Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce masini prefera Simona Halep

Playtech Playtech,
Ce masini prefera Simona Halep

Simona Halep, cea mai buna tenismena din lume si numarul 1 WTA la ora actuala, este extrem de pasionata de automobile. Asemenea evolutiei din teren, Halep are in garaj numai masini premium de sute de mii de euro. Cu o avere de peste 20 de milioane de dolari castigati din tenis si alte cateva milioane []. continuă pe Playtech

AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep, cea mai lunga partida a carierei. Meci dramatic cu Lauren Davis

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat dramatic in optimile de finala ale turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, sambata, la Melbourne,.

Halep, cea mai rezistenta jucatoare de la Australian Open: capitol la care Simona e pe primul loc in proba feminina

Simona Halep nu doar ca e lider in clasamentul mondial la zi, dar conduce si intr-o alta ierarhie in primul Grand Slam al anului.

Cum poate Simona Halep sa piarda locul 1 in clasamentul WTA. Scenariul care da fiori romancei

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, egaland cea mai buna performanta a sa la acest turneu. Pe langa miza depasirii performantei, Simona Halep mai are si alte.

Australian Open: Simona Halep vs Naomi Osaka 6-3, 6-2/ In sferturi la turatie maxima - Calificare in ritm de lider mondial

Epuizata si aproape moarta dupa maratonul cu Lauren Davis, Simona Halep ne-a aratat varianta 2. 0 in meciul cu puternica Naomi Osaka 72 WTA, 1,80 metri), liderul mondial jucand perfect din punct de vedere tactic. Sangele rece si-a facut aparitia in momentele dificile si au fost cateva), Simona aratand multa luciditate si hotarare. Dupa o ora si 19 minute, Halep a castigat categoric un meci in care a cedat doar cinci game-uri 6-3, 6-2). Calificarea in sferturi reprezinta cea mai buna performanta a Simonei la Melbourne, insa parca e mai mult ca oricand momentul depasirii barierelor. Se actualizeaza.

VIDEO Australian Open: Simona Halep vs Naomi Osaka 6-3, 6-2/ In sferturi la turatie maxima - Calificare in ritm de lider mondial

Epuizata si aproape moarta dupa maratonul cu Lauren Davis, Simona Halep ne-a aratat varianta 2. 0 in meciul cu puternica Naomi Osaka 72 WTA, 1,80 metri), liderul mondial jucand perfect din punct de vedere tactic. Sangele rece si-a facut aparitia in momentele dificile si au fost cateva), Simona aratand multa luciditate si hotarare. Dupa o ora si 19 minute, Halep a castigat categoric un meci in care a cedat doar cinci game-uri 6-3, 6-2). Calificarea in sferturi reprezinta cea mai buna performanta a Simonei la Melbourne n. r. 2014 si 2015), insa parca e mai mult ca oricand momentul depasirii barierelor.

SONDAJ Va reusi Simona Halep de aceasta data sa mearga pana la capat la Australian Open?

Dupa o calificare en-fanfare in sferturile de la Australian Open, Simona Halep si-a egalat cea mai buna performanta de la Antipozi reusita in 2014 si 2015). Jocul solid al Simonei din meciul cu Naomi Osaka ne face sa ne gandim mult mai departe in competitie - crezi ca va reusi Halep sa cucereasca primul Grand Slam din cariera?Participa in text la sondajul HotNews. ro.

Simona Halep lupta pentru sferturile de finala. S-a stabilit ora meciului din optimi cu japoneza Naomi Osaka

Simona Halep este la numai un pas de a-si egala cea mai buna performanta de la Autralian Open, aceea de a juca in sferturile de finala.

SIMONA HALEP-NAOMI OSAKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO STREAM EUROSPORT. La ce ora joaca Halep in optimi la Australian Open

SIMONA HALEP-NAOMI OSAKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO STREAM EUROSPORT Meciul din optimile de finala ale Australian Open dintre Simona Halep 1 WTA) si Naomi Osaka 72 WTA) a fost programat luni, de la 17:00, ora.

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Simona Halep va juca in optimile de finala la AUSTRALIAN OPEN cu japoneza Naomi Osaka, nr. LIVE VIDEO pe EUROSPORT de la ora 08:00 si ONLINE STREAM pe Eurosport Player.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Australian Open. Meci fara emotii cu japoneza Osaka

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Simona Halep va juca in optimile de finala la AUSTRALIAN OPEN cu japoneza Naomi Osaka, nr. LIVE VIDEO pe EUROSPORT de la ora 08:00 si ONLINE STREAM pe Eurosport Player.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )