Libnet.ro
UNICEF

23:00

Masina care merge cu apa, intalnita in traficul din Romania. Cum arata - FOTO

Antena3 Antena3,
Masina care merge cu apa, intalnita in traficul din Romania. Cum arata - FOTO

Gheorghe Bordeianu, un inginer din Bacau, a inventat motorul care functioneaza pe baza de hidrogen. Bacauanul si-a pus in practica inventia atasand masinii sale un Cielo cumparat la mana a doua din. continuă pe Antena3

Revine cea mai IUBITA MASINA din Romania: ANUNTUL OFICIAL in legatura cu Dacia 1300...

Dacia 1300, masina care a pus practic Romania in miscare, a ajuns sa fie extrem de populara pe site-urile de anunturi auto. Desi nu este o masina recunoscuta ca foarte valoroasa, din cauza numarului mare.

Document oficial: Cresterea porcilor ar putea fi interzisa in gospodariile din Romania (FOTO)

Cresterea porcilor ar putea fi interzisa in gospodariile din Romania. Autoritatile s-ar pregati sa ia o decizie in acest sens, potrivit agrointel. ro, care prezinta un document ce cuprinde o serie de masuri.

inca un sat din Romania va ramane nelocuit. in localitate nu exista curent electric, iar drumurile sunt de cosmar

Inca un sat din tara va ramane nelocuit. in satul Batrana din judetul Hunedoara mai locuieste o singura familie care in curand va pleca pentru o viata mai buna. in localitate nu exista curent.

Top 5 statiuni balneare din Romania in care s-au facut investitii masive. Techirghiol nu putea lipsi

Bugetarii dar si privatii) care nu si-au cheltuit inca voucherele de vacanta, insa nu vor sa mearga pe litoral sau in statiunile aglomerate de pe Valea Prahovei, se pot orienta catre statiunile balneare din tara. In felul acesta, vor profita atat de.

Hai ca se POATE! Orasul din Romania declarat cel mai sigur din tara. Are centura cu patru benzi (FOTO)

Oradea este considerat cel mai sigur oras din tara, fiind orasul care sta cel mai bine la majoritatea capitolelor. Astfel, oradenii nu au probleme cu ambuteiajele, cu sistemul sanitar sau educatia, iar.

Un nou aeroport, intr-un popular oras turistic din Romania

Consiliul Judetean Brasov va investi 22 mil. euro in realizarea terminalului de pasageri al viitorului aeroport international Brasov-Ghimbav, care va avea o suprafata totala de 11. 000 mp si va fi construit pe tr.

La 10 ani de la caderea Lehman Brothers, autoritatile din Romania sunt in aceeasi stare de negare

La 10 ani de la declansarea, de facto, a crizei financiare mondiale, se pare ca Romania nu a invatat nimic din acea experienta. Caderea Lehman Brothers, care a convins lumea financiara ca situatia este critica, a gasit autoritatile de la Bucuresti.

Doua vedete de televiziune din Romania ar fi fost prinse in flagrant cu droguri (FOTO)

Vedetele de televiziune Emma Zeicescu si Claudiu Popa ar fifost prinse avand asupra lor droguri, dezvaluie Mircea Badea care publica si imagini cu cei doi din momentul in care au fost ridicati de catre.

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine. Are centura cu patru benzi si a fost declarat cel mai sigur din tara

Soferii acestui oras nu au probleme cu ambuteiajele cu sistemul sanitar sau educatia, fiind orasul care sta cel mai bine la majoritatea capitolelor. Vezi AICI despre ce oras e.

Loti Boloni SOCHEAZA: Cel mai bun manager din Romania pe care l-am cunoscut este Valentin Ceausescu!

Antrenorul Ladislau Boloni considera ca cel mai bun manager roman pe care l-a cunoscut este Valentin Ceausescu, fiul dictatorului Nicolae Ceausescu, cunoscut pentru implicarea, in perioada comunista, in.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )