Libnet.ro
UNICEF

21:15

Masinile autonome au liber pe soselele din Marea Britanie. Cum s-ar putea schimba traficul

România Liberă România Liberă,
Masinile autonome au liber pe soselele din Marea Britanie. Cum s-ar putea schimba traficul

Marea Britanie va permite, incepand din vara, testarea masinilor autonome pe drumurile publice, acesta fiind un important pas in dezvoltarea si adoptarea acestor modele. Actiunea insoteste investitii majore facute de guvernul britanic in acest domeniu. continuă pe România Liberă

VIDEO.Gafa la o televiziune din Marea Britanie

Presedintele Estoniei, Toomas Hendrik Ilves, a intrerupt un interviu in direct la postul de televiziune britanic Sky News, dupa ce prezentatorul i-a gresit numele, relateaza The Independent, citat de Mediafax.

Faze Tari: Caz medical inedit. O fetita s-a nascut gravida cu gemeni; Peste 14 milioane de euro pentru o masina; Forme de viata necunoscute, descoperite in statiile de metrou din New York

Hotul din Marea Britanie care a adormit in casa pe care o jefuia. Ce a facut cand a fost gasit de proprietari. Paul Nolan, un britanic in varsta de 28 de ani, a avut parte de o noapte agitata. Doua tinere din SUA si-au dat pantalonii jos intr-un templu din Cambodgia. Ce au patit nu vor uita niciodata. Cele doua surori, in varsta de 20 si respectiv 22 de ani, au fost arestate dupa ce au fost prinse in timp ce isi faceau una alteia poze.

Un exemplar din Magna Carta, descoperit in Marea Britanie, a fost evaluat la 13,4 milioane de euro

O editie a documentului istoric englez Magna Carta, datand din perioada anului 1300, care a instituit domnia statului de drept, a fost descoperita in arhivele unui consiliu local din Marea Britanie, fiind evaluata.

Un exemplar din Magna Carta, descoperit in Marea Britanie

O editie a documentului istoric englez Magna Carta, din perioada anului 1300, care a instituit domnia statului de drept, a fost descoperita in arhivele unui consiliu local din Marea Britanie, fiind evaluata la circa 13,4 milioane de euro, informeaza theguardian. co. uk, citat de Mediafax.

VIDEO Marea Britanie incepe testarea de masini care se conduc singure

In Marea Britanie au fost prezentate primele masini autonome care incep a fi testate in mai multe orase. In primavara, autoritatile vor intocmi un cod de bune practici pentru a decide in ce mod trebuie schimbata legislatia pentru a permite si acestor masini futuriste sa se alature traficului auto. Primele masini au viteze mici si nu arata prea grozav, insa important e ca lucrurile s-au pus in miscare. Alaturi de Regatul Unit, Germania si Suedia sunt tarile europene cel mai avasate in domeniu.

Marea Britanie face planuri de avarie pentru un posibil exit al Greciei din Zona Euro

Cancelarul britanic George Osborne anunta ca Marea Britanie se pregateste pentru o posibila iesire a Greciei in Zona Euro, fenomen ce a primit deja un nume - Grexit, relateaza Market Business News. Cancelarul Osborne a aratat ca Marea Britanie trebuie sa fie pregatita pentru instabilitatea financiara declansata de o eventuala iesire sau excludere a Greciei din Zona Euro.

SUA si Marea Britanie si-au inchis ambasadele din Yemen

Statele Unite ale Americii si Marea Britanie si-au inchis ambasadele in Yemen si au evacuat angajatii celor doua misiuni diplomatice, precum si familiile lor pe fondul cresterii insecuritatii in aceasta tara, conform AFP, informeaza Agerpres.

Philip Hammond: Marea Britanie isi rezerva dreptul sa inarmeze fortele ucrainene

Seful dimplomatiei britanice a afirmat marti ca Marea Britanie isi rezerva dreptul sa inarmeze fortele ucrainene si sa impiedice colapsul acestora, informeaza AFP. Fiecare tara din NATO poate decide.

Marea Britanie isi rezerva dreptul de a inarma fortele ucrainene

Marea Britanie isi rezerva dreptul de a inarma fortele ucrainene si sa impiedice colapsul acestora, a afirmat marti ministrul britanic al Afacerilor Externe, Philip Hammond, citat de AFP.

Banca HSBC, investigata in SUA, Marea Britanie, Franta si alte tari, in cazul de evaziune fiscala

HSBC Holdings este investigata in SUA, Marea Britanie, Franta si alte tari dupa ce a recunoscut ca la divizia de private banking din Elvetia au avut loc nereguli care au permis ca unii dintre clienti sa .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )