Libnet.ro
UNICEF

15:30

Masini electrice 2020. Ce poti cumpara prin Rabla Plus

Hotnews Hotnews,
 Masini electrice 2020. Ce poti cumpara prin Rabla Plus

Programul Rabla Plus 2020 a demarat oficial, iar lista cu masini electrice disponibile pe piata din Romania este mai variata ca oricand. Iata ce automobile electrice poti cumpara in acest an cu ecobonus aproape 10. 000 Euro 45. 000 Lei, respectiv 9. 270 Euro). continuă pe Hotnews

S-a lansat programul Rabla Plus, pentru achizitionarea de masini electrice si hibride. Bugetul este de 140 milioane lei

Ministerul Mediului demareaza miercuri prin Administratia Fondului pentru Mediu AFM), programul Rabla PLUS. Astfel, persoanele care doresc sa achizitioneze o masina full electric sau electric hibrid plug-in, se pot adresa dealer-ilor validati incepand cu ziua de azi. Prima de casare este de maximum 10. 000 euro, dar nu mai mult de 50% din costul autovehiculului. Am crescut bugetul pentru ca ne-am stabilit un obiectiv mare pentru 2020: sa punem pe soselele Romaniei aproximativ 3000 de masini nepoluante, spune ministrul Mediului.

Care-s cele mai ieftine masini electrice din Romania la care sa te gandesti odata cu Rabla Plus

Programul Rabla Plus continua si anul acesta si e un bun prilej ca sa te gandesti daca nu cumva vrei sa treci la o masina electrica. Ti-am pregatit o lista cu cele mai ieftine.

Rabla Plus o ia din loc: cati bani primesti de la stat ca sa treci pe electrice

Dupa ce programul Rabla clasic a inceput in urma cu o saptamana, acum e momentul Rabla Plus. Programul e lansat oficial si suma e generoasa. Pe 17 martie a debutat oficial noul program.

Rabla Plus demareaza miercuri. Cel mai mare buget de cand exista programul: 140 de milioane de lei

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a anuntat ca programul Rabla Plus demareaza miercuri, prin Administratia Fondului pentru Mediu AFM), avand cel mai mare buget de cand exista programul, 140 de milioane de lei, cu aproape 45% mai mare decat in anul 2019, program care nu conditioneaza achizitia unui autovehicul nou de casarea unui autovehicul uzat.

Anuntul eMAG pentru romani: ce poti cumpara fara sa iesi din casa

EMAG sustine ca in perioada asta mai multi romani cumpara online. Vedem asta si cu magazinele clasice, de alimente. Acum, eMAG are o campanie speciala pentru stat acasa. Magazinul are o.

Dacia la pret excelent prin Rabla: cat costa cel mai ieftin model

Programul Rabla a inceput oficial. Daca vrei o masina, dar sa nu dai prea mult, am aruncat o privire la ce are Dacia. Am gasit si-un model bun la un pret mic. Sigur, ai putea alege si un.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )