Libnet.ro
UNICEF

15:30

Masca ar putea deveni obligatorie in spatii deschise. Ce masuri ar mai putea fi luate de autoritati

Adevărul Adevărul,
Masca ar putea deveni obligatorie in spatii deschise. Ce masuri ar mai putea fi luate de autoritati

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca sunt in analiza mai multe masuri pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus, printre care limitarea programului pentru terase si cluburi, respectarea regulilor de distantare pe plaja pentru toti cei care sunt acolo, indiferent daca fac parte din aceeasi familie si obligativitatea purtarii mastii in aer liber, in spatiile aglomerate. continuă pe Adevărul

Prefectul de Arges, decizii de ultima ora: Masca ar putea deveni obligatorie in judet si in spatiul deschis

Prefectul Emanuel Soare a anuntat intr-o conferinta de presa ca exista posibilitatea ca purtarea mastii sa devina obligatorie si in spatiul deschis, in locuri aglomerate. Propunerea va fi luata in.

Prefectul de Arges, decizii de ultima ora: Masca ar putea deveni obligatorie in judet si in spatiul deschis

Prefectul Emanuel Soare a anuntat intr-o conferinta de presa ca exista posibilitatea ca purtarea mastii sa devina obligatorie si in spatiul deschis, in locuri aglomerate. Propunerea va fi luata in.

Masca de protectie, obligatorie si in spatii deschise? Ludovic Orban, anuntul pe care niciun roman nu dorea sa-l auda

In contextul cresterii explozive a numarului de cazuri, Ludovic Orban a anuntat in urma cu putin timp, posibilitatea impunerii unei masuri restrictive de purtare a mastii in spatii deschise si aglomerate. Vestea a venit dupa analiza rezultatelor testelor COVID-19, in urma unor weekend-uri extrem de aglomerate pe litoralul romanesc. Zonele aglomerate reprezinta un risc major .

Purtarea mastii de protectie ar putea fi obligatorie si in spatii deschise, in zonele aglomerate - Orban

Limitarea programului pentru terase si cluburi si obligativitatea purtarii mastii si in spatii deschise, in zone aglomerate, precum piata sau faleza, sunt masuri discutate de autoritati in aceste zile, a afirmat luni premierul Ludovic Orban. El a facut aceste declaratii in contextul in care a fost intrebat despre aglomeratia de pe litoral.

Business report: Statul ar putea deveni actionar la Blue Air. Benzina a revenit la nivelul de dinaintea ordonantei militare de plafonare a pretului, Pretul pe care trebuie sa-l platim la Bruxelles pentru ajutorul financiar anuntat de Iohannis

Agent de turism in vreme de pandemie: Am muncit peste 8 ore pentru un profit de 3 euro, iar clientii ma suna la 10 noaptea sa ma intrebe daca toti turistii vor purta masca la hotel * Sfarsitul republicii automobilistice germane? Statul ar putea deveni actionar la Blue Air. La schimb ar putea oferi ajutor financiar * Benzina a revenit la nivelul de dinaintea ordonantei militare de plafonare a pretului, scumpindu-se in ultima luna si jumatate cu 30 de banil. * Care este pretul pe care trebuie sa-l platim la Bruxelles pentru marele ajutor financiar anuntat de Iohannis? * Marile economii ale lumii vor fi asiatice * Triunghiul fiscal al Bermudelor: cum ajungi sa nu mai ai asigurare de sanatate, desi ai toate taxele platite!.

Premierul Ludovic Orban: Mastile ar putea deveni obligatorii si in aer liber, in spatii foarte aglomerate. Programul teraselor ar putea fi limitat. Pe plaja, ar putea fi impusa distantare fizica pentru toate persoanele

Prim-ministrul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca se discuta despre purtarea obligatorie a mastii de protectie si in aer liber, atunci cand este vorba despre spatii foarte aglomerate, ca spre exemplu pe.

Mastile ar putea deveni obligatorii si in spatiile exterioare. Vestea de ultima ora a autoritatilor

Autoritatile se gandesc acum din ce in ce mai mult la introducerea obligativitatii de a purta masca de protectie si in anumite spatii exterioare, cum ar fi de exemplu, pietele, sau plajele de pe litoral. Pe de alta parte, din ce in mai multi bucuresteni aleg sa poarte masca de protectie si pe strada pentru siguranta lor.

Primaria Iasi, masuri mai dure dupa numarul crescut de infectari cu COVID-19. Toate deciziile Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta (FOTO)

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a convocat joi o noua sedinta a Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta, in vederea adoptarii unor noi masuri de prevenire a raspandirii virusului COVID-19 in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )