarta extrem de dezinvolt printre anchetatori (FOTO)

Gheorghe Dinca a fost scos luni din arest si a mers alaturi de anchetatori pentru reconstituirea celor doua crime pe care le-a marturisit. Plimbat de la casa sa, la locul de unde a luat-o cu masina peAlexandra.

Cum arata Gheorghe Dinca dupa 50 de zile de arest. Monstrul din Caracal a fost adus la reconstituirea rapirii si uciderii Alexandrei Macesanu

Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal acuzat de uciderea Luizei Melencu si a Alexandrei Macesanu, a fost scos din arest pentru a participa la reconstituirea crimei asupra Alexandrei. infatisarea lui Dinca este schimbata fata de cum arata la arestarea lui.

Gheorghe Dinca participa luni la reconstituirea crimelor din locuinta sa din Caracal

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a marturisit ca le-a omorat pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, participa, luni si marti, la reconstituirea faptelor. Anchetatorii vor reface, luni, traseul parcurs de Dinca dupa ce a luat-o la ocazie pe Alexandra, iar marti, traseul parcurs cu Luiza, transmite Mediafax.

Detalii-soc in ancheta de la Caracal. Ce ar fi vorbit Gheorghe Dinca la telefon cu fostul politist de Frontiera, chiar la o zi dupa rapirea Luizei

Date din dosarul instrumentat de DIICOT in cazul disparitiei Luizei Melencu arata ca Gheorghe Dinca a sunat doua persoane, a doua zi dupa disparita adolescentei: pe bunicul Luizei si un barbat misterios din.

Gheorghe Dinca a fost dus in arestul IPJ Olt dupa reconstituirea in cazul disparitiei Alexandrei

Gheorghe Dinca a fost dus luni seara in arestul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Olt dupa ce in cursul zilei a participat la reconstituirea organizata de anchetatori la Caracal si Dobrosloveni in cazul.

Gheorghe Dinca a fost dus in arestul IPJ Olt dupa reconstituirea in cazul disparitiei Alexandrei

Gheorghe Dinca a fost dus luni seara in arestul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Olt dupa ce a participat lareconstituirea organizata de anchetatori la Caracal si Dobrosloveni in cazul.

Filmul reconstituirii crimelor de la Caracal. Ce nu poate explica Gheorghe Dinca

Gheorghe Dinca a reconstituit, luni, impreuna cu procurorii si criminalistii, pas cu pas, cum a torturat-o pe Alexandra si cum ar fi scapat de cadavrul tinerei. Folosind un manechin, Dinca si anchetatorii au.

Reconstituirea faptelor la casa groazei din Caracal. Gheorghe Dinca, aparat cu mascatii de furia oamenilor

Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost dus luni pentru reconstituire la casa groazei, unde a fost aparat cu mascatii de furia oamenilor. Ajuns la locuinta sa, oamenii au incercat sa ajunga la masina in care era Dinca.

Familia Luizei Melencu, la locuinta lui Gheorghe Dinca: Procurorii si-au batut joc de noi

Familia Luizei Melencu a venit la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal, acolo unde Dinca, inculpatul pentru omor in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu, participa, luni, la reconstituirea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )