Libnet.ro
UNICEF

12:00

Masina SF de la Volkswagen care va revolutiona industria auto

Playtech Playtech,
Masina SF de la Volkswagen care va revolutiona industria auto

Volkswagen e cel mai mare producator auto din lume si nu se dezice nici cand vine vorba de tranzitia spre electrice. Dupa inceperea productiei de serie la ID3, germanii pluseaza cu un nou. continuă pe Playtech

ALERTA! Toti SOFERII care au PERMIS AUTO vor mai putea conduce o noua CATEGORIE de vehicule! Multi ROMANI asteptau ACEASTA VESTE!

Vesti excelente pentru totisoferii romani care au permis categoria B! Prin urmare, cei care au permisulde conducere eliberat pentru categoria B va putea fi folosit si pentru motocicletele cu cilindree.

79 de ani de la cel mai mare cutremur din secolul XX, produs in Vrancea. A avut 7,7 pe scara Richter - Cand s-ar putea repeta CATACLISMUL (VIDEO)

Se implinesc 90 de ani de la cel mai mare cutremur al secolului XX. Seismul din 10 noiembrie 1940, produs in Vrancea,a avut efectele devastatoare.

Ce salarii au juratii de la Vocea Romaniei in sezonul 9 al emisiunii de la PRO TV. Cine este cel mai bine platit

Pro TV difuzeaza o noua editie Vocea Romaniei, vineri, de la ora 20:30. Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirila si Horia Brenciu sunt pregatiti sa faca din nou show, unul pe masura salariilor pe care le primesc pentru prestatiile lor. Potrivit unor surse, Smiley este cel mai bine platit jurat, in timp ce Irina Rimes primeste .

Rona Hartner, marturisire cutremuratoare despre boala sa. Acela a fost momentul cel mai greu!

Dupa ce a invins cancerul la colon, Rona Hartner a facut marturisiri cutremuratoare despre boala sa. Artista a povestit prin ce a trecut si care a fost cel mai greu moment din toata experienta traita. Rona Hartner, marturisire cutremuratoare despre boala sa Rona Hartner 46 de ani) actrita de film, cantautoare, cantareata, compozitoare si textiera .

Fiica lui Gica Hagi si baiatul cantaretei Nicola, cel mai nou cuplu pe scena. L-am canalizat spre canto clasic si el ce face?

Fiica lui Gica Hagi, Kira, si baiatul cantaretei Nicola, Jonathan Alexandru, formeaza cel mai nou cuplu pe scena. Cum au reactionat parintii celor doi? Kira, fiica lui Gica Hagi, si Jonathan, baiatul cantaretei Nicola, cel mai nou cuplu de pe scena romaneasca Gica Hagi visa ca fata sa, Kira, sa calce pe urmele Simonei Halep, .

Burkina Faso, lovita de cel mai sangeros atac jihadist din ultimii ani: 37 de morti si 60 de raniti, dupa o ambuscada asupra unui convoi cu angajati ai unei companii miniere canadiene

Burkina Faso a fost lovita de cel mai sangeros atac jihadist din ultimii ani, in conditiile in care, miercuri, a avut loc o ambuscada asupra unui convoi, care transporta angajati ai unei companii miniere.

Ce se strica cel mai des la centralele termice. Defectiuni, cauze si solutii. Cine poate face reparatia

Tot mai muti romani isi monteaza in locuinte centrale termice pe gaz, in conditiile in care sistemele de termoficare devin tot mai vechi, iar caloriferele nu se incalzesc cat ar trebui. Cei care isi achizitioneaza centrale termice trebuie sa stie ca acestea se pot defecta in cazul in care nu sunt intretinute cum trebuie. Iata .

BURSELE DIN LUME Pietele europene, aproape de cel mai ridicat nivel al ultimilor patru ani

Bursele din Europa au crescut ieri, apropiindu-se de cel mai ridicat nivel al ultimilor patru ani, in conditiile in care atentia investitorilor a fost indreptata in continuare la perspectivele unui acord comercial SUA-China.

Ashleigh Barty, dupa ce a invins-o cu 6-0, 6-0 pe Caroline Garcia: Cred ca e cel mai bun meci din viata mea

Ashleigh Barty, liderul mondial WTA, nu a lasat niciun ghem in duelul cu Caroline Garcia 6-0, 6-0), in urma caruia Australia a egalat Franta, 1-1, in finala Fed Cup de la Perth, si considera ca a reusit cel mai bun meci din viata ei, relateaza AFP.

Cel mai scump crab din lume: cat a platit un comerciant japonez pentru un crustaceu

Un crab de zapada de cinci stele, a carui captura marcheaza startul sezonului de vanatoare a crabilor, a fost vandutpe 7 noiembrie la licitatia prefecturii Tottori, Japonia, pentru ametitoarea suma de 46. 000 de dolari, ceea ce il face cel mai scump crab din lume, relateaza CNN.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )