Libnet.ro
UNICEF

01:05

Botosani: Masca de protectie devine obligatorie in spatiile deschise aglomerate de la 1 august

Adevărul Adevărul,
Botosani: Masca de protectie devine obligatorie in spatiile deschise aglomerate de la 1 august

Prefectura Botosani a anuntat ca masca de protectie devine obligatorie in spatiile aglomerate deschise de 1 august, cum sunt pietele agroalimentare, targurile, oboarele si zonele de astepare. De asemenea, in mai multe zone pietonale, masca va fi obligatorie intre orele 18-22. continuă pe Adevărul

Masca de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise si in judetul Prahova

Masca de protectie va fi obligatorie in spatiile deschise si in judetul Prahova. Decizia este valabila pentru toti care locuiesc sau tranziteaza judetul, cu exceptia copiilor cu varste sub cinci ani si se aplica in doua intervale orare: 07. 00 si 15.

Purtarea mastii devine obligatorie in spatiile deschise aglomerate din Valcea

Purtarea mastii in spatii deschise aglomerate va fi obligatorie si in judetul Valcea, decizia fiind luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, la propunerea prefectului Tiberiu Costea.

Masca de protectie devine obligatorie in aer liber la Calarasi, inclusiv in parcuri

Calarasenii sunt obligati sa poarte masca de protectie pentru limitarea raspandirii noului coronavirus si in aer liber. Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta, convocat in sedinta extraordinara, miercuri, 29 iulie, a dispus mai multe masuri printre care recomandarea de purtare a mastii de protectie si in spatiile publice deschise din municipiu piete, targuri, oboare, parcuri si locuri aglomerate).

Masca de protectie devine obligatorie in targurile si pietele din Dambovita, de la 30 iulie: Este un judet rosu

Prefectul judetului Dambovita, Aurelian Popa, a anuntat ca purtarea mastii de protectie va deveni obligatorie de joi, 30 iulie, in targuri si piete.

Guvernul a adoptat noile masuri restrictive: Masca poate fi obligatorie in spatiile deschise aglomerate, iar terasele vor avea program redus

Guvernul a adoptat, miercuri, o Hotarare privind noile masuri de restrictie care vor intra in vigoare in perioada urmatoare. Hotararea vine in completarea Hotararii de prelungire a starii dealerta.

CORONAVIRUS |Masca de protectie devine obligatorie si in Brasov, de la 1 august

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta din Brasov a decis ca masca de protectie sa devina obligatorie si in spatiile publice din judetul Brasov. Decizia intra in vigoare de sambata, 1.

Orasul din Romania unde masca de protectie devine obligatorie in piete si pe strazile pietonale. Se intampla de la 1 august!

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Brasov a decis, miercuri, obligativitatea purtarii mastii de protectie in piete si targuri, dar si pe arterele pietonale si in alte zone aglomerate. Decizia intra in vigoare de sambata, 1 august.

Constanta: Zonele in care masca de protectie este obligatorie pe litoral, incepand de sambata

Masca devine obligatorie in zonele aglomerate din judetul Constanta, inclusiv in statiuni si in zonele de promenada, potrivit Mediafax. Masura, care vizeaza reducerea riscului de raspandire a coronavirusului, a fost stabilita de membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta si se aplica de sambata, potrivit Mediafax.

EXCLUSIV Devine masca obligatorie si in spatiile deschise aglomerate din Capitala? Institutia Prefectului, pentru B1.RO: Asteptam raspunsul din partea DSP

EXCLUSIV in ciuda faptului ca municipiul Bucuresti a inregistrat joi cel mai mare numar de cazuri noi de coronavirus, 223 in ultimele 24 de ore, nu au intrat in vigoare inca masuri suplimentare de.

Harta judetelor unde purtarea mastii de protectie este obligatorie si in spatiile deschise

Purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise a devenit obligatorie in 14 judete din Romania, dupa ce bilantul noilor cazuri de coronavirus a crescut ingrijorator de la o zi la alta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )