Libnet.ro
UNICEF

16:15

Care-s cele mai ieftine masini electrice din Romania la care sa te gandesti odata cu Rabla Plus

Playtech Playtech,
Care-s cele mai ieftine masini electrice din Romania la care sa te gandesti odata cu Rabla Plus

Programul Rabla Plus continua si anul acesta si e un bun prilej ca sa te gandesti daca nu cumva vrei sa treci la o masina electrica. Ti-am pregatit o lista cu cele mai ieftine. continuă pe Playtech

Top 10 cele mai ieftine oferte Rabla 2020

Programul Rabla 2020 a debutat de o saptamana. Va prezentam cele mai ieftine 10 oferte din programul Rabla 2020 incepand cu pretul cel mai mic. Asa cum era de asteptat, primele doua cele mai ieftine oferte ap.

PMP cere Guvernului 5 masuri pentru protectia medicilor si a personalului auxiliar din spitale. Tomac: Cele mai pretioase resurse pe care Romania le are in lupta cu virusul necrutator

Partidul Miscarea Populara PMP) cere Guvernului sa ia masuri ferme pentru protectia medicilor si a personalului medical din Romania, arata o scrisoare transmisa de eurodeputatul Eugen Tomac prim-ministrului.

Cele mai bune 50 meciuri din istoria fotbalului (1): Brazilia Italia la Mondialul din 1982, momentul cand fotbalul a murit!

Una dintre partidele care au scris istoria fotbalului mondial a fost Brazilia Italia la Cupa Mondiala din 1982, un meci incheiat cu o mare surpriza la momentul respectiv.

10 ani de la inaugurarea unuia dintre cele mai mari observatoare publice si educationale din Romania

Pe 25 martie 2020 se implinesc 10 ani de la deschiderea oficiala a Observatorului Astronomic al Complexului Muzeal de Stiintele Naturii Rasvan Angheluta Galati, un moment important pentru astronomia romaneasca, deoarece, in acel moment era inaugurat cel mai mare observator public si educational din Romania.

Masini Dacia la Rabla: cele mai bune si mai ieftine masini pentru romani

Programul Rabla pentru anul acesta a fost adoptat oficial in urma cu o saptamana. Acum am aruncat o privire in oferta Dacia. Vestea buna e ca, daca voiai o masina noua, 2020 va fi anul.

Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului (2): Real Madrid Frankfurt, finala CCE din 1960

Pentru multi meciul dintre Real Madrid si Eintracht Frankfurt din 18 mai 1960 a reprezentat cea mai mare finala din istorie. Episodul 1: Cele mai bune 50 meciuri din istoria fotbalului 1): Brazilia Italia la Mondialul din 1982, momentul cand fotbalul a murit! .

FOTO Una dintre cele mai mari firme de proiectare din tara, implicata de 4 ani in razboiul juridic dintre doi vecini

Una dintre cele mai importante firme de proiectare din Cluj si din tara, SC Bogart Construct, este implicata intr-un adevarat razboi juridic dintre doua familii din Cluj-Napoca, concretizat in 4 ani de procese civile si plangeri penale facute de o parte si de alta.

Masini electrice 2020. Ce poti cumpara prin Rabla Plus

Programul Rabla Plus 2020 a demarat oficial, iar lista cu masini electrice disponibile pe piata din Romania este mai variata ca oricand. Iata ce automobile electrice poti cumpara in acest an cu ecobonus aproape 10. 000 Euro 45. 000 Lei, respectiv 9. 270 Euro).

S-a lansat programul Rabla Plus, pentru achizitionarea de masini electrice si hibride. Bugetul este de 140 milioane lei

Ministerul Mediului demareaza miercuri prin Administratia Fondului pentru Mediu AFM), programul Rabla PLUS. Astfel, persoanele care doresc sa achizitioneze o masina full electric sau electric hibrid plug-in, se pot adresa dealer-ilor validati incepand cu ziua de azi. Prima de casare este de maximum 10. 000 euro, dar nu mai mult de 50% din costul autovehiculului. Am crescut bugetul pentru ca ne-am stabilit un obiectiv mare pentru 2020: sa punem pe soselele Romaniei aproximativ 3000 de masini nepoluante, spune ministrul Mediului.

Coronavirus: Arctic doneaza spitalelor din Romania 50 de masini de spalat si 25 de frigidere

Arctic, compania de electrocasnice din Romania, doneaza pentru spitalele din Romania si pentru cadrele medicale din prima linie 50 de masini de spalat rufe cu uscator si 25 de frigidere Arctic, se arata intr-un comunicat de presa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )