Libnet.ro
UNICEF

06:15

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Anunt BOMBA despre marile orase! Ce se intampla in Bucuresti

B1 B1,
Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Anunt BOMBA despre marile orase! Ce se intampla in Bucuresti

In Romania ajung tot mai multe masini second-hand, multe dintre ele masini diesel din Germania, dat fiind ca acolo incep sa fie interzise in tot mai multe orase. Totul in contextul in care Romania se afla pe. continuă pe B1

MASINILE DIESEL, interzise oficial: Anuntul bomba facut chiar de comisarul european! Pana la ce data mai poti circula in Romania!

Scandalul masinilor diesel ia amploare la nivel european, autoritatile luand in calcul disparitia acestor modele. Comisarul european pentru piata interna si industrie este de parere ca, in cativa ani,.

Masinile DIESEL, interzise oficial! Veste TERIBILA: Cat mai poti circula in Romania! Situatia in BUCURESTI...

Polemicile din jurul motoarele diesel au creat un cutremur pe piata auto din Europa, in contextul in care noua state europene, printre care si Romania, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana.

MASINILE DIESEL, interzise oficial: Care sunt orasele unde deja nu mai poti circula! Cum se prezinta situatia in Bucuresti

Polemicile din jurul motoarele diesel au creat un cutremur pe piata auto din Europa, in contextul in care noua state europene, printre care si Romania, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana.

LAVINIA PARVA, anunt bomba despre STEFAN BANICA Jr: Tata pentru a treia oara!

Echilibrul este cel mai important lucru in viata. Toate vin atunci cand trebuie sa vina si daca trebuie sa vina. Am o meserie care imi place foarte tare, am o familie frumoasa, am prieteni minunati in jurul meu si.

Adrian Alexandrov, anunt-bomba despre nunta cu Elena Udrea. Cand va avea loc marele eveniment

Iubitul Elenei Udrea a anuntat ca are de gand sa se casatoreasca cu fostul ministru al Dezvoltarii. Ne vedem la o luna, o luna si un pic cam cate zece zile. Este este varsta este un impediment.

Politia Romana, anunt-bomba pentru toti soferii care folosesc Waze. Ce masuri iau autoritatile in celebra aplicatie

Lovitura pentru soferii care folosesc Waze! Oamenii legii au facut un anunt-bomba pe pagina lor de Facebook, care anunta ce trebuie sa faca toti conducatorii auto pentru a nu fi.

Cristi Brancu arunca BOMBA despre Bianca Dragusanu: in viata blondei exista un alt MISTERIOS si potent domn...

Cristi Brancu face dezvaluiri bomba despre despartirea dintre Bianca si Tristan, pe canalul sau de YouTube. Prezentatorul Agentia VIP spune ca motivul despartirii celor doi este plecare lui Tristan,.

Veste bomba despre Elena Udrea. Fostul ministru s-ar putea inscrie in cursa pentru alegerile prezidentiale

Dezvaluiri bomba despre planurie de viitor ale Elenei Udrea facute chiar de logodnicului ei, Adrian Alexandrov. Acesta a declarat ca este foarte posibil ca Udrea sa se inscrie in cursa pentru alegerile.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2792 seconds )