Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ce a marturisit Stela Popescu, dupa momentul socant de pe scena

Antena3 Antena3,
Ce a marturisit Stela Popescu, dupa momentul socant de pe scena

Imediat dupa incidentul socant de pe scena, cand Stela Popescu a fost incoerenta, actrita si-a revenit si a facut o marturisire inedita uneia dintre organizatoarele galei Femei de. continuă pe Antena3

Ultimele imagini cu Stela Popescu in viata: Artista a dat semne de incoerenta si parea ca a suferit un accident vascular cand a urcat pe scena (VIDEO)

Invitata la Gala Femeilor de Succes, Stela Popescu a urcat pe scena pentru a-si ridica premiul pentru activitatea impresionanta pe care a avut-o de-a lungul zecilor de ani de cariera ca actrita. Acolo,.

ULTIMELE IMAGINI cu Stela Popescu in viata: Artista a dat semne de incoerenta si parea ca a suferit un accident vascular cand a urcat pe scena (VIDEO)

Invitata la Gala Femeilor de Succes, Stela Popescu a urcat pe scena pentru a-si ridica premiul pentru activitatea impresionanta pe care a avut-o de-a lungul zecilor de ani de cariera ca actrita. Acolo,.

Si-a presimtit moartea Stela Popescu? Am puteri paranormale. Am avut trei vise...- E socant ce a prevestit marea actrita

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 81 de ani. Artista a fost gasita moarta, joi dupa-amiaza, la ora 15. 40, la casa sa din Bucuresti. Stela Popescu a declarat.

Stela Popescu a murit! Modul in care actrita a decedat e cu adevarat SOCANT

Doliu in lumea artistica! Stela Popescu a murit, joi, intr-un mod socant. Marea actrita a decedat in urma unui stop cardio-respirator. SMURD spune ca apelul a fost primit la 15,32, la.

Stela Popescu in scena despre distrugerea invatamantului romanesc. Maiestrie actoriceasca si motiv de ingrijorare

Stela Popescu a oferit o dovada de maiestrie actoriceasca in serialul Las Fierbinti, prin monologul in care analizeaza situatia deplorabila in care se afla invatamantul romanesc, in special cel din zonele rurale. Va invitam sa o urmariti din nou pentru a intelege, pe de o parte, cat de minunata era actrita in profesie, si cat de mult si repede trebuie sa intervenim pentru a salva educatia generatiilor care vor urma.

Stela Popescu a murit. Motivul pentru care actrita nu a dorit sa faca un copil

Stela Popescu a murit. Stela Popescu a marturisit ca motivul pentru care nu a adus pe lume copii a fost, defapt, dorinta regretatului ei sot de a convietui alaturi de ea in liniste si anumite traume pe care acesta le.

Boala de care suferea Stela Popescu

Stela Popescu a murit joi. Actrita Stela Popescu a marturisit recent ca sufera de diabet . Ea era nevoita sa ia medicamente. inainte sa ma demachiez si sa ma cremuiesc, iau pastile.

Stela Popescu a murit. Cel mai mare secret pe care l-a ascuns actrita

Stela Popescu a murit. Stela Popescu era mereu cu zambetul pe buze. insa, in spatele acestei imagini, indragita actrita a ascuns o suferinta, pe care a marturisit-o abia recent. Ste.

VIDEO Medicii au explicat ce s-a intamplat cu Stela Popescu pe scena: Zone din creier nu primeau suficient sange

In timp ce mii de oameni o plang si se roaga pentru sufletul ei, medicii au stabilit ca actrita Stela Popescu a murit din cauza unui atac cerebral vascular.

FOTO Ultima persoana care a vazut-o in viata pe Stela Popescu: Era palida si mi-a spus ca se simte foarte obosita

Administratora cladirii in care locuia Stela Popescu a fost ultima persoana care a vazut-o in viata pe actrita. Femeia spune ca regretata artista era intr-o stare fizica precara si i-a marturisit ca este foarte obosita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )