Libnet.ro
UNICEF

11:46

Masini autonome testate pe strazile din Romania. Care e marele investitor

Adevărul Adevărul,
Masini autonome testate pe strazile din Romania. Care e marele investitor

Bosch discuta cu autoritatile pentru a testa masini autonome pe strazile din Romania, urmand ca initial sa implementeze acest sistem intr-un centru din Cluj. continuă pe Adevărul

Corina Cretu: Plec trista, de fiecare data, din Romania. Care sunt motivele de suparare ale comisarului european

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, pare sa fi avut, marti, un moment de sinceritate. Ea a recunoscut ca ca pleaca trista, de fiecare data, din Romania din cauza faptului ca.

Bosch discuta cu autoritatile pentru a testa masini autonome pe strazile din Cluj si ar vrea sa construiasca si o pista de testare pentru aceste masini

Bosch testeaza de cativa ani soft-urile care se vor regasi pe masinile capabile sa se conduca singure, dar compania este in discutii pentru a face un pas important: obtinerea autorizatiei de a testa masinile autonome in Cluj. Testele s-ar face in deplina siguranta, cu doi oameni la bord, iar compania ar vrea sa construiasca in zona Clujului si o pista de testare pentru masinile autonome, a spus pentru HotNews. ro, Dennis Raabe, seful centrului de inginerie pe csre grupul german il are in Ardeal.

Bosch vrea sa testeze masini autonome la Cluj-Napoca: Discutam cu autoritatile pentru a obtine autorizatie

Grupul german Bosch negociaza obtinerea unei autorizatii pentru a testa masini autonome la Cluj-Napoca si intentioneaza sa construiasca o pista de teste in apropierea orasului, noteaza Automarket.

O apreciata STILISTA din Romania, gasita MOARTA! Trupul ii era ZDROBIT - Ipoteza anchetatorilor (FOTO)

Stilista Raluca Rosu s-a sinucis. Apreciata ca fiind unul dintre cei mai buni trendsetteri din Romania, Raluca a ales sa-si puna capat zilelor aruncandu-se de la etajul 6 al blocului in care.

SOC in lumea mondena: O cunoscuta STILISTA din Romania, gasita MOARTA! Trupul ii era ZDROBIT - Ipoteza anchetatorilor (FOTO)

Stilista Raluca Rosu s-a sinucis. Apreciata ca fiind unul dintre cei mai buni trendsetteri din Romania, Raluca a ales sa-si puna capat zilelor aruncandu-se de la etajul 6 al blocului in care.

S-A AFLAT! TOPUL ORASELOR din Romania in care e profitabil sa locuiesti, dupa puterea de cumparare

Angajatii din Bucuresti si din judetele Cluj, Timis si Ilfov vor fi, in acest an, cel mai bine platiti din punct de vedere al castigului salarial mediu net lunar. Cu toate acestea preturile medii la.

Radu Banciu: Tinerii din Romania nu stiu ca drumul lor merge spre nicaieri. in Europa occidentala, un salariu sub 1.200 de euro este considerat la limita salbaticiei (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre viitorul tinerilor din Romania, sustinand ca acestia vor ajunge sa traiasca la limita saraciei. ii vad pe.

11 companii, interesate sa transporte gaze naturale din Romania in Ucraina

Un numar de 11 companii si-au exprimat interesul pentru a transporta gaze naturale din Romania in Ucraina prin conducta Trans-Balkan, a anuntat, vineri, compania Ukrtransgaz, operatorul retelei de gazoducte din Ucraina, la finalul procedurii de evaluare a cererii pietei pentru aceasta ruta, informeaza Interfax, citat de Agerpres.

Israelul este prima tara din lume care foloseste in atacuri avionul F-35, invizibil pe radar

Israelul a devenit prima tara din lume care a folosit in operatiuni de lupta modelul de avion invizibil pe radar F-35 de productie americana. Anuntul a fost facut de seful fortelor aeriene israeliene,.

Israelul anunta ca a devenit prima tara din lume care a folosit avionul invizibil F-35 n misiuni de lupta

Israelul a folosit pentru prima oara avioanele sale F-35 in operatiuni de lupta, devenind astfel prima tara din lume care supune aceste aparate invizibile de ultima generatie probei focului, a anuntat marti comandantul armatei aerului, citat de AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )