Libnet.ro
UNICEF

14:00

Masina dauna totala pentru care iti vinzi casa ca sa o ai - FOTO

Antena3 Antena3,
Masina dauna totala pentru care iti vinzi casa ca sa o ai - FOTO

Un anunt de vanzare al unui Cayman GT4 din 2016 a provocat rumoare pe internet. Are 10. 000 de mile pe kilometraj, iar licitatia porneste de la 30. 250 de dolari. Cei mai nerabdatori il pot cumpara oricand. continuă pe Antena3

Motive pentru care ar trebui sa bei ulei de masline pe stomacul gol

Uleiul de masline contine o multime de macronutrienti, acizi grasi si vitamine. Este un produs foarte valoros pentru sanatatea noastra. Iata cateva motive pentru care se spune ca e bine sa luati o lingura pe.

Nu l-a vrut nimeni. Motivul pentru care acest unic in lume a ramas nevandut

Unii ar putea invoca suma de bani ceruta de actualul proprietar al modelului italian, care se ridica la 95. 000 de dolari, dar nu aceasta este cauza pentru care tranzactia respectiva nu s-a finalizat.

Un Porsche Cayman GT4 DISTRUS, aproape de DAUNA totala, a fost pus la vanzare la un pret INTRIGANT (FOTO)

Un Porsche Cayman GT4 din 2016, cu 10. 000 de mile pe kilometraj, a fost la vanzare pe un site, licitatia pornind de la 30. 250 de dolari. Cei mai nerabdatori il pot cumpara oricand pentru 52. 500 de dolari,.

Telekom TV iti ia banii, dar nu iti furnizeaza serviciile pentru care ai platit. Despre abonamentele la pachetele online (VIDEO)

In cadrul emisiunii Buna, Romania, Radu Buzaianu si Razvan Zamfir au prezentat un nou caz in care companii private iau bani de la oameni pentru anumite servicii, dar nu le si ofera la schimb Am primit de.

Cele sase alimente care iti subtiaza talia - Fac adevarate minuni pentru silueta

Atunci cand vrei sa slabesti, trebuie sa stii ca ai cateva trucuri la indemana. Este foarte important sa incluzi aceste alimente in dieta pentru a te bucura de beneficiile lor uriase. Banane - Bogate in potasiu, ajuta.

10 semne care iti spun ca ai deficienta de magneziu - Mergi imediat la medic daca ai aceste simptome

Magneziul este un mineral care se gaseste in cantitati uriase in corp in mod normal. Ofera putere oaselor, regleaza tensiunea arteriala, previne pietrele la rinchi, scade rezistenta la insulina si scade nivelul de.

Obiceiurile nesanatoase care iti afecteaza creierul. Cu totii gresim undeva

Avem obiceiuri nesanatoase in fiecare zi si care ne pot afecta creierul. Lipsa comunicarii, excesul de zahar, fumatul sau utilizarea excesiva a telefoanelor mobile sunt doar cateva dintre obiceiurile.

Motivul pentru care miresele poarta voal

Unele mirese poarta voal pentru ca este completarea perfecta la rochia de mireasa, iar altele renunta complet la acest accesoriu, insa acesta are mai multe semnificatii. Pentru a-si ascunde fetele - Pe vrem.

Un barman a dezvaluit motivul pentru care nu ar cere niciodata lamaie in bautura

Toate restaurantele au secrete pe care niciun chelner nu le-ar spune clientilor lor. Unele secrete ii fac chiar si pe chelneri sa fie atenti atunci cand merg sa manance in oras. Acum, ca am lucrat i.

Motivul pentru care trebuie sa renunti acum la paine. Efectele asupra organismului sunt devastatoare!

In contextul in care numarul cazurilor de cancer creste alarmant, medicii atrag din nou atentia asupra pericolului pe care il reprezinta consumul de carne rosie, in special cea procesata, precum si asupra.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )