Libnet.ro
UNICEF

21:00

Top 5 statiuni balneare din Romania in care s-au facut investitii masive. Techirghiol nu putea lipsi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 5 statiuni balneare din Romania in care s-au facut investitii masive. Techirghiol nu putea lipsi

Bugetarii dar si privatii) care nu si-au cheltuit inca voucherele de vacanta, insa nu vor sa mearga pe litoral sau in statiunile aglomerate de pe Valea Prahovei, se pot orienta catre statiunile balneare din tara. In felul acesta, vor profita atat de. continuă pe Wall-Street Ro

Cum si-a trait viata o batranica din Romania care nu s-a imbolnavit niciodata pana la 91 de ani. Secretul a fost divulgat chiar de ea

Are 91 de ani si spune c-a trait o viata implinita. Cea mai mare realizare a ei este familia, iar munca nu a speriat-o niciodata, mai ales ca a avut o sanatate de fier. A renuntat la scoala pentru o viat.

A fost comemorat primul globe-trotter din Romania, Dumitru Dan, care a facut ocolul lumii in opinci

La 40 de ani de la moartea primului globe-trotter din Romania, Dumitru Dan, o delegatie formata din mai multi profesori universitari l-a comemorat pe romanul care a intrat in cartea recordurilor. Evenimentul completeaza proiectul derulat de catre Muzeul Judetean Buzau, in urma cu doi ani, Ocolul lumii pe jos. Povestea celor 497 de perechi de opinci.

Loti Boloni SOCHEAZA: Cel mai bun manager din Romania pe care l-am cunoscut este Valentin Ceausescu!

Antrenorul Ladislau Boloni considera ca cel mai bun manager roman pe care l-a cunoscut este Valentin Ceausescu, fiul dictatorului Nicolae Ceausescu, cunoscut pentru implicarea, in perioada comunista, in.

Document oficial: Cresterea porcilor ar putea fi interzisa in gospodariile din Romania (FOTO)

Cresterea porcilor ar putea fi interzisa in gospodariile din Romania. Autoritatile s-ar pregati sa ia o decizie in acest sens, potrivit agrointel. ro, care prezinta un document ce cuprinde o serie de masuri.

Protestele neonazistilor din Germania: Primele condamnari dictate pentru cei care au facut salutul nazist

Un tribunal german a decis vineri condamnarea la 5 luni de inchisoare a unui barbat de 34 de ani care a facut in repetate randuri salutul nazist in timpul protestele din orasul Chemnitz, informeaza BBC. Cu o.

Caz UIMITOR! Un barbat din Botosani si-a facut propria trecere de pietoni

Un cetatean al comunei Vorona, judetul Botosani, si-a facut propria trecere de pietoni, cu bidineaua, iar acum politistii incearca sa-l gaseasca pe cel care a trasat marcajul fara a avea acest.

Masina care merge cu apa, intalnita in traficul din Romania. Cum arata - FOTO

Gheorghe Bordeianu, un inginer din Bacau, a inventat motorul care functioneaza pe baza de hidrogen. Bacauanul si-a pus in practica inventia atasand masinii sale un Cielo cumparat la mana a doua din.

inca un sat din Romania va ramane nelocuit. in localitate nu exista curent electric, iar drumurile sunt de cosmar

Inca un sat din tara va ramane nelocuit. in satul Batrana din judetul Hunedoara mai locuieste o singura familie care in curand va pleca pentru o viata mai buna. in localitate nu exista curent.

Hai ca se POATE! Orasul din Romania declarat cel mai sigur din tara. Are centura cu patru benzi (FOTO)

Oradea este considerat cel mai sigur oras din tara, fiind orasul care sta cel mai bine la majoritatea capitolelor. Astfel, oradenii nu au probleme cu ambuteiajele, cu sistemul sanitar sau educatia, iar.

Un nou aeroport, intr-un popular oras turistic din Romania

Consiliul Judetean Brasov va investi 22 mil. euro in realizarea terminalului de pasageri al viitorului aeroport international Brasov-Ghimbav, care va avea o suprafata totala de 11. 000 mp si va fi construit pe tr.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )